Fin dag idag:)

Helt underbart väder idag! Sitter just nu ute i trädgården och njuter, gutt med bärbar data:) Sitter i skuggan för i solen är det för varmt för denna gravida Pernilla hehe! Dennis håller på att rensa ogräs, han är flitig han! Tyvärr orkar jag inte hjälpa till, kroppen tillåter inte trädgårdsarbete just nu:S Men jag håller ju i alla fall han sällskap genom att sitta här ute:)
Brandie fick precis snus på en av grannarnas katt..så hon sprang runt som en galning och tittade efter den, men nu har hon gett upp och sitter bara och vädrar efter den..hehe! Riktig katt-hatare är vad Brandie är!

Som jag skrev igår så skulle vi till BB igår kväll. Och där va vi oxå. Kändes lite konstigt och nervöst att gå där och titta.. Deras flicka var ju bara helt gudomlig:) Dennis fick först hålla henne och han var så söt..det så ut som att han höll i en jätte ömtålig glasvas eller nått hihi! Men det passade han verkligen! Sen var det min tur att hålla henne, jag var ärligt talat jätte nervös! Men hon somnade i min famn och jag smälte verkligen. Höll henne en lång stund men sen fick jag kramp i armarna imed att jag typ inte vågat röra mig en milimeter under hela tiden hon låg i min famn hehe! När jag höll henne så låg hon typ med ryggen på min mage och där inne var det hålligång så han sparkade henne på gumpen hela tiden hehe, men det märkte inte hon för hon sov så sött:) Helt underbar liten krabat! Nu längtar man ännu mer! Drömde om att vi höll vår lilla bebbe inatt..men det dröjer nån veckor till.

Ikväll blir det middag inne hos Eva. Skönt, slipper man bekymra sig över vad man ska äta idag:-P

Skönt med helg:)

Igår kväll var vi i Ystad och tittade på lite bilar med Jojje, en annan kille och hans flickvän. Men det var inte så spännande, hände inte så mycket, alla stod mest och snackade skit bara. Men jag träffade Andy och det var trevligt som alltid:)
Var även på McD och käkade, mycket folk som vanligt när jag kommer. Det är som Anniken sa, att det är nått skumt med när jag kommer för då är det alltid fullt upp där hehe! Jag kanske borde komma oftare så ökar ni kanske försäljningen ännu mer! hehe!

Idag har vi varit på typ släktträff nu på dagen. Det var ganska trevligt. Synd bara att getingarna alltid ska förstöra när man sitter ute! Jag är svin rädd för dom oxå så det är ännu jobbigare. Jag blev ju stucken för nån veckor sen, och blev stucken igår igen..på fingert! Det gjorde ännu ondare än sist! Och fy fan va jag blev förbannad, jag blev så arg så jag skrek typ rakt ut i luften. Brandie blev livrädd för mig och flydde ut i trädgården den lilla stackaren.. Fick gå ut till henne sen och berätta att det var getingen jag var arg på så hon inte var ledsen:)
Blir det som planerat så ska vi en vända till ystad ikväll igen, ska till BB och hälsa på dennis kusin och hans flickvän för dom fick sin lilla dotter igår:) Ska bli kul att se hur där ser ut oxå så det inte är helt främmande när man väl kommer dit. Ska självklart bli kul att se deras lilla oxå:) Men man lär väll längta ännu mer sen efter sin egna hehe!
Barnvagnen är ju hemma nu oxå, så man ser den den stå där inne helt tom.. Har även övningskört den lite här hemma om jag ska vara ärlig:-P Den är sjukt härlig att köra, och det är grymt snygg! haha! Ja vissa kanske inte förstår hur man kan tycka en barnvagn är snygg och skön att köra...men vänta ni bara! Snart står ni där och ska välja vagn själv;) ..då lär ni förstå vad jag menar haha!

Ne nu ska jag nog lägga mig ner i sängen en stund och blunda i tio minuter, sen får vi väll börja bege oss till ystad, måste ju fixa en present oxå..man kan ju inte komma tomhänt:S

Allt för mig idag! Ta hand om er:)

Våran vagn. Står och väntar på bebben i barnrummet.

Brandie tycker jag är tråkig när jag sitter vid datan:-P

För min egen skull...

Som jag skrev igår så var jag hos barnmorskan igår... Hon tyckte det var en dum ide att jobba ända fram till BF. Pratade med dom på jobb igår och dom tyckte samma sak, fast dom behöver mig där så ansåg dom att det var viktigare att jag tog hand om mig. Så nu har jag bestämt mig, ska sluta jobba två veckor innan BF. Alltså hade jag tänkte mig att min sista dag på jobb ska vara den 19.e september. Även om jag inte har några jätte stora problem med kroppen förutom lite ont i ryggen och dåligt blodtryck så anser jag ändå att jag behöver vara hemma och vila upp mig, man behöver även förbereda sig mentalt sa barnmorskan. Så detta gör jag för min egen skull... Kommer kännas skönt att få lite egen tid:) För sen när Bebben kommer så ska ju Dennis vara hemma i typ än månad så då får man ju ändå inte den tiden för sig själv som man behöver plus att jag kommer ha en bebis att ta hand om. Nä jag är nöjd med mitt beslut!

Idag är det äntligen fredag! Och man har två lediga dagar framför sig:)
Iförsig måste jag först jobba idag innan jag kan säga att det är helg, men snart snart är det helg:)

Jag och Dennis ska köra till Malmö så fort jag kommer hem idag. Ska hämta hem barnvagnen:) Känns lite tidigt, men strunt samma! Jag vill ha den hemma när bebben kommer så dennis slipper köra in själv och hämta den när jag är på bb. Sen är jag jätte nyfiken så jag kan inte hålla mig! :-P

Gud va jag längtar tills Bebben kommer ut! Det är jätte mysigt att vara gravid bortsett från vissa små saker, men nu vill jag bara att han ska komma ut till oss! Det är ju inte dags än så du kan ju hålla dig där inne i några veckor till i alla fall:-P Men jag saknar verkligen att kunna röra mig normalt, ta på mig dom kläderna jag vill mm. Jag vill helt enkel bli människa igen! Men sen samtidigt kommer det kännas jätte konstigt att inte vara gravid längre när bebben kommer ut:S Man har lixom vant sig vid den stora magen och att det nästan alltid rör sig där inne.
Ja man går oh funderar på mycket just nu...

