Gott nytt år!


Följ min blogg!

Tycker du om min blogg och vill veta direkt när jag uppdaterar? Klicka då på knappen "följ bloggen med bloglovin" nere till vänster=) Väldigt smidigt tycker jag! Jag prenumererar på alla bloggar jag tycker är bra=)


El Maco!

Smsade Sanna iförmiddags och frågade vad det var för kampanj på McD nu och jepps jag hade sett rätt på tvn ÄNTLIGEN El Maco igen!=) Ni tycker säkert jag är stört löjlig som kan bli så glad över en flottig hamburgare.. Men det är verkligen en favorit! Tycker inte om nån hamburgare nästan förutom denna så jag blev glad.
När vi hade varit på Dennis jobb och kastat lite grejor så körde vi till McD för att kränga nu innan nya livet efter nyår börjar=P Gott var det med min efterlängtade hamburgare!=)
Sen blev det en tur in på elgiganten där vi köpte färg till skrivaren och fotopapper.

Imorgon eller i övermorgon tänkte jag skriva ner mina nyårslöften här i bloggen så att alla kan se vad jag lovar bara precis för att jag inte ska våga bryta dom! Då får ni tillåtelse att skälla på mig!

Ne nu blir det till att hänga upp tvätten och lägga in en sista maskin för idag. Sen imorgon förmiddag får jag väll tvätta resten så att det nya året börjar med ett städat hem och en någerlunda tom tvättkorg (går ju inte ha den helt tom nu när man har en liten i huset).
Efter jag hängt upp tvätten så tänkte jag hoppa in i duschen och sen plocka fram pastasalladen från igår och äta det och efter det blir det nog bara en film och mys i soffan med Älskling och Theo♥



Mitt hjärta!


Storstädning!

Idag blir det storstädning! Här måste ju se skapligt ut imorgon när det är nyårsafton och vi ska ha gäster.

Gick upp med tuppen idag (06.00), Theo vaknade och var hungrig i lilla magen. Och nu sitter jag här och hoppas på att han kanske snart vill bli trött igen så att man kan få en timmes sömn till kanske?:)
Han ser inte så trött ut där han sitter i babysittern och viftar med armarna och jollrar. Men men får sova en stund sen när han väl sover om jag är trött då.

Kan inte fatta hur snabbt detta året gått.. Eller i alla fall den sista halvan av det. Det har hänt mycket detta året, i alla fall stora saker som många oftast gör på några år har jag hunnit med på ett år! Men ångrar inget, inte en sekund!
Jag tror verkligen att 2009 kommer bli ett bra år!:)
Varje dag nu blir bara roligare och roligare med Theo. Och det är helt sjukt att man verkligen lär sig många nya saker varje dag! För varje dag som får så lär jag mig mer och mer hur lillen funkar och jag lär mig mer och mer om livet som förälder. Innan jag fick Theo kändes det inte som att dagarna gick åt till något vettigt förutom jobb.. Frågade Dennis häromdagen: Vad brydde vi våra hjärnor med innan vi fick Theo egentligen? Vad gjorde vi om dagarna? Man glömmer att man haft ett liv som såg annorlunda ut. 90% av alla tankar jag tänker så är Theo med nånstans i dom, 80% av allt jag pratar om handlar nog om Theo hahaha! Svårt att förstå om man inte blivit mamma, men när man väl blir det så kretsar hela ditt liv runt din lilla ängel! Sen får man ju inte gå till överdrift och sluta leva själv! Det är ju viktigt att man själv fortsätter unna sig saker, träffa vänner mm.

Ne nu känner jag en liten stank ifrån Theos håll (som just nu sitte i itt knä) så jag får nog ta och undersöka saken=P

Allt för mig!♥

Rastlös!

Tråkigt väder..tråkig dag! Har inte gjort allt för mycket idag, än så länge!
Varit ute på en promenad i förmiddags, hela lilla familjen var ute och traskade i det gråa vädert. Visserligen så verken regnade eller blåste och det ska man ju vara glad för!

Blev sent igår.. Så imorse när Theo vaknade vid sju så kände jag inte alls för att slita mig upp ur sängen. Men två timmar senare somnade vi på soffan och sov tills klockan var halv elva, skönt!

Vid sex-tiden ska vi till affären, vi ska möta upp Jenny och Kim där. Vi ska nämnligen shoppa maten till nyår. Nu blir det ändå bara vi fyra och Theo för Sanna och Daniel fick tyvärr gäster uppifrån Skövde. Men det blir nog kul ändå=) Och jag kan ju lova att grannarna lär stå med hakan nere vid knäna när vi tänder grillen hihi!
Ska bli gott att äta grillat! Vem orkar vänta ända tills sommaren för en god grillad fläskfile bit? Inte vi!!=)
Vi ska även in på systembolaget ikväll, fixa skumpa! Och även lite annat som Dennis kan hälla ner i halsen på onsdag. Jag själv håller mig till nått glas skumpa. Har ju våran Theo att ta hand om plus att Jenny ska ju inte behöva leka nykterist ensam!

Ska nog ta att hoppa in i duschen nu, sen blir det till att fixa lite mat. Idag blir det pastasallad med rhoadIsland-dressing!

vad ska ni hitta på med på nyår? Kommentera gärna och berätta för nyfikna mig!=)

Ciao!♥


Pappa & Son


Babyland/Novalund

Blev en sväng på rean idag fast jag egentligen inte ville ge mig ut i all kaos bland alla gamiga människor. Men Theo behöver byxor och det kändes inte lönt att vänta.
Först körde vi till Babyland och handlade för presentkortet Theo fick i julklapp. Vi handlade: En sked i silikon(första skeden), en liten djup skål i mumin med tillhörande sked, en sagel-haklapp som ser ut som en scarfs (theo har nämnligen börjat sagla nu), ett par hängslejeans, två pyamaser. Det blev ca 50kr kvar och det fick vi tillbaka som presentkort, sånt är så irreterand!
Sen körde vi till Novalund och där blev det shopping! Handlade bara kläder till Theo men det blev en del: 7 par byxor varav 3 par var mjukisbyxor, 2 par manchesterbyxor, ett par hängslejeans med pluto, ett par grå jeans. Sen blev det två par stickade tröjor, en skjorta/t-shirt med musse, många strumpor, ett par mjuka bruna kängor i typ termo och ytterligare 2 pyamaser. Nu har jag köpt det mesta i 68 så han kan ha det ett tag. Och byxorna med pluto får han vänta md nån månader för det var storlek 72.
Men jag är nöjd med inköpen=)

Dennis börjar bli dålig.. Ont i halsen, huvudvärk och sånt trevligt.. Hoppas bara att det är samma som jag hade för nån vecka sen för annars lär ju jag bli smittad IGEN och det har jag verkligen inte lust med!

Idag blir et jag som får laga maten.. Det blir kyckling i sötsursås med ris.

Nu vaknar lillen ute i hallen i sin bilbarnstol. Måste gå!

Ciao!

2008!

Det bästa år 2008

♥ Att Theo kom till världen 16/10!

♥ Tog mitt körkort i mars.

♥ Vi flyttade till vårt underbara hem i Juli.

♥ Graviditeten.


Det värsta år 2008

♦ Att Brandie varit så mycket sjuk.

♦ Att syrran åkt till Afrika igen!

♦ Graviditeten. (slutet)


Det mest chockerande 2008

◊ Att Skåne drabbades av ett jordskalv. (vem hade trott det?)

◊ Att jag klarade av en förlossning utan att döda eller misshandla någon!


Det mest oförväntade 2008

• Att jag blev gravid.

• Att vi någonsin skulle flytta ifrån den där ettan.

• Att jag skulle ha så mycket ledig tid att jag inte vet vad jag ska göra med alla dagar!



2008, förmodligen det bästa året i mitt liv! Men hoppas på ett underbart 2009, med garanterat mer kärlek än någonsin!


Hejdå 2008, välkommen 2009!

Sovmorgon=)

Vaknade kl sju idag av att Theo hördes inne från sitt rum.. Dennis gick upp och hämtade han och la han i vår säng medans jag fixade maten. När han hade fått maten så frågade dennis mig om jag ville ha sovmorgon och det ville jag självklart! Så han gick upp med Theo och jag sov vidare till klockan var nio! Lyx! Men jag förtjänade verkligen det! Har inte haft sån sovmorgon sen innan jag fick Theo. Riktigt härligt var det!

Igår hemma hos Dennis moster var det trevligt. Maten var riktigt god! Kalkon, potatis, brunsås, gele/äpplemos MUMS!
Theo var jätte snäll hela kvällen och charmade som vanligt! Det lilla charmtrollet=P

Idag kommer dennis pappa hit på middag, förutom det har vi inget bestäm så vi får se vad som händer. Är ju inte lika fint väder idag men man skulle kanske ändå ta sig i kragen och gå en lång promenix med Brandie.

Allt för mig just nu!

Möblerat om!

Spelkväll igår inne hos Eva. Vi spelade julklapps-spelet, Lika par leka bäst och ett annat spel där man skulleförklara olika ord. Det var trevligt=) Åt julmaten som blev över från julafton gjorde vi oxå!

Idag har vi möblerat om i Theos rum och hängt upp lite saker på väggarna. Tyckte att det blev mycket finare nu=)
Här kommer några bilder!

              

Vad tycks?

Sitter just nu här och bloggar och har babymonitern brevid mig och lyssnar på min lillkille som ligger och snackar i sin säng, han är så söt=)
Han snackar med sina clowner i mobilen ovanför sängen.

Tänkte lägga upp en bild på Theos skor som han fick i julklapp för er som är nyfikna=) Han får ju vänta ett tag innan han kan använda om, men det gör ju inget för han kan ju ändå inte gå än så=P




Söta va?




Ikväll ska vi köra till Furelund, ska hem till Dennis moster på middag. Vi snackade om att kanske köra lite tidigare och stanna på Nova och gå på melandagsrean, men nä!..orkar fan inte med alla gamiga människor idag!
Ska ändå bara köpa kläder till Theo och det jag ska köpa är där inte rea på ändå!

Har börjat läsa min bok jag fick av Anniken, Malin och Sanna när jag fick Theo. Den är riktigt rolig! Men manska nog inte läsa den om man är gravid och inte fått sin bebis än men efteråt=)
Jag har även den boken som man kan läsa undertiden man är gravid av samma författare den är oxå skit skoj=)
Författaren heter Vicki Lovine och boken jag läser just nu heter "Så överlever du ditt första år som mamma, goda råd av dina tjejkompisar"



Ne nu ska jag ta och mysa lite med mina killar=)

Allt för mig!♥

Underbara unge!

Det finns inget finare, inget vackrare och inget underbarare än våran son! Han är så otroligt söt och snäll och man kan bara inte slutat titta på han! Hans tindrande ögon gör så att man bara smälter inombords och när man länge studerar varje andetag han tar när han sover sött så riktigt känner man hur kärleken bara svämmar över i kroppen!
Jag älskar dig oändligt mycket min underbara Theo♥





Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt i aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts

Lilla vän, du är pappa och mamma i ett
Men självklart så har du ditt helt egna sätt
Du har älskats sen dagen du las mot mitt bröst
Och jag gav dig ditt livs första tröst

Lilla knodd, jag är trött men lycklig ändå
Ibland frestar barngråt om nätterna på
Och somliga dagar kan va upp och ner
Men glöms bort när du sen mot mig ler

Lilla gull, fast du rest bort till drömmarnas land
Så har du mitt hjärta i din lilla hand
Du gnäller och jag lägger mig hos dig en stund
Och då somnar jag själv efter någon sekund

Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Och då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt i aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts

Julen 08

Jag har haft en mysig jul i år. Har inte öppnat så mycket julklappar på länge som jag fick göra i år, fick ju öppna Theos alla julklappar hihi=) Och det var ju inte lite julklappar han fick iheller. Kommer inte ihåg allt han fick men jag kan skriva det jag kommer ihåg; kläder, en bondgård som spelar när man trycker på dom olika djuren, en lilleskutt som man kan hänga i vagnen eller bilbarnstolen, mjuka byggklossar, två olika sorters brio-leksaker, en annan leksak som man staplar (svårt att förklara), ett babygym, presentkort på babyland, ett par adidas goodyear skor i st 20 så han får vänta nån månader=), en nalle(tiger i nallepuh), två bit-ringar med nycklar, ett gosedjur man hänger på spjälsängen som har ett handtag som han kan dra i så att nallen pratar och  sjunger, stora bilar (för småttingar), en skallra, en handdocka, en mjuk bok, två pek-böcker den ana med djur och den andra med saker. Nu kommer jag inte på mer=P

Jag och Dennis fick; ljusstakar till stearinljus, pengar, mixer, en lampa som typ tillhör den serien vi redan har i vardagsrummet, handdukar, choklad mm.

Det är ju mycket roligare att glädjas åt Theos julklappar än att få egna=P

På lillejulafton var vi ju hemma hos Dennis farmor och firade jul och sen igår var vi här hemma lite och inne hos dennis mamma lite. Sen när pappa och Lumi kommer hem ifrån österrike ska vi fira med dom hemma hos dom öxå, en lite sen jul=)

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från julen=)

Lillejulafton

              
Sitter i farfars knä.    Johanna(theos nästkusin) fick nya skor.   Theo tycker julklappspappert är jätte kul!


Julafton

                   

Det blev tyvärr inte så mycket bilder ifrån julen för vår kamera käkar batteri så den fungerade bara lite närden själv ville=P

På julaftonsmorgonen så flyttade Theo, han flyttade in i sitt alldeles egna rum=)



Somliga tycker säkert att detta är tidigt, men det tycker inte vi. Det är bäst att göra det medans han ändå inte förstår att vi flyttar på han. Plus att vi hör ju han lika bra fast han ligger i rummet brevid=)
Han sov jätte bra i sitt rum inatt och det är skönt att slippa vakna varje gång han gnyr till lite som jag gjorde när sängen stod i vårt rum.

Nä nu blir det nog snart frukost!

Hoppas ni haft en bra jul=)


God Jul!



Denna bild är gjord av: Naddie

Lillejulafton!