Imorn ska jag och Dennis på nån släkträff (dennis släkt). Jag lär ju som vanligt inte känna så många..hehe! Fast av dessa släktingarna känner inte dennis så många i heller så det känns ganska skönt:)

Ne nu ska jag slänga mig framför tvn en stund innan det är dags att jobba!

Älskar min underbara Dennis♥

Tänkte lägga ut en magbild som dennis tog på mig igår. Alltså nu i vecka 34.

v.34

Underbart!:)

Underbart att solen visar sig idag! Man blir genast på så mycket bättre humör:)

Har precis kommit hem från Ystad, var hos barnmorskan. Allting var jätte bra med bebben:) Hjärtljudet var bra och hon kände oxå så huvudet låg rätt fortfarande och det gjorde det! Inte nog med det, huvudet var oxå fixerat som det heter när den sjunkit ner en bit med huvudet och lagt sig till rätta och han kommer inte flytta rundor mer nu. Skönt och veta att allt går bra framåt:) Mitt blodvärde var dåligt som vanligt, 106. Men tänker inte käka järntabletter och få problem med magen igen! Hon sa att det var ju ingen fara för barnet, var ju mer det att man behövde ha lite bättre blodvärde inför förlossningen imed att man förlorar en del blod och då kan det ta ett tag att repa sig igen.

Igår efter jobb körde jag hem och kom på att jag inte hade ett skit att hitta på... Så jag körde i min ensamhet till boolsson och tröst shoppade lite:-P Köpte lite babykläder, underkläder till mig själv och även lite hygienartiklar tex ny tandborste:)
På vägen hem ringde Dennis och sa att han var på väg hem för han pallade inte jobba längre (skulle egentligen jobba till 20) Jag blev jätte glad för då slapp jag sitta hemma i min ensamhet hela kvällen:-P

Idag ser dagen ungefär ut så här: Jobba, sen hem och städa, måste även tvätta lite, gå en lång promenad med brandie om det fortfarande är väder till det.. och sen har jag inga mer planer för denna dagen:-P

Jag blev jätte ledsen igår..kanske låter löjligt men för mig var det hemskt... När jag hade duschat och stod framför spegeln så såg det precis ut som att jag började få bristningar på ena sidan av magen. Blev helt skräckslagen! Varför just på magen där det syns så mkt? Dennis tröstade mig med att det va ju faktiskt inte så farligt och det är ju värt det! Plus att han älskar mig lika mycket ändå. Men jag kunde ändå inte släppa det... Idag sa barnmorskan att det var inte alls det bristningar, syntes inte en bristning på flera mil. Sen förklarade hon typ hur det skulle sett ut om det var det och hit och dit..hehe! Jag blev överlycklig!:) Även om det inte är hela världen så vill inte jag att min 20åriga kropp ska se förjävlig ut! Men som dennis sa, vilket fall som helst så är det värt det! Skulle ju inte välja bort vår bebbe för att rädda min kropp! Lite bristningar är ju inte hela världen när man tänker efter..

Ne nu ska jag käka frulle framför våra bästa år:-P Sen blir det jobb!

Take care!

Lite bättre idag..

Ja idag mår jag bättre... Ska jobba och hoppas på att jag mår bra hela dagen:S
Var ju hemma från jobb igår för att jag mådde dåligt till och från pga blodtrycket. Sanna undrade om jag ville följa med till ystad och fika.. Och det ville jag faktiskt, kändes dumt imed att man inte var och jobbade. Men det är ju inte alls samma sak att sitta stilla och fika som att jobba. Plus att Sanna körde, och det va det jag tyckte var jobbigt med att jobba oxå att ajg inte ville köra när jag mådde så dåligt. Vilket fall som helst så hade vi trevligt när vi fikade. Det var jag, Malin och Sanna:) Och sen innan vi skulle sticka hem kom Therese.C och sa hej oxå, kul att träffa henne:) Synd bara att det bara blev en kort stund. Sen innan vi körde hem gick vi en sväng inne på H&M, köpte lite strumpor och två mössor och en pyamas, till bebben då alltså;-P
Sen när jag kom hem vilade jag resten av dagen, städade lite smått och babblade även i telefon en del:)
När dennis kom hem vid halv nio så kollade vi på tv en stund sen va man trött och då gick jag och la mig och nannade:-P
Har inte sovit så bra inatt, blir värre och värre... Bara ligger och vänder och vrider mig och magen gör det ju inte enkelt för en att vända sig iheller:S Jobbigt.. Hoppas det bara är just nu, så det inte är så här ända fram till förlossningen.

Idag händer nog inte så mycket.. Slutar halv fyra, ska nog bara vara hemma ikväll. Dennis är ju inte hemma försen vid halv nio.. Så det kommer känas lite ensamt:( Men jag klarar mig:)

Imorn är det dags för barnmorskebesök kl åtta. Antar att hon kommer göra det vanliga, mäta magen, kolla blodtrycket och lyssna på bebbens hjärtslag. Måste komma ihåg att väga mig imorgon igen! Intressant att se hur mycket man går upp:-P Än så länge kan jag erkänna att jag gått upp nio kilo, men var dom satt sig förutom på magen har jag ingen aning om? Det syns ju inte nånstans förutom på magen och brösten, och magen och brösten kan ju inte väga nio kilo:-P Antar att det spridit ut sig bra över hela kroppen så det är därför det inte syns:)

Brandie vill inte gå ut i trädgården och göra sina morgonbehov för att det regnar. Hon vänder i dörröppningen och ställer sig i hallen och tittar ynkligt på en haha! Mes är vad hon är!:-P Får tvinga ut henne sen innan jag sticker, kanske slutat regna då.

Nä nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.

Undra hur länge jag kommer orka jobba? Just nu känns det ganska okej. Är ju bara bra att jag jobbar så länge som möjligt, bra för mammaledigheten och så.
Fick j*vligt bra lön nu denna månaden så det blir nog lite shopping. Plus att vi ska hämta ut vår vagn:)

Allt för mig!

(lovar att lägga upp nya magbilder snart)

Hemma idag...

Igår på jobb mådde jag inte bra... Blodtrycket höll på att spöka som vanligt och jag blev tvungen att sätta mig inne på kontoret en lång stund för mina arbetskamrater sa att jag inte hade nån färg i ansiktet:S Hatar att må så dåligt! Man känner sig så jävla dum..känns som man är mer ivägen än vad man gör nytta! Vilket fall som helst så fortsatte jag att må dåligt framåt eftermiddagen så jag fick ringa och avboka vattengympan:( Så tråkigt... Men kändes inte så kul att behöva köra själv till ystad i det tillståndet och sen bada i 35 gradigt vatten när man redan var yr i bollen!
Men det blev föräldrarkursen ändå, dennis kunde ju köra då plus att man bara sitter stilla där. Och där var det trevligt som vanligt:) Denna gången pratade vi mest om smärtlindring, inte det roligaste ämnet men kan ju vara bra att veta lite om det för både jag och dennis är helt ute och cyklar när det gäller sånt:S Nästa gång ska vi prata om ammning och tiden på BB efter förlossningen, lite roligare att prata om än en massa smärta:-P
Barnmorskan visade oss en film igår, som handlade om förlossningen. Jätte fin film faktiskt! Helt otroligt asså! All denna smärta och allt det jobbiga som dom gick igenom tillsammans med sin partner..men ändå när barnet kom ut och dom fick se det för första gången så va det precis som hela världen försvann! Precis som att det bara fanns kvinnan, mannen och bebisen i rummet. Vilken glädje det måste vara! Längtar efter att få känna det glädjen:)

Idag blir det inget jobb, ringde för en stund sen och sa att jag fortfarande mådde dåligt. Känns inte så kul att jobba när man inte mår helt bra plus att jag inte vill riskera att få ett sånt anfall igen för då känner jag mig så dum:-P
Så idag blir det brandie-mys och måste även tvätta nån maskin tvätt..

Tilda min vän..saknar dig så! Hoppas du ringer idag, annars ringer jag dig!:)

Anniken va synd att ruschen kom precis när jag va där.. Dåligt planerat av mig! hehe! Tänkte gå och säga hejdå till er inna jag gick men sen bara strömmade det in folk så jag tänkte..nää dom har nog inte tid hehe! Ska till ystad igen på torsdag, fast det är i försig på morgonen. Ska vara hos barnmorskan kl åtta, men tänkte käka lite frulle på mcd. Du kanske jobbar då? Annars ska vi ju på föräldrarkurs på måndag igen och det brukar ju bli en runda in på mcd då för att magen ska hålla sig mätt hela kvällen haha! Ta hand om dig!

Just nu sitter jag och dricker varm oboy med vispgrädde, lyx va?? :)
Dennis var jätte snäll mot mig igår, han köpte kladdkaka och grädde..tror han gjorde det för att försöka få mig att må lite bättre. Det hjälpte nog lite:-P

Då va man i vecka 34 idag då om man räknar rätt:) Jag tycker du kan bli lite tidig, inte för tidig men kanske en vecka eller så i alla fall... Vill verkligen inte gå över tiden! Sen tycker jag att slutet av september låter mycket tidigare på året än början av oktober.. Så då kommer det inte kännas som att du fyller år så sent hehe!
Det viktigaste av allt är ju ändå att du kommer ut frisk! Längtar efter dig bebben<3 Som du höll på att sparka igår under föräldrarkursen, hade verkligen svårt att koncentrera mig på annat än dig där inne. Hade magen mot bordskanten och det kändes som du skulle flytta hela borde emellanåt.. En stark liten krabat:)

Nu skriver jag bara massa om allt och ingenting.. Får väll ta och gå och göra lite nytta här i hemmet.
Sen fastnar jag väll säkert vid våra bästa år:S Asså det e helt sjukt.. Jag och sanna har kommit fram till att vi hatälskar det programmet.. För även om man tycker det är sjukt tramsigt och man stör sig på dom dåliga skådespelarna varje gång man ser det så kan man inte låta bli att titta på det om man inte har nått annat för sig. Slår jag på tvn och det är våra bästa år så bytar jag inte kanal, varför?? haha Ja problem har vi alla här i livet..och detta var ett av mina:-P

Allt för mig idag.. Ta hand om er!


Älskar daii! <3


Måndag igen...

Jaha då var det måndag igen då.. Varför ska helgen gå så snabbt alltid? Helgen har varit jätte lugn och skön. Igår gjorde jag inte mycket och det var underbart att få vila en hel dag:) Gick upp typ nio och sen gick jag och la mig typ tio igen och sen gick jag upp halv tolv igen och sen låg jag bara i sängen hela förmiddagen och läste.. Sen på kvällen kollade jag på tv. Dennis jobbade, fast hemifrån så han var inte så social. Men det gjorde inget för jag var ändå inte på alls bra humör igår..kände mig bara ledsen hela dagen..

Nu är det ny vecka och nya tag!
Idag blir en ganska hektisk dag tror jag. Ska jobba till tre sen ska jag vara på vatten gympan fyra och sen är det föräldrargruppen klockan sex. Tur som är så äter jag på jobb vid halv ett annars hade jag nog inte hunnit äta. Känner inte riktigt för vattengympan idag, men det är väll för att jag inte är på topp just nu, tror att jag ändrar mig så fort jag kommer dit och kommer ner i det varma vattnet:)

Idag skulle jag vilja vara brandie, bara få ligga kvar och mysa hela dagen och slippa jobba:-P
Ne jag får väll ta och göra mig i ordning och packa allt jag ska ha med mig..

Simma lugnt!

Regn, regn och regn...

Så tråkigt att det bara regnar och regnar... Nu när det är helg och allt:( 
Blev en promenad i regnet igår med Dennis och Brandie efter jag skrivit mitt blogginlägg.. Brandie tyckte det var jätte kul att hoppa i alla vattenpölar och alla tre var dyngsura när vi kom hem hehe! Sen somnade brandie som en stock, tog nog på krafterna att leka vattenmonster:)
Jag och Dennis kollade på filmen vi hyrt och sen tog det inte lång stund innan kudden kallade:-P Men igår orkade jag i alla fall se hela filmen hehe!