Ja då var det lillejulafton idag och imorgon julafton=)

Idag vid fem ska vi hem till Dennis farmor och fira jul med dennis släkt på hans pappas sida. Sen imorgon blir det julfirande här hemma hos oss=) Det blir jag, Dennis, Theo, Dennis mamma och hennes pojkvän och kanske Dennis mormor och morfar.. Så det blir en lugn jul i år!

Saknar syrran nu när det är jul och allt=(
Men kollade precis in hennes blogg och hon hade lagt upp en ny bild=)



Otroligt söta! För er som vill läsa mer om hennes liv som volentär i Afrika: http://yusa.blogg.se

Hoppas vi får en vit jul! Blir aldrig så men man kan ju alltid få hoppas.. Det är nog det ända jag önskar mig av tomten i år, en vit jul=)

Köpte tre bodies till lillen igår när vi var i svedala, ganska söta. Men tycker faktiskt inte där är så mycket fint. Känns som om dom aldrig tar in nått nytt:S


Här kommer en liten bild på Theo när han försökte krypa igår=P Sötnosen!



Tror jag får ta och käka frukost nu för magen vrålar!

God Jul på er!



My Baby!


Otroligt!

Min skruttibangbang gick igenom besiktningen utan någon anmärkning! OTROLIGT!
Finns inget mer och säga förutom att gammla volvo-bilar e fan det som håller längst och bäst! ;)
Så nu blir det nog till att lägga ut Bettan på blocket och se om vi får den såld. Intresserad? haha!

Lite senare ska vi åka till Svedala och hämta Theos julklapp hemma hos Mamma och Bengt. Ska även in en runda på SvedalaOutlet och se om vi hittar några fina kläder till Theo:)

Ska ge lillen lite mat nu för han är en aning gnällig.

Kram på er!


Gårdagen i bilder!

                   

Dennis höll på att fixa med bilarna hela förmiddagen så vi andra tog oss en liten förmiddagspromenad=)

Sen vid tre-tiden kötde vi in till netonet och köpte en mobiltelefon till Dennis pappa för hans hade väldigt plötsligt strejkat och slutat fungera.

När vi kom hem klädde vi (jag) granen=) Här kommer före och efter bilder!


Före:                             Efter:
    

Nu är det ännu mer julstämning här hemma!=)

Tivoli i Köpenhamn, det kallar jag julstämning!

Jag och Älskling hade jätte mysigt igår i Köpenhamn. Vi gick först ströget ner och tillbaka där det blev både hotdog och varmchoklad med grädde, mums! Gick även in i några affärer och tittade lite, men jag tyckte det var mysigt att bara gå där och titta på alla människor och i alla fina skyltfönstren=)
Sen in på Tivoli och där var riktigt vackert asså! Säger bara en sak, det måste upplevas! Dock gick vi inte så länge där inne för det var kallt och lite regnigt. Så vi bestämde oss för att ta tåget hem eller ja till malmö. Och sen därifrån fick vi skjuts av Emma och hennes pojkvän, mend et är en annan historia!=)









Jag älskar dig!



Är han inte bara det underbaraste denna värld har skådat?


Vid tolv bär det av till Köpenhamn. Hur ska jag klara vara utan min bebis till ikväll nångång:S Kommer kännas lite jobbigt. Men förhoppningsvis så kommer väll jag och Dennis ha så trevligt att jag inte kommer tänka på det hela tiden:)

Ha en trevlig dag! Ciao!♥

Fredag!!!

Äntligen fredag! Och nu är dennis ledig i 27 hela dagar! Så skönt ska det bli att slippa gå här hemma själv, man blir knäpp tillslut.
Idag ska vi nog köpa gran=) Sen måste den stå i garaget i alla fall en dag innan vi tar in den så vi bestämde oss för att klä den på söndag-kväll! Vi ska ju till köpenhamn imorgon så då har vi ju inte tid. Aaa! ska bli helt underbart att få en heldag med älsklingen, bara han och jag! Ni anar inte hur mycket det uppskattas nu när man har barn. Många som gör det felet att dom aldrig lämnar bort sitt barn och aldrig har tid för sig själva, sorgligt nog brukar inte dom förhållanden hålla. Man får absolut inte försumma varnadra! Det är många mommor som blir så att bebisen är det viktigaste och glömmer bort sin sambo/man/pojkvän och det är inte speciellt snällt! Jag är helt tvärtom, jag har hela dagarna med Theo och när dennis kommer hem vill jag inget hellre än umgås med han eller att han umgås med Theo.

Fler som ska till köpenhamn imorgon? Jag har i alla fall läst i två bloggar om att ni förmodligen skulle dit?

Glöm nu inte kommentera om vad ni tycker om min bloggs nya utseende!

Uppdaterar senare! Nu ska jag gå och se om min lille son har lust att låta mig duscha=)

På övertid!

Ja det kan man väll säga att jag är... Brukar ha slocknat vid den här tiden. Men sitter och väntar på att Naddie ska göra klart min blogg. Hon är min persnliga blogg-designer och skit grym! =)

Kommentera gärna vad ni tycker om den nya designen så att Naddie får läsa hur duktig hon är! Ja ni får ju kritisera oxå givetvis, men det har jag svårt för att tro att nån kommer göra=P

Riktigt sömnig nu, ska sova så fort hon är klar!

Natti!♥

Nybörjare!

Jag är bara nybörjare på det här med att fixa till bilder så klaga inte=P Tyckte denna effekten var ganska häftig, färg i mitten och sen färglös ju längre ut i kanterna man kommer. Tycker det är kul att redigera bilder=)



06.30!!!!

Jag fick sova mellan 22.00-06.30!! :D Älskar min son som sköter sig så bra! Fast under dagarna är han lite drygare just nu. Han vägrar typ sova på dagarna, blir övertrött och gnällig. Så det ända jag gör hela dagarna om jag är hemma en hel dag är att flytta rundor på han, från soffan till babysittern, från babysittern till sängen där han kan titta och lyssna på sina clowner, från sängen till skötbordet där dom fina fiskarna finns och när inget av detta passar så har jag han i famnen och bytar ställning var 20.e sekund typ! Så just nu är han nog i en sån där period där han är extra gnällig tror jag. Vet inte om det är en tillväxt period eller vad det är. Kan ju även vara så att han kanske har växtvärk och inte vill ligga/sitta still helt enkelt. Who knows? Det är ju inte så att det går fråga han direkt.

Idag har jag absolut inga planer alls under dagen. Klockan 18.00 ska vi till BB på samtal, thats it! Väldigt spännande dag, NOT!

Jo just det! Om vi hinner kanske vi ska köpa julgran idag, emn tror knappt vi hinner det så isåfall får det bli imorgon:) Va mysigt..då kan vi pynta granen och mysa imorgon kväll! Sen är dennis ledig i tre veckor:D Skönt och slippa gå ensam hemma lite!

Nu är Theo inte nöjd i babysittern längre så jag får placera om han nånannanstans! (undra om det där är ett helt ord)

Allt för mig just nu.. Uppdaterar senare!


Ni har säkert redan sett denna men fy fan va rolig den är! haha


Behöver hjälp!

Är det någon som orkar förklara för mig hur man lägger in ett klipp ifrån youtube i bloggen? Fattar nada!  I så fall kommentera hur man gör, men tydligt så jag jag fattar haha!