Dennis har precis kört iväg till jobb, han skulle jobba några timmar idag. Gör ju absolut inget imed att det inte finns så mycket att hitta på en regnig söndag:S Var ju egentligen meningen att vi skulle måla i helgen, men ingen av oss kände för det denna helgen så vi tar det en annan helg:) Har ju några veckor på oss!

Igår kväll mådde jag inte så bra efter ett visst samtal... Var så ledsen, besviken och kände mig så oförstådd!:S
Dennis är så förstående och underbar och jag älskar han så fruktansvärt mycket för det!
Du har så rätt älskling! Huvudsaken är att lillen har två föräldrar som älskar han över allt annat! Sen är inte det andra viktigt! Jag har väll helt enkelt oroat mig för mycket som vanligt... Jag kan ju faktiskt inte ändra på folk som inte vill ändra sig.. Man kan inte tvinga någon att älska en, eller bry sig mer...
Ingen ska få mig att må dåligt just nu, jag ska bli mamma och har aldrig varit gladare! Allting annat får komma sen efter hand.

Funderar nästan på att gå och lägga mig igen.. Är så trött:S
Imorn blir en stressig dag.. Får börja en halv timme tidigare på jobb för att sluta en halv timme tidigare så att jag hinner till vattengympan i ystda klockan fyra och sen efter det blir det till att duscha och byta om snabbt för klockan sex börjar föräldrargruppen:) Är fortfarande lite nervös inför vattengympan, den blev ju inställd sist så det blir första gången imorn:S Får väll se vad det är för slags människor där innan jag kan säga nått, men jag antar att dom flesta är 30+. Förhoppningsvis så är alla förstfödorskor, då finns det nog större chans att där är lite yngre oxå:) Jaja jag får ju se! Kan ju vara trevligt i vilket fall som helst:) Men det hade varit kul om där varit nån ungefär i ens egen ålder som man kunde dela sina tankar med.

Tycker fortfarande att du som kommenterar oh är anonym kan skriva vem du e! Bryr mig inte speciellt mycket om du inte menar nått illa för jag står fast vid vad ajg skrivit i vilket fall som helst! Detta är faktiskt MIN blogg och jag skriver om vad jag vill och när det gäller mina tankar som jag oftast skriver ner så är det inte alltid så lätt att förklara vad man menar.. Om jag nu inte skriver nått om dig i min blogg så kan det ju va så att vi kanske inte har nån kontakt längre??? Vad vet jag..jag vet ju inte ens vem du är för du skriver ju inte ditt namn av nån konstig anledning:S Så sluta kommentera eller skriv vem du är! Ingen tvingar dig läsa min blogg om du nu tycker jag behandlar mina vänner så fel!

Ne nu ska jag nog skämma bort min hund lite... Tänkte lägga mig i sängen och kela lite med min Brand:)
Det sägs att om ens hund lägger huvudet på ens mage och känner bebben sparka så förstår dom vad som pågår.. För det första så vet jag inte om jag tror på det, men det kan säkert stämma.. För det andra så är aldrig min hund så lugn och kelig så hon ligger med huvudet på min mage, ytterst sällan i alla fall:-P


Dennis, älskar dig. <3

Brandie, du är min bästa vän! Älskar dig såå<3


Malmö idag.

Först och främst så tänkte jag tacka för alla fina kommentarer jag får:) Och Anniken det är klart att ni eller du måste komma hit och hälsa på snart!:)
Men den personen som kommenterar och är anonym behöver ju inte skriva om hon/han inte har nått snällt att komma med! Vågar man inte ens skriva vem man är så tycker inte jag man ska lägga sig i iheller!
Skrev faktiskt i mitt inlägg att mycket påverkar man själv och att det nog inte är så lätt för ens vänner iheller, men uppenbarligen så läste du bara det med att en del vänner skiter i en! Jaja skit samma man lär sig i alla fall se vem som är ens riktiga vänner och vem som inte är det! Ska bli mamma snart så min familj lär vara nummer ett no matter what!

Har precis kommit hem ifrån malmö, varit och shoppat lite. Kollade även på hundkoja till Brandiesen. Har bestämt mig för att låta hon vara ute hela dagarna när vi inte är hemma imed att hon älskar vara ute och då är det ju synd att hon ska behöva vara inne om hon inte vill. Så jag tänkte om vi köper en hundkoja så kan hon ju gå in om det regnar:) Sen har vi ju Dennis mamma som ka hålla ett litet öga på henne när hon är hemma. Men det är ju ingen risk att hon lär släppa in nån hon inte känner i trädgården i alla fall;) Så vi ska nog köpa den sen!
Köpte en låda till våra dynor till utemöblerna. Sen köpte vi en jätte söt rund kudde med en elefant på som man kunde öppna och där var en filt med en elefant på, till bebben då asså:) Köpte oxå e ljusblå kruka till bebbens rum. Sen var vi på babyland och där köpte jag en liten nalle som ska hänga i vagnen som är en speldosa, Dennis köpte en jätte fin blå nalle och sen köpte vi även nappflaska så vi har det när den lille kommer om det behövs.

Nu i eftermiddag och ikväll ska vi nog bara ta det lugnt. Är helt slut efter veckan så det gäller att vila upp sig nu över helgen så man orkar med en vecka till... Har hyrt en film som jag och dennis tänkte titta på nu snart. Det är ju verkligen filmväder i all fall... Det har regnat kostant sen jag vaknade vid halv nio i morse. Inte alls kul...

Ne nu ska jag se vad dennis och brandie hittar på med där ute i regnet... Ciao!

Fredag, underbart!

Äntligen fredag och man är ledig hela helgen, så skönt! Ska jobba till halv fyra idag sen börjar helgen:)

Igår hade jag jätte trevligt när jag var och fikade i Ystad. Jag träffade Malin vid ÖP kl sex och sen gick vi till Snuggles och där satt Therese.A och Sally så vi slog oss ner med dom:) Jätte trevlig fika blev det.. Mest jobb-snack, men av nån konstig anledning brukar det alltid bli så:P Sen kom även Anniken oxå, jätte trevligt att träffa henne! Både Malin och Anniken fick sig en liten knuff av bebben där inne, men det är ju alltid så att när han sparkar och nån ska känna så slutar han..hehe! En liten blygis där inne.