Och en fråga till er alla! Är det ingen av er som är med i bloggkoll? Gå in på bloggkoll.se och bli medlem så slipper du klicka runt mellan bloggarna för att se vem som uppdaterat. Du lägger bara till dom bloggar du brukar läsa så ser du direkt när nån skrivit ett inlägg. Ett litet tips bara!

Världens vackraste leénde!

Att få se detta underbara leénde varje dag påminner mig om hur lyckligt lottad jag är! ♥





Nyårsplaner!

Igår var ju jag i Ystad och träffade Carro och hennes lille bebbe=) Gud va liten den var! Kan inte fatta att Theo var så liten för bara två månader sen, helt sjukt! Jag följde i alla fall med henne upp på BB för hon skulle göra lite tester imed att hon åkte hem därifrån så tidigt. Sen efter det gick vi och fikade. Och jag kan ju påpeka att ystad är ingen bra stad att fika i med barnvagn, inte barnvagnsvänligt för fem öre! På sommaren möjligtvis bara. Så det fick bli Dianas där det var ganska rymligt med plats. Sen att jag har världens storsta barnvagn gör ju inte saken bättre=P

När jag sen kom hem vid lite över fyra så blev det matlagning, lax med potatis och kall sås, mums! Dennis lagade iför sig maten=P Jag skalade bara potatisen!
Och sen vid sju kom Kim och Jenny, vi fikade och snackade en massa sikt. Men vi planerade även nyår lite, vi bestämde oss för att vi skulle grilla=) ahha låter sjukt men sant! Så det blir nog en intressant nyår=P Vi ska grilla fläskfile med klyftpotatis, sås och sallad till och till förrätt blev det nått Jenny skulle fixa till efterrätt tror jag vi bestämde oss för chokladpudding i nån fina skålar med grädde och senare när det börjar närma sig tolvslaget så blir det ostbricka. Så vårt nyår kommer alltså bestå av att ÄTA! haha! Men det blir nog trevligt=) Vi bestämde i alla fall att efter maten innan efterrätten så ska vi ut och gå en promenad så att vi inte är allt för onyttiga. Med andra ord blir det en lugn nyår för vi har ju vår lille Theo att tänka på nu och plus att Jenny har ju deras baby i magen att tänka på så jag och Jenny håller oss nyktra medans killarna förmodligen tar sig "några" glas!

Vad ska ni göra till nyår?

Idag ska jag kanske träffa Tilda en stund (sannas Tilda). Sen ikväll kommer Dennis pappa och ska käka middag här tror jag.

Ne nu är Theo jätte otålig i sin babysitter!

Ciao!♥

Här kommer en bild på Carros två dagar gamla lille bebis=)


2 Månader!

Glömde ju skriva i förra inlägget att våran Älskling blir idag hela 2 månader=) Grattis Theo!


Jordskalv!!!

Vaknade imorse av att helasoffanjag låg i skakade, glasen på borde höll på att skaka ner och allting lät som om det var ett hus som hade exploderat en bit ifrån.. Var säker på att det var ett jordskalv! Jag ringde dennis som precis åkt till jobb men dom hade inte kännt något imed att dom satt i bilen, tror egentligen inte att dom trodde på mig iheller.. Men några minuter senare ringde han upp mig och berättade att dom hört om det på radion och att det hade varit jordskalv, i nästan hela skåne:S Jag rinde Eva och hon var lika uppskrämd som jag så jag gick in till henne och där lyssnade och tittade vi på nyheterna och fick bekräftat att det var verkligen ett jordskalv, i sverige!!! Och det hade väll inte varit nått litet skalv för att vara i Sverige iheller! Sjöbo var väll ett av dom ställen det hade kännts mest oxå om jag förstod det hela rätt. Fan va rädd jag är nu.. Väntar bara på ett efterskalv oxå.. Fast vem vet det kanske inte ens känns!

Idag blir det fika med Carro och hennes nykläckta lilla bebbe i Ystad. Ska bli trevligt! Och kul ska det bli att få se det lilla livet=)

Återträffen med föräldrargruppen igår var riktigt trevlig=) Synd bara att inte alla var där:S

Allt för mig just nu!


Sova på soffan...

Har jag gjort både inatt och igårnatt. Har nämnligen haft sån fruktansvärd hosta att jag väckt Theo med jämna mellan rum så att nätterna blivit katastrof för han vaknat hela tiden. Så jag bestämde mig för att sova på soffan så att han kunde få sova ordentligt. Och inatt var en ritkigt bra natt, han sov mellan 22-05 precis som han gjorde varje natt innan jag blev dålig. Så man kan ju hoppas på att dom sämre nätterna berodde på min hosta så att han inte kommer komma tillbax till den perioden då han vaknade var tredje timme. Men nu äter han ju oxå mer så att han håller sig mätt längre. Igår tex, då åt han hela 180ml! Och han kräktes inte ut mycket av det=) Sen ville han inte äta på nästan fem timmar!
Man blir så glad för varenda litet framsteg som underlättar vardagen. Bara att få sova mellan 22-05 är lixom drömmen! Sömnen är så otroligt viktig, sover man inte ordentlig så kan man nästan vara kapabel till vad som helst till sist för man blir helt störd! Då när jag knappt sovit alls dom tre första veckorna så var jag ju inte människa, jag var så trött att jag inte ens kände hur trött jag var längre. Istället så reagerad kroppen och jag kunde vakna helt plötsligt och må riktigt illa plus att så fort jag reste mig så höll jag på att trilla ihopa igen. Mycket viktigt det där med sömn! Även för tålamodet!
Tänk på det ni som är gravida eller har smått, passa på att sova så mycket som möjligt när ni väl kan! Jag var så dum att jag valde att ha lite egen tid tex blogga istället för att sova tills jag insåg att det inte funkade att hålla på så. Sen var det väldigt svårt för mig att sova på beställning, theo sov kanske en timme i taget på dagarna ibland och då skulle man hinna somna och allt på den stunden.
Jaja nog med sömnsnack nu! Bara tips till er som ska ha bebbar..  Man tar ju sömn förgivet när man inte har barn och fattar inte riktigt innan man får barn hur lite man får sova och hur mycket man borde uppskattat det innan=P
Men jag ser inget problem med det nu, för Theo sover ju nästan alltid hela nätter=) Jag har som sagt haft ritkig tur!

Trodde aldrig att jag skulle skriva så har mycket om bebis-grejor och om Theo som jag gjort i denna blogg, men det blir ju så. Det är ju det som är en stor del av mitt liv just nu. Och dom som tycker det är intressant läser ju=)

Måste bara skriva att jag blir så arg på alla dom människor som påstår att man inte kan göra allt det man gjorde innan när man får barn, bullshit! Visst du kan ju inte supa var varannan helg men livet tar ju verkligen inte slut bara för att man får barn, tvärt om det börjar då!
Jag festar fortfarande nån gång ibland när de är nån kul fest, men jag sitter ju inte på nån sunkig hemma fest och bara dricker för att det ska va så! Åker och shoppar gör jag och Dennis fortfarande mycket, inte lika mycket pga att det blir ju ett litet projekt att ta med allt och fixa och dona så vi sticker ju inte till Nova en gång i veckan längre;) Men det gjorde vi mest för att vi var rastlösa, nu har vi ju en Theo och väljer andra saker framför att gå i affärer=) Men det är inte jobbigare att shoppa med en bebbe, iallafall inte med Theo för han brukar alltid sova när han hamnar i vagnen=P
Sen vissa hobbys och intressen gäller det ju att man inte tappar, är man två så får man ju turas om att ta hand om bebben om den ena vill hitta på något. Det gäller att ge och ta! Tex så ska jag snart börja träna nån gång i veckan, då får ju Dennis ta hand om Theo och sen när det är något han vill hitta på så tar ju jag han. Svårare än så är det inte! Så att man måste sluta med en massa saker för att man får barn är bara en ursäkt som kommer ifrån lata och bekväma människor! Så det e så!