När jag vaknade i morse hade jag fått ett jätte fint sms av min Tilda.. Och jag håller verkligen med dig gumman! Vi kan inte låta någonting förstöra vår vännskap.. Vi måste verkligen ta tag i detta nu innan det är försent. Vi måste ju kunna umgås ibland fast vi bor en bit ifrån varandra.. Och att båda är sambo och att jag väntar en liten får ju heller inte spela nån roll! Saknar våra stunder så sjukt mycket! Vi måste verkligen ses snart.. Haha undra hur länge vi kommer babbla då om vi satt i våra lägenheter i skurup i flera timmar och babblade fast vi sågs var dag..hihi:) Älskar daii gummsi<3

Ja det är inte klokt vad livet kan förändras. Mycket påverkar man ju själv och sen vissa saker bara händer... Det blir nog lätt så att man glider ifrån en del vänner.. Märkte det bara när jag träffade Dennis, visst man vill ju vara med sin pojkvän så mycket som möjligt men vissa vänner frågade inte ens om man skulle med ut eller nått precis som om man inte hade något liv längre... Nu när man ska ha Bebbe lär det ju bli ännu värre.. För hur många av mina vänner är på samma plats i livet som jag? Så hur många lär förstå hur det egentligen är? Sen har man ju alltid dom vännerna som alltid finns där oxå<3 Man får helt enkelt vänta och se vad som händer.. Som jag skrev innan så påverkar man nog mycket själv. För om jag är så upptagen och inte hinner höra av mig till mina vänner så kan jag ju förstå om dom tar avstånd. Men så hoppas jag verkligen inte att det blir!

Ne nu skriver jag mest om allt och ingenting.. Inte så lätt att skriva ner sina tankar alltid.

Idag är det exakt v.33+2 och just nu känns det som tiden står lite stilla:S Men det är väll bara för att man läntar såå! Det är faktiskt en konstig känsla, för man längtar, men samtidigt är man pisse-rädd! Både för förlossningen och sen oxå att man ska ta hand om en liten bebbe som är bara min och Dennis lilla krabat:S Det är lixom ett liv, ett hjälplöst litet barn som vi har ansvar för... Läskigt! Men jag tror vi klarar det galant! Jag tror bebbens pappa kommer skämma bort han räjält;) Det som så fall är viktigare är nog att jag och Dennis tänker på att skaffa tid för varandra. Vi har pratat om det mycket nu och lovat varandra att vi inte får glömma bort varandra för mycket. Vi har ju farmor nära och bra så när vi vill hitta på något eller kanske bara vara ensamma en liten stund så är det bara att lämna den lille hos farmor:)hihi!
Ne allting ordnar sig nog. Älskar ju min Dennis sjukt mkt och vi har stått ut med en del så vi ska nog klara att ta hand om en bebbe tillsammans och skapa en kärleksfull liten familj<3
Nä nu blir jag ju helt känslosam här:-P

Ska gå och klä på mig och borsta tänderna nu, sen väntar jobbet dom närmsta timmarna...

Dennis, Brandie och Lillen  -min familj<3

Våran efterlängtade Bebbe!

Ja man längtar verkligen efter dig ännu mer när man får se dig röra sig där inne:) Jag och dennis var på sista ultraljudet idag och det var lika spännande som alla andra ggr! Han vägde ca.2300g och alla mått stämde precis med tabellen barnmorskan kollade i. Så hon konstaterade att om jag inte går över tiden för mycket så kommer det att bli en helt normalstor bebis:) Han kommer ungefär öka sin vikt med 200g i veckan nu fram tills BF. Vill bara att tiden ska gå så jag och Dennis kan få pussa på vår lille bebis och lära känna vårt lilla mästerverk:)

Till helgen ska nog Dennis måla barnrummet:) Jag ska hjälpa till med allt förarbete, men sen får han göra resten själv imed att det inte är så hälsosamt för bebisen om jag andas in en massa stark färg. Men boarden kan jag hjälpa till med sen oxå:) Fan va fint rummet kommer bli! Ska ta före och efter bilder sen och lägga ut så ni kan se själv.
Sen nästa helg igen tror jag att vi ska hämta barnvagnen. Jag vill ha allt hemma i tid i fall han skulle få för sig att kika ut tidigare än planerat.
Tvättade faktiskt lillens alla lakan och sånt igår så det är förberett.. Sen ska jag bara tvätta alla hans små kläder oxå, men det väntar jag lite med.
Var och hämtade kläderna jag beställt igår. Så fina dom var:) problemet var bara att jag fått dubbelt av exakt allt jag beställt:S Tyckte väll det var lite dyrt..hehe Men bodysarna behöll jag för det är ju sånt som används ofta så det gör inget man har dubbelt. Men jeansen och joggingdressen tog dennis med sig till jobb och frågade sin jobbkompis som precis fått en son om dom kanske ville köpa det och det ville dom:) Så då slapp vi skicka tillbaka det, och dom fick det ju självklart en hundralapp billigare! Så det löste sig tillslut:)
Nu har vi bara lite kvar i klädväg att köpa: några par strumpor till, nån pyamaser, nån mössa och några klädesplagg i storlek 56 för vi har bara vågat köpa i storlek 62 och det är ju lite stort i början... Men nu när vi vet att det kommer bli en normalstor bebis så kan man ju köpa lite mindre;)

Ne nu måste jag verkligen gå och duscha.. Ska träffa Malin i ystad klockan sex, vi ska ta en kvälls fika:) Försökte få tag på Anniken oxå här på msn och fråga om hon ville med men hon svarade inte:S Kanske får tag på henne senare annars får vi fika en annan dag:)

Ne nu gnäller Brandie efter mat så nu får jag skynda mig innan hon blir riktigt sur här:-P
Ajöss!

Nya jobbet!

Första dagen på nya jobbet igår, det gick bra. Allting är ju givetvis en del förvirrande och det är inte så lätt i början men man lär väll sig efter ett tag...det har jag ju gjort på dom andra ställena.
Lite nervöst är det ju att jag ska vara den sista personen som slutar och ska fixa allt det sista.. Redan idag ska jag göra det själv och jag har absolut ingen aning om vad som ska göras:S Men men..får se hur det blir.

Känner mig inte alls på tip-top humör idag:S Mådde skit dåligt igår kväll.. Kände mig ledsen och förvirrad!
Ibland känns det verkligen som man göra allt man kan och lite till men INGENTING duger! Jag kommer fan inte palla gå och må dåligt psykiskt oxå, kämpar fan redan med att klara av att jobba fram tills BF med en rygg som gör piss ont och ett blodtryck som spökar HELA tiden! Men man får fan inte nånting tillbaka! Kvittar vad man gör så är det alltid något som är fel juh.. Orkar fan inte detta mer!

Jaja nog med en massa tråkigheter...

Imorn ska vi få se vårt lilla mästerverk igen:) Längtar såå!

Längtar även till helgen, ledig en hel helg! Så jävla skönt ska det bli! Sen på måndag är det lön eller jag får nog inte försen på onsdag kanske:S När jag fått min lön ska jag i alla fall hämta ut bebiskläder som jag beställt ifrån H&M:)

Nä nu ska jag gå och duscha så man blir lite piggare, sen får jag väll ta och köra till jobb...

Malin: Vi måste verkligen ta den där eftermiddagsfikan en dag snart!!! Saknar dig så! Jag tyckte oxå det var jätte skoj att träffa dig i måndags:)
Anniken: Du måste oxå följa med oss och fika:) Det var jätte roligt att se dig i måndags oxå! Och jag tycker det är så skoj att du läser och kommenterar min blogg:)
Massa kramar till er!

Föräldrarutbildningen!

Ganska roligt ord.. Låter precis som att om man går den utbildningen så är man en utbildad förälder, men riktigt så lätt är det juh inte!
Det var faktiskt riktigt lärorikt, och det var även kul att träffa andra människor som går igenom samma fas i livet som jag och Dennis. Alla som var där skulle ha i början av oktober, men jag kan ju lätt säga att min mage var minst och jag och dennis var yngst. Dom flesta var runt 26, men jag var beredd på det. Det är ju faktiskt vanligare att få barn i den åldern än när man är tjugo. Vi delades in i olika par, och fick typ intervjua varandra för att lära känna varandra. Jag pratade med en trevlig tjej som ska få en flicka som är beräknad den första oktober, sen pratade Dennis med hennes sambo. Sen när alla pratat av sig en stund och delat lite tankar så skulle vi berätta för alla om denna personen som vi "intervjuat", lite jobbigt imed att jag absolut hatar prata inför folk jag inte känner men det gick faktiskt jätte bra:)
Efter det berättade barnmorskan mest om förlossningen och dom olika faserna och en masa annat. Imed att jag är så jävla nyfiken så visste jag ju redan det mest för jag har läst en del på internet om man säger så:-P hehe! Men jag tyckte det var bra för dennis att lära sig en del imed att han typ inte vet ett skvatt om värkar eller när man ens ska åka in!
Ja men i vilket fall som helst så var det trevligare än jag föreställt mig!

Just nu sitter jag och försöker få ner två mackor i magen, men det är svårt för jag är så nervös... Börjar jobba om lite mindre än två timmar. Jag är helt rädd att jag inte ska hitta dörren jag ska gå in i eller nått sånt:S Men jag får väll ta och köra ett tag innan så ja hinner gå vilse ett par gånger om det behövs.
Hoppas verkligen att dom är trevliga på det nya stället! Berättar om det imorn..

Längtar tills på torsdag, för då ska vi få se vår Bebbe en sista gång innan han kommer till världen:) Tycker det är lika spännande var gång:)

Ne nu finns det väll inte så mycket mer att skriva... Jag får väll ta och klä på mig lite kläder och göra mig i ordning!

Mitt vrålåk just nu;) (Egentligen dennis)


Inställt..

Vattengympan idag blev inställd pga för mycket klor i vattnet, var väll inte hälsosamt att bada då. Synd, men istället börjar vi nästa måndag:) Känns ändå ganska skönt med en sak mindre denna veckan.
Vid sex blir det ystad och föräldrargruppen, ska bli kul och se om det är nått för oss hehe!
Ska köra så fort dennis kommit hem och duschat. Blir McD-mat idag:-P Får jag ett tillfälle att säga hej till mina kära arbetskamrater oxå:)
Har precis bäddat, plockat undan en massa saker och hängt upp tvätt... Så tråkigt. Nu ska jag bara dammsuga oxå sen kan jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Men kännde att jag ville sätta mig här en stund innan jag tog tag i dammsugandet:-P
Usch va jag är nervös inför imorron... Hatar komma till nya ställen som jag inte vet nånting om:S

Lille bebben mår nog bra där inne.. Ha sparkar och knuffas som en galning HELA tiden! Men snart är där väll inte så mycket plats så då blir det väll kanske lite lugnare.. Har hört att om det är ett jätte livligt barn i magen så blir det ett lugnt barn när det kommer ut.. Kan ju hoppas att det stämmer hehe! Men sen samtidigt så tror jag inte på en massa skrock!
Har en känsla av att jag och dennis inte kommer komma på något namn försen bebben är ute:S Tänk om vi blir tvugna att kalla han namnlös i början??? haha ne det kommer jag aldrig tillåta! Nått namn kommer vi nog på, så j*vla svårt kan det ju inte vara!

Ne nu får jag ta och bruka allvar och ta och dammsuga! Adios!

V40 2,0t -raggare;)

Haha japp det är vad jag är från och med imorn:-P Ska börja köra Dennis bil nu juh..Gaaah!!! Tycker ju det är kul imed att det händer nått när man trycker på gasen men sen samtidigt så HATAR jag köra andras bilar och speciellt Dennis pärla hihi! Men det blir säkert bra:) Så nu är jag V40-raggare hela hösten och vintern!:-P

Har precis kommit hem, har varit hos Pappa och Lumi och käkat middag. Trevligt att träffa dom och lillebror som vanligt! Mobbade pappa lite..påminde han att det inte är så långt kvar innan han blir kallad Morfar...hihi..roligt att påpeka det! Men han är glad att han ska bli morfar ändå fast han tycker att han är lite ung för det..hehe! Men jag brukar vända på det och säga att dom får ju förhoppningsvis vara med om deras barnbarns uppväxt mycket längre tid än om dom skulle varit äldre. Pappa kan ju mycket väl vara vid livet när hans barnbarn är 40år gamla, det tycker jag bara är positivt:)

Så imorn var det dags för vattengympan och föräldrarkursen, spännande!
Sen snart även dags för nya jobbet..usch va nervöst.. Sista dagen på kärnan var idag..känndes lite sorgligt hehe!