Ikväll ska vi på den efterlängtade återträffen med vår föräldrargrupp vi gick i:) Ska bli så kul att se alla bebbar och föräldrarna oxå såklart!
Någon av er som är gravida som ska gå föräldrarkurs?
Jag rekomenderar det verkligen, man lär sig så mycket! Jag hade ju läst varenda sida på internet om graviditeten men dennis hade ju inte en susning om något så föräldrarkursen var jätte bra för att han skulle lära sig och ha kol han oxå! Och sen andas man inte och sånt som dom visar på film, vi lärde oss hur man skulle andas en gång när vi var där och det bara visade honlite snabbt och sen fick vi testa själv. Men däremot på vattengympan som jag gick så fick man andas mer. Men det rekomenderar jag oxå starkt=) Det var riktigt skönt.. Den där tunga jobbiga kroppen blev alldeles lätt i det varma vattnet.

Funderar på att börja på babysim med Theo. Ska nog fråga min gamla barnmorska ikväll när vi ses på träffen eller så frågar jag på bb på torsdag. Ska ju dit på samtal. Dom ringde mig förra veckan och frågade hur det var och så.. Och dom tyckte att jag och Dennis skulle komma dit och prata igenom förlossningen så att jag inte ska vara rädd för framtida förlossningar imed att jag blev ganska chockad och rädd och fattade inte riktigt vad som hänt efteråt. Kan ju vara bra att prata om det=) För just nu känner jag att jag inte vill föda fler barn vaginalt pga rädsla och jag vill inte vara rädd för jag kan verkligen tänka mig fler barn i framtiden=)

Gud vad detta inlägg blev långt. Frågan ärom nån orkat läsa hela? Ni öppnade säkert sidan och såg hur mycket där va och stängde ner den igen hehe!

Jag får väll ta och göra mig i ordning och gå och handla!
Ha en bra dag alla!



Vinter-favoriter!

Pernillas vinter-favoriter just nu!

Familjen♥  Lussebullar & Pepparkakor  Filmmys  Snö  Julpynt  Julmusik  Facebook  Promenader  CocaCola  Bloggen
  Bloggkoll  Sex and the city boxen  Fika  Läppsyl  Kameran  .






3.e Advent!

Precis käkat frukost och tänt det tredje ljuset i adventsljusstaken=) Känns som det var igår man tände det första, tiden går så sjukt snabbt!
Igårkväll var vi hemma hos pappa och Lumi på middag, och det var trevligt som vanligt! Pappa fottade Theo överdrivet mycket som vanligt hehe! Men det är kul med fotton, som man om några år kan titta på och minnas hur lite han var=P
Idag händer absolut ingenting. Jag hade tänkt att ta det så lugnt som möjligt så att jag blir frisk så att jag är pigg imorgonkväll när vi ska på återträff med föräldrargruppen=) Vill ju gärna inte smitta ner varenda bebis där. Men jag tror faktiskt inte att jag smittar längre.
Gud! Nu vrålar Theo som en galning ute i köket! Dennis håller på att fixa maten till han och så fort han känner igen ljuden av micron, skakningen av flaskan så får han spel! haha!

Måste skriva här och gratulera Carro som tidigt imorse fick sin lille son! Grattis!♥
Kan verkligen förstå hur hon känner sig nu, lycklig, trött och glad att allt det fruktansvärt jobbiga är över! Det är en underbar känsla!
Ska köra hem och hälsa på dom sen en dag så fort man är välkommen=)

Aj aj aj vad jag har ont i min näsa:( Den har fullt med skav överallt och det svider som fan! Har nyst mig för mycket.. Önskar jag hade lambi nu=P Så just nu sitter jag med en vit näsa som är insmord i salva, tur ni inte ser mig för ni hade nog skrattat! Huvudsaken är att näsan blir bra igen=)

Planer denna kommande vecka:

På måndag blir det återträff med föräldrargruppen.
På torsdag ska vi på samtal på BB. (man pratar igenom förlossningen och så)
Och på lördag blir det köpenhamn med Dennis om vi är friska och vädert inte är helt kasst!
Sen nu nån kväll i veckan ska vi träffa Jenny och Kim oxå, planer nyår=)

Det är dom ända planerna so far!

Hoppas ni alla mår bra och haft en bra helg hitintills!=)



Jag och Theo igår hemma hos Pappa. (morfar)

Influensan!

Antar att det är influensan jag åkt på.. Men känner mig ändå bättre nu, har ju ingen feber och så. Är bara väldigt snorig och hostig, najs! =S
Ska i alla fall hem till pappa och Lumi och käka middag ikväll, det ska bli trevligt! Man kan ju inte bara sitta hemma och glo bara för att man är lite förkyld =P Smittar nog ändå inte längre... Gud vad jag hoppas att jag inte smittar Theo och Dennis, speciellt inte Theo! Han hostar ganska mycket och nyser, men han har inte haft någon feber alls igår och idag i alla fall. Hoppas han klarar sig ifrån det, men det är väll ren tur i så fall för bebisar har ju inte mycket till imunförsvar.


Tänkte skriva ner Theos viktupgång och längd och så här för er som tycker det är intressant=)
men skriver datumen för jag orkar inte räkna ut hur många veckor han var vid varje besök så ni får själv räkna ut det om ni vill veta det. Han är ju född den 16/10 =)


Datum:       Vikt:        Längd:    Huvudomfång:

16/10-08    3850g    52cm      36cm
19/10-08    3630g 
24/10-08    3840g
29/10-08    4180g    53cm      37½cm
7/11-08      4650g    55cm      38cm
17/11-08    5050g    56cm      38,8cm
1/12-08      5630g    59cm      39,2cm

Missade förra BVC-tiden pga att jag var sjuk så det dröjer nog ett tag tills nästa gång. Men detta är hur min lille plutt växt än så länge. Jätte bra ökning enligt BM=)

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag känner mig lite mer som en människa igen och sen göra vid mig lite och vid kvart i fyra bär det av till Flädie till Pappa/Morfar/svärfar haha!

Trevlig helg på er alla!





Julbak!

Julbakat med Sanna idag=) Blev väll lite katastrof i början.. När vi kom hem och hade varit och handlat så vaknade Theo som sovit så gott i vagnen. Och så fort han vaknat började han skrika, riktigt sånt skrik som om han inte fick luft och helt röd var hela han. Jag blev jätte rädd för det är inte ofta Theo skriker.. Antog att han nog blivit smittad av mig ändå och förmodligen hade feber eller ont i halsen. Tog tempen på han och han hade inte feber men bad ändå sanna köra till apoteket och köpa alvedon för ont nånstans hade han i alla fall. När hon var iväg så bäddade jag in lillen i en filt och gav honom lite mat och då blev han tyst. Sen när sanna kom tillbax så gav jag han en pandodil (som sanna köpt). Dennis kom just då in genom dörren, hanhade kört hem ifrån jobb när jag förtvivlat ringde han.. Skulle ju bara be han köra till apoteket innan han kom hem men han märkte nog att jag behövde han hemma, så det var ju jätte gulligt=)
Sen tog dennis theo så att jag och sanna kunde börja baka och inom en liten stund så somnade han och han sover fortfarande (4 timmar senare) så han var nog ganska slut.
I vilket fall som helst så börjad vi baka. pepparkakorna blev sådär, vissa för mjuka, vissa brända men sista plåten blev faktiskt bra=) Man lär sig av sina misstag=P
Sen första satsen lussebullar blev katastrofal för att vi följde ett väldigt konstigt recept.. Så vi fick gå in på internet och hitta ett bättre recept än det i min kakbok och när vi sen följde det receptet till andra satsen så blev det faktiskt bra=)

Lite jobbig dag idag faktiskt med skrik, tårar, snor och kräk! ..men även en mysig fast lite katastrofal julbakning=)
Hoppas min lille älskling vaknar och mår lite bättre för när han skriker så där så gör det verkligen riktigt ont i mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till när det inte gör trösta han på något sätt!

Ne nu ska jag försöka slita bort Dennis ifrån PS3 och få han att hjälpa mig komma på vad vi ska käka till middag. Alltid lika kul! NOT! Ingen fantasi...

Ciao!

Host host!

Här bara hostas det och snörvlas... Har fått för mig att jag smittat Theo, igår var han nämligen jätte ledsen nästan hela dagen och det gick inte trösta han på något sätt, det är inte likt han. Men just nu sitter han i babysittern jätte glad och leker, ler och gör en massa busiga ljud ifrån sig. Min bebis♥

Sanna kommer till mig vid tio typ, då ska vi gå och handla bakgrejor och sen sätts julbaket igång! Ska bli mysigt och trevligt med lite bak=)

Kan ju uppdatera lite senare istället när jag har något att skriva om!

Måste bara skriva att jag tänker på dig Carro, den lille bestämmer sig nog för att komma ut snart. Tro mig jag vet hur piss-jobbigt det känns! Men när du väl har din lille plutt hos dig så var det värt all väntan. Lycka till gumman om han skulle bestämma sig för att titta ut i helgen! Vi tänker på dig!

Nu blir det att titta lite på vakna med the voice!

Allt för mig just nu!

Willys

Precis kommit hem ifrån Ystad, varit på bla willys och handlat med Dennis mamma och lille Theo såklart!
På lördag kanske vi ska åka hem till pappa och Lumi och hälsa på, hoppas det för det var så längesen nu... Vill verkligen inte att det går för lång tid mellan gångerna för Theos skull, vill att han får bra kontakt med sin morfar och mormor-lumi haha =P

Nu hann jag inte skriva mer för lillen blir lite otålig här igen.. Ska gå och se om jag kan få lagat lite mat fär snart kommer älsklingen min hem=)

Allt för mig just nu!

Lite bättre...

Idag är halsen lite bättre och det känns inte som att jag har nån feber längre iheller. Men däremot så har jag börjat få hosta och det är så drygt för det tar ju flera veckor innan man blir helt hostfri! Men..bättre än att ha ont i halsen iallafall. Imorgon tror jag att halsen är helt bra, om jag tar det lugnt idag oxå.

Just nu sover Theo, men jag känner mig inte tillräckligt trött för att kunna gå och sova en stund. Så istället sitter jag här och passar på att blogga medans jag kan=) Har även tvättat 1 maskin tvätt idag och den andra är på gång. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag, men antar att jag får vara hemma och se till att bli frisk. Vill vara frisk imorogn för då har jag och Sanna bestämt att vi ska julbaka=) Ska baka lussebullar och pepparkakor! Och sen nån dag nästa vecka tänkte jag även göra lite julgodis. Det är så mysigt med jul, jag älskar verkligen julen!
Längtar tills nästa lördag då jag och Dennis ska ha en mysig heldag i köpenhamn. Vi ska åka på förmiddagen och kommer hem sen kväll=) Eva ska passa Theo så vi verkligen kan njuta av varandra!

Nu vakanr Theo, skriver kanske mer sen!

Ciao!

Fortfarande sjuk...

Skulle egentligen till BVC idag men fick lämna återbud för jag har så sjukt ont i halsen fortfarande och känner mig allmänt hängig:( Och skulle jag gått dit så är det jätte långt att gå, speciellt i detta vädert när man är sjuk. Så jag hoppas sköterskan ringer mig sen och ger mig en ny tid.
Jag kan ju säga att ta hand om en liten när man inte mår bra är inte kul. Är van vid att närjag är sjuk kan jag ligga i sängen/soffan hela dagen och glo på tv, men nähä du!..inte nu längre. Nu ska man aktivera plutten bäst man kan när han är vaken. Bara precis för att jag mår skit idag så skulle ju tvunget Theo vakna kvart i fem och vara hungrig, sen ville han inte somna om. Men när jag la han på min mage i soffan så somnad vi båda två en timme ungefär, mysigt=)
Jag har tre smärtstillande halstabletter kvar, har inte tagit nån idag för jag snålar. Plus att jag inte vet om jag vill ta nån för då lindrar det en stund och sen när man får känslen tillbax i halsen så känns det fan jävligare än innan man tog tabletten! Så det får va så länge! Blir i alla fall soppa till lunch=)

Nu, soffläge!

Kläder till dopet?

Funderar på att ha något i denna stilen på dopet:

                

Vill ju ha en ljus skjorta imed att det är dop. Och nu på vintern finns det ju mest mörka fäger.
Och detta alternativet blev billigt, har ju redan tightsen och skorna så skjortan och skärpet blir ca 230kr =)

Kan man ha detta på sin sons dop eller vad tycker ni?

Snyft!

Hatar halsont!

Detta är min dag idag och när dennis kommer hem ska jag gå och vila för jag mår inte alls bra...
Kanske början på influensan? Vill inte...



                 

Inte på topp idag!

Idag är halsen mycket värre.. Hatar att ha ont i halsen! Jag får alltid så ont at jag typ inte kan svälja och hela halsen svullnar så jag inte får nån luft knappt! Men jag ska vara glad att det var så längesen jag hade ont i halsen sist för får några år sen hade jag typ ont i halsen var varannan månad. Blää hatar det! Positiva Pernilla här=)
Idag blir en hemma dag med the och halstabletter! Men ska kanske gå en sväng med Sannas kompis Tilda och sen hade jag behövt gå till netto för jag har hittat jätte söta saker till Theos rum där. Låter knäppt att hitta det på Netto men det är typ bara denna vecka dom har det och det är svinbilligt! Så jag tänkte köpa en krok till väggen som är en elefant och en är en giraff och sen är där en ram i samma serie som jag vill ha. Sen vet jag ju inte hur det ser ut IRL, men ser det bra ut så köper jag det=)
Tänkte häromdagen på hur många gånger i Theos liv hemma som han kommer vilja göra om på sitt rum, blir nog en del gånger. Själv ville man ju göra om på sitt rum så fort man var trött på det.(inte för att jag hann bli trött på det får vi flyttade ju alltid). Men sen kom jag på en bra sak att dom första gångerna han blir trött på sitt rum räcker det ju att byta ut boarden. Det är ju dumbo nu och sen när han blir lite äldre och coolare kanske han vill ha spiderman eller nåt hehe vem vet=P Jaja en massa framtidstankar!