Just det! Får ju inte glömma berätta... Jag blev stucken av en geting idag i foten och det gjorde svinit ont! Den kröp på golvet vid soffan och det såg ju inte jag så jag trampade på den såklart..aj aj aj!

Ne nu ska jag nog gå och nanna för jag är svinit trött efter denna jobbiga veckan.. Imorn blir det sovmorgon:) Får se hur länge man klarar sova..lär väll vakna redan åtta som vanligt:-P Natti!

Mamma Mia!

Var på bio igår kväll med Dennis, Daniel och Johanna. Vi såg Mamma Mia, den var faktiskt riktigt bra:) Det är inte ofta man är med om att alla apploderar när filmen är slut, men det gjorde verkligen alla igår. Nä det var faktiskt jätte trevligt. Lite drygt att sitta stilla så länge bara för man får så ont i kroppen och bebben sparkade och vred på sig hela tiden där inne. Jag kan säga att det är inte skönt när han sätter foten i revbenen på en! :-P

Idag blir det jobb som vanligt... Känns hemskt att behöva gå upp ur sängen så här tidigt när Dennis ligger kvar och nannar, fusk! Men men nu har jag två dagar kvar sen är jag i alla fall ledig en dag och sen börjar jag på det nya jobbet.
Ser ut att bli fint väder idag i allafall.. Men det är ju min otur oxå för när jag är ledig blir det alltid kass väder:-P Positiva Pernilla idag, eller inte..
Ikväll vet jag inte vad som händer, inget planerat.

Jag får väll ta och göra mig i ordning och bege mig till jobb..

Ingen bra natt..

Vaknade i morse av att jag hade grym kramp i mitt ena ben.. Fick sätta mig på sängkanten och typ slå benet i golvet för det skulle sluta. Usch det gör så jävla ont asså!
Och trött e jag idag... Fattar inte var all trötthet kommer ifrån? Gick ju och la mig typ nio igår kväll:S
Har drömt mardrömmar hela natten..börjar bli en vana. Sägs ju att gravida kvinnor drömmer jätte mycket mardrömmar, så jag kan ju trösta mig med att det går över:)

Igår hände det inte så jätte mycket.. Kom hem från jobb och städade för jag har en hund som fäller mer än något annat just nu! Sen lagade jag mat, jag är så flitig juh:-P Och sen när vi hade ätit gick jag och Dennis en promenad med Brandie, jätte mysigt. Och när vi kom hem kollade vi på en film och sen nannade jag kudden. Så dagen var inte så intressant direkt.
Helt sjukt va bebben rör sig där inne, HELA tiden..sover du aldrig?? Nu är det inte hårda små sparkar längre, nu känns det som om hela magen bular sig när du rör dig. Får väll njuta av det nu för sen blir det väll för trångt för dig där inne så då kommer vi nog inte få känna dig lika ofta:S
Är sjukt nervös inför att börja vattengympan och föräldrargruppen på måndag:S Jag är så rädd att där bara ska sitta en massa 30+ och se ner på en eller nått..men jag inbillar mig alltid det värsta hehe!
Sen är jag ännu mer nervös för att börja på det nya jobbet på tisdag:S Men det går väll säkert bra...

Tog precis på mig mina strumpor..kan säga att det har blivit ett helt projekt bara det:S hehe!

Idag händer nog inte så mycket.. Jobbar till tre och sen är man väll så slut så man inte orkar mer.. Ne men det är ju faktiskt fredag så nått kul får man väll hitta på fast jag ska jobba hela helgen.. Tänkte fråga dennis om han vill gå på bio med mig en dag:) Lär nog bli sista bio-besöket på ett tag.

Ne nu ska jag ta och borsta tänderna sen får jag väll ta och cykla till jobb.

Lägger upp en liten magbild, v.32. Kommentera gärna:)



Blir aldrig som man tänkt sig...

Alla planer om att vara ledig fram tills BF har gått åt helvete! Har blivit erbjuden jobb, om jag inte vore gravid så hade jag haft jobb fram tills slutet av december.. Men nu istället ska jag jobba fram tills den lille kommer för dom behövde verkligen folk. Ska jobba i köket på storkskolan i Blentarp. Visserligen så är det bara 50%, men tror knappt att ryggen överlever det ens:S Men men..tackade ja pga jag inte orkar med att höra att man är pipig plus att det är större chans att få jobb sen när jag ska börja jobba igen nu när jag väl har fått in foten. Börjar nästa tisdag.
Så nu behöver jag inte oroa mig för att jag inte ska ha något att hitta på under dagarna för jag lär ju ha fullt upp ända in i det sista. Varför kunde inte detta kommit innan? Eller sen när jag behöver jobb igen? Så fort man får en bra chans så kommer det så olägligt! Har ju vattengympan kl fyra på måndagar oxå som jag måste hinna med, tar ju ändå en stund att köra till ystad och sen byta om och så..och det lär jag aldrig hinna om jag slutar halv fyra. Men men jag får väll prata med dom på jobbet och se vad dom säger. Får även boka om mitt sista ultraljud.

Sanna har precis kört hem. Hon har varit här och fikat och snackat en massa skit med mig:-P Det var trevligt som vanligt!

När dennis kommer hem tror jag att vi ska köra till färghandlen och beställa färgen och boarden för det gjorde vi aldrig igår. Sen måste vi handla oxå för det ekar i både kylen och frysen:-P

Ringde babyproffsen ang barnvagenen och dom sa att den väntade på oss där tills vi ringde och ville ha hem den:) Måste bara ringa typ 3 dagar innan så dom hinner sätta ihopa de och så till oss:) Blir väll att vi hämtar den i mitten av september nån gång bara för att vara på den säkra sidan.