Ne nu tänkte jag hoppa ur morgonrocken och i lite kläder så att man kanske känner sig lite piggare!

Allt för mig just nu!♥



Här kom en liten bild på vårt julpyntade fina kök=)

Wonderful!

Helt underbart att Theo sover hela nätter nu=) Imorse fick jag sova ända tills sex! Så härligt! Alla är helt chockade att han redan sover hela nätter.. Men antar att jag och Dennis skapat världens snällaste och underbaraste Theo♥ Sen på dagarna är han ju mest vaken, han sover kanske samanlagt två-tre timmar mellan 05.00/06.00-20.00/21.00 Så det är ju inte så konstigt att han sover hela natten när han är uppe och busar hela dagen.
Han började ju le för nån vecka sen och nu ler han jätte ofta! Han har fiskar som hänger ovenför skötbordet och dom ligger han och ler åt och typ"pratar med" och sen emellanåt låter han riktigt högt och hela han sprattlar och ler, mysigt=) Han har även kunnat stå på benen i nån veckor, man måste ju hålla han under armarna men han står med benen helt raka och håller kroppen uppe! Det har nog kunnat i tre veckor ungefär.. Men dom på BVC säger ju att han är väldigt stark (efter hans mamma juh haha! eller inte=P) När han ligger på magen i soffan eller på mitt bröst/mage så reser han huvudet så mycket att hela bröstet på han är i luften, så det dröjer nog inte länge innan han kravllar på golvet=P Han kan ju redan åla sig fram i soffan den lille glytten.
Så nu fick ni lite Theo-info haha!

Något annat som dock inte är speciellt wonderful är min hals..har så fruktansvärt ont i halsen, usch! Har visserligen haft ont till och från i flera veckor men idag gör det riktigt ont! Kan det inte bara bryta ut eller försvinna! Hatar vinterns alla sjukdommar och basiller!!!

Ikväll blir det matlagning när dennis kommer hem, vi ska göra biffar, potatis och brunsås MUMS!

Nu sitter Theo och blir riktigt förbannad i babysittern här för att han inte får nån uppmärksamhet! Så jag får ta och blogga lite mer sen eller imorn för nu ska jag pussa på min son!

Ciao!♥



Kärlek!



 


Julbord på Törringe!

Inte så mycket bilder från när vi var på törringe, mest från innan vi kom dit hehe! Men men lite bilder ifrån kvällen kommer här i alla fall=)

              
                                  

2:a Advent idag!

Ja då var det 2:a advent idag och ett ljus till tänt i ljusstaken:) Mysigt tycker jag.. Jag bara älskar julen, ljuset i denna mörka årstid!
Igår på Törringe hade jag trevligt:) Var ju långt ifrån nykter, men jag var ju inte stupfull. Har insett att jag inte tycker om att dricka, hatar att må dåligt när man druckit lite för mycket..det är inte värt det! Nån gång ibland okej, men skulle verkligen inte kunna dricka var varannan helg igen som man gjorde förr. Idag är man bakis, får ju skylla mig själv=P Men väldigt trevligt var det i alla fall och kul att träffa alla ifrån NP04J=D
Lägger upp bilder från igår i ett nytt inlägg!

Idag vid fyra-fem kommer mamma och Bengt hit en sväng. Sen chansar jag på att jag och Dennis hämtar hem nån mat och lite senare blir det film "Arn 2". Är så sjukt seg idag.. Somnade vid två, väcktes av Theo vid fem när Dennis gav han mat och sen fick vi inte sova längre än till åtta typ.

Nu ska jag lägga upp lite bilder från igår som ni kan titta på=)

Ciao!♥


Överlevde natten!

Ja jag överlevde första natten utan Dennis på väldigt länge. Han är på Tysklandsbåten, julbord där i gårkväll och kommer hem ikväll men då är ju inte jag hemma=P Men han ska hämta mig på Törringe i natt.
Helt sjukt att jag kan tycka det är så obehagligt att vara ensam på natten fast jag bott ensam jätte länge innan:S Iförsig så är jag ju inte helt ensam även om inte Dennis är hemma, jag har ju Theo och Brandie=) Och Brandie hade inte låtit någon komma in här hel kan jag ju lova! Men sen samtidigt så morrar och skäller hon på saker hon inbillar sig oxå och det är lite läskigt=P Mesiga Pernilla här!

Ska väll snart börja fixa lite småsaker som behövs göras för att vara fin ikväll. Typ ta bort mitt skabbiga nagellack och måla på nytt, plocka ögonbrynen och duscha, om jag hinner allt detta när Theo är hemma annars får jag vänta med allt tills jag lämnat han hos Eva vilket jag tänkte göra vid två typ. Kommer sakna min lille pluttis ikväll juh!

Inatt sov Theo hela natten precis som flera nätter  innan=) Mellan 21.00-05.00. Och det är inte speciellt vanligt att dom gör det i så här tidigt ålder så jag har väll haft tur! Men sen kan det oxå vända igen så att han blir jobbig på nätterna, men man får hoppas att det inte gör det=)

Antar att Dennis hade kul igårkväll för jag har inte fått ett ända sms=( Tycker ändå att han borde skänkt en liten tanke åt oss här hemma imed att det är första gången han är ifrån Theo så länge, men det verkar inte så.. Eller så har han kanske bara varit för full för att kunna skriva ett sms=P Vem vet? Kanske får ett sms idag när han är nykter=) Saknar han jätte mycket.. Stackars alla dom flickvänner som inte får träffa sina älsklingar varje dag, jag hade inte stått ut!!

        

Här kom lite bilder på min sleeping beauty♥

Nu blir det till att göra nått vettigt! Ciao!

Mina inköp!

Nyårskläderna!

Va tycks?


                             

Klänningen ICHI 499kr , Boleron H&M 149kr , skorna DinSko 499kr , tights H&M 59kr

Det blev ju inte alls den klänningen jag tänkt mig, dom var slut båda två. Men denna var dock skit snygg på och jag blev kär direkt! Skorna hittade jag först ett par andra som var lägre och hade ingen rem med knäppe, men dom var sjukt hårda och dessa var både snygga och sköna=


Lite annat smått och gått som jag behövde köpa=P

                            

Kommentera nu gärna vad ni tycker om mina nyårs/törringkläder!
Kanske nån har tips på hur man kan ha håret? Gärna inte plattat för det håller sig inte platt och inte lockat för det är mitt hår för kort för!

Ciao!♥

Kul med shopping men JÄVLIG förbannad!

Ja det var kul att shoppa fina kläder till törringe och nyår! Jag blev riktigt nöjd fast det inte blev nån av klänningarna jag räknat med att köpa, blev sneppet dyrare men oxå mycket snyggare..enligt mig=)
Jävligt förbannad är jag oxå! När vi var på Ullared köpte jag en hood-tröja (everlast) inte världens "fancy" tröja men underbart skön och jag älskade den! Och nu när vi var på Nova så hade jag tröjan och jackan hängandes på vagnen som Dennis gick med medans jag sprang och provade klänningar hit och dit.. Och helt plötsligt när jag nästan var färdig shoppad så ville jag ta på mig min tröja men då...BORTA! Fuck fuck fuck! Nån jävla idiot har det antagligen kliat i fingrarna på! Eller så har den helt enkelt halkat av vagnen..men det skulle vi märkt, i alla fall dennis som körde vagnen! Skit förbannad blev jag och jag lovade dennis att om jag såg någon med min tröja så skulle jag bokstavligen talat slå personen på truten! (så arg var jag).
Dennis försökte trösta mig genom att vi gick och letade efter en ny hood-tröja till mig, men hittade ingen som var så fin som den för det priset (omöjlig, finns bara på ullared).
Så besviken men ändå glad för dom nya inköpen åkte vi hem.. Och i bilen sa dennis att han hade en blend tröja med huva som var för liten för han som jag kunde ta om jag vill, så jag ska prova den och se så att den inte är ett tält..vem vet, den kanske är lika skön?
Men mest av allt vill jag ha tillbax min tröja.. Kommer drömma mardrömmar om min bortrövade tröja som jag förmodligen aldrig kommer se igen=(

Lägger upp bilder på inköpen imorgon. Nu blir det en cola framför tvn med en busig Theo.♥

Ska åka buss idag!

Japp ni läste rätt! Jag och Theo ska ta bussen till lund klockan två för att bli upphämtade där inne av Dennis vid lite över tre. Imed att Dennis jobbar i lund just nu var det ju inte så ekonomiskt om han först skulle köra hem til lSjöbo och hämta oss och sen skulle vi tillbax till lund igen och sen hem till sjöbo igen, så det blir bussen för vår del!
Hoppas Theo sover sött hela vägen så han inte blir skrikig eller nått=P Men han brukar ju inte säga så mycket om han fått mat och blöjan är bytad=)

Hoppas nu att jag hittar en klänning idag!
Tack alla för era kommentarer, det hjälper faktiskt med lite tips! Och på dom två klänningarna så är axelbanden avtagbara så man kan ha dom utan band oxå, jätte bra!..om man hade haft stora bröst som kunde hålla upp klänningen haha! Jaja får önska mig det av tomten!=P

Theo är så söt jsut nu..ni skulle sett han.. Han har sina söta jeans, en bodie med en döskalle och ett hjärta och sen strumpor med döskallar på, en riktig hårding! haha!

Längtar tills den 20.e! Då ska bara jag och Dennis in till köpenhamn och ha en mysig dag/kväll på tivoli, har aldrig varit där på julen men det sägs vara väldigt vackert!
Farmor ska passa Theo, så det blir en kväll jag och Dennis riktigt kan njuta av varnadra och bara tänka på oss! Kommer nog bli ritkigt mysigt=)
Farmor (eva) ska även passa Theo på lördag en stund när jag sticker till Törringe för Dennis har inte kommit hem ifrån Tyskland då än..så hon ska nog passa han i tre-fyra timmar nått sånt. Men han är nog snäll=)

Ne nu får jag försöka fortsätta att göra vid mig, har håret kvar..inte så lätt med en krävande liten Theo som sitter i babysittern och gnäller när han inte får tillräckligt med uppmärksamhet! Men allt går!

Ciao!

Vilken är finast?

Ska till Nova imorgon och hitta en klänning till julbordet på törringe på lördag och ska även ha samma klänning på nyår är det tänkt=)
Hittade två på H&M (internet). Vilken tycker du hade passat bäst på mig? Kommentera! =)



1.
 

2.





  

Godmorgon Onsdag!

Absolut inga planer idag... Tar det som det kommer. Stor brand i sjöbo igår, helt sjukt va det..hela huset bara brakade ihopa framför ögonen på oss! Tur som var så var det inget hus utan ett lager typ, så där bodde ingen=) Bilar och allt brann och det var värsta kaoset!
Märks att det inte händer mycket i Sjöbo för hela byn var på plats inom tio minuter!

Nu.. Vakna med the voice och lite frukost!


Babyrytmik

Var ju på babycafe och babyrytmik idag och det var trevligt=)
Alla små bebbar var så söta och rara. Men idag tittade vi bara på babyrytmiken, men i vecka 3 när det kommer igång igen så ska vi börja vara med. Vågade inte idag=P
För ni som inte vet vad det är så är det en grupp man sitter i med en typ "lärare" och så sjunger, dansar och gör man massa rörelser med sin baby, jätte mysigt verkade det=) Och inte nog med det, man får ju verkligen bra kontakt med sin baby. Så nu längtar jag redan tills efter jul och nyår (v.3) då det börjar igen. Och jag hoppas även på att få lära känna lite andra mammor i min ålder.

Ciao!

Föräldrar&barn-grupp/BVC

Denna dagen började med en glad Pernilla som fått bra med sömn för en gångs skull:)
Efter en lite stressig morgon där jag hade en timme på mig att göra mig klar och även att göra Theo klar och ge han mat så kom vi iväg vid tjugo över nio. Eva, Johanna, jag och Theo promenerade genom halva Sjöbo för att komma till församlingshemmet där det hölls en grupp för föräldrar och deras barn. När vi kom dit förstod vi att denna grupp var för lite äldre barn, men vi satte oss ändå och fikade lite och tittade på när dom söta barnen bakade fina pepparkakor:) Så jag och Theo får vänta ungefär två år innan denna grupp är nått för oss. Men imorogn är det babycafe och babyrytmik på samma ställe:) Och där är alla barn under ett år och uppdelat i två grupper 0-6månader och 6-12månader så det är ju bra. Ska bli riktigt kul och Johanna ska följa med som moraliskt stöd precis som dom gjorde idag hehe!

Sen var det dags för BVC där Theo blev undersökt av fabror dokter. Allt var bra med Theo och han var "stark och stadigt" enligt doktorn, men det visste vi ju redan att han var! Men nu fick vi ju ialla fall berättat för oss att någon annan tyckte han var stark för att vara så liten. Men det kan ju inte vara negativit i alla fall!
Theo är nu 59cm lång och väger 5640g, OJ vad han växer! Inte konstigt att kläderna inte passar lägre, snart dags att gå upp till storlek 62.

När vi kom hem så spenderade jag och Johanna resten av dagen hemma hos oss framför tvn.
Och nu har jag och Dennis precis käkat lite korvstroganoff och tänkte gå en sväng. Men frågan är om det är så bra att vi går ut och går för då somnar väll den lille och det vill vi inte för då lär han inte sova inatt. Men vi får se hur vi gör..
Senare blir det "Färjan" och titta på fyran när Shirley, Sanna och Sonja sjunger fina julsånger!

Nu blir det duschen !

RSS 2.0