Ne nu får jag väll ta och gå och duscha och piggna till lite. Man blir så lat av att vara ledig en dag men sen samtidigt är det skönt och man behöver ju det även om det känns som att man inte gör ett dugg vettigt:-P


Frukost.

Sitter just nu och käkar frukost, börjar jobba kvart över åtta. I magen är det just nu liv, har sparkats vilt där inne nu i en timme typ:-P
Imorn är jag ledig, då ska jag och Sanna nog ses en stund på förmiddagen och sen efter det vet jag inte vad som händer. Inget avancerat i alla fall för jag måste vila ryggen när jag väl kan. Tyckter att jag varit så noga ända ifrå början med att inte bära för tungt.. Redan när jag fick reda på att jag var gravid i typ vecka åtta slutade jag bära tungt för jag trodde det var farligt, men sen har jag fått reda på att det är ju inte försen du börjar bli lite större som det är påfrestande för din rygg om du bär tungt. I alla fall så tycker inte jag att jag är så stor, så jag bär ganska tungt på jobb emellanåt utan att tänka mig för och det får jag sota för nu. Väger ju faktiskt 7 kilo mer än vad jag gjorde när jag blev gravid, och det är mycket mer tyngd som belastar kroppen juh. Jaja men nu har jag i alla fall lärt mig att ta det lugnt och försöker tänka mer på det när jag jobbar. Det är bara så jobbigt för man känner sig så dum när man inte kan göra det ena eller det andra...Måste sätta mig ner i mellan åt så jag inte svimmar för mitt blodtryck är jätte lågt, och då känner jag mig jätte dum, medans dom andra på jobb inte har nått alls imot det..men jag känner mig ändå särbehandlad:-P
Ja imorn när jag är ledig ska jag förutom vila ryggen och träffa sanna även ringa babyproffsen i malmö där jag beställt vår vagn och se hur det går för den. Antar att dom fått den men hör inte av sig försen det börjar närma sig lite mer.. Men jag vill ha hem den i september nån gång för att vara på säkra sidan. Den är så sjukt fin! Men det ska den vara för dom pengarna! Många säger att det är bättre att köpa begagnat, men det vill inte jag för jag skulle själv inte vilja använda begagnade saker. Lägger upp en bild på vagnen här nere så ni kan få se hur den ser ut=)

Igår efter jobb så åkte jag och dennis och kollade på färg och board till bebbens rum. Vi kom överens direkt när vi såg den... En jätte söt board med dumbo på som gick mest i blått och sen ska väggarna målas i samma blåa färg som finns med på en liten del av boarden, ska även ha en vägg som är lite mörkare blå där det ska sitta en stor dumbo (ett typ klistermärke som man kunde köpa till som ska vara avtagbart) Jätte häftigt! Och det kommer bli världens gulligaste barnrum när det är klart=) Lovar att lägga upp bilder sen så ni kan se!

Längtar tills onsdag..Ska få se vår bebbe en sista gång innan du kommer till världen=)

Ne nu måste jag verkligen hoppa in i duschen!

Ta hand om er!



Bloggande om allt...

Jobbat idag...Nu är jag inte ledig försen på onsdag och sen är jag inte ledig igen försen jag slutar, sista dagen nästa söndag. Hmm..funderar hela tiden på vad jag ska hitta på nu när jag ska vara ledig och vänta på den lille. Är så rädd att jag ska bli lite lat och mest vara hemma så att jag nästan isolerar mig lite:S Hoppas inte det blir så! Ska ju passa på att ha lite egen tid nu och bara tänka på mig själv och vad jag behöver. Jag och dennis börjar ju snart gå på föräldrarträffarna och sen ska jag ju gå på vatten gympa en gång i veckan oxå, så lite händer ju i alla fall:) Tänkte passa på att fika lite mer med vänner, kan ju hända att det blir en eller två månaders uppehåll ifrån det när bebisen precis kommer. Men sen blir det fika med Pernilla och bebisen, om ni orkar med oss?;) Hälsa på lite släktingar ska jag väll oxå få lite tid till nu när jag ändå bara ska gå här hemma och glo:-P
Dennis hade satt ihopa bokhyllan i babyrummet idag när jag kom hem:) Den är jätte fin och jag tror rummet kommer bli jätte mysigt när det väl är klart. Helt klart hinner det nog inte bli innan bebben kommer för man får ju så mycket säker sen plus att man köper ju bara det nödvändigaste nu innnan. Sen nån dag när jag är hemma får jag ta och tvätta bebbens kläder och sängkläder för det ska ju alltid tvättas när det är nytt. Längtar tills jag ska få bädda i den lilla spjälsängen...så mysigt:)
Anniken, kom ihåg att fråga mig det du frågade i kommentaren på msn en dag så kan jag berätta:)

Just nu är Dennis ute i garaget och grejar med sin bil tillsammans med sin pappa. Vi ska nog käka pizza sen, mums!
Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, just nu känner jag nog för att spela lite guitarr heros:-P Sen blir det nog en liten promenad med Brand, inte så lång för jag har så ont i min stackars rygg idag. Tidig kväll ikväll..för igår blev det ganska sent och jag var sjukt trött imorse:S

Älskar min Dennis mest av allt, fast vi inte alltid är överens;) Ska bli underbart att få dela detta med dig<3 Längtar tills vi blir en familj!:)

Syrran min.. du vet jag står brevid dig vilka beslut du än tar här i livet! Jag är så glad för din skull! :) Så länge du inte glömmer bort oss här hemma, du ska ju bli moster nu oxå;D Älskar daii!!!

Ne gud nu börjar jag bli lite känslosam tycker jag..:-P  Ska spela lite nu.. Jag är en nörd, verkligen! Men spelet är ju sååå kul;)

Överaskning:)

Syrran har sovit här i natt.. Igår lagade vi mat, gick en lång promenad med brandie och sen spelade vi guitarr heros med dennis på kvällen;-P
Och idag vaknade jag som vanligt vid åtta, men tvingade mig själv att ligga kvar en halv timme till för jag ville inte väcka jusse förtidigt... När jag väl gått upp så röjde jag undan lite i köket och vattnade mina stackars blommor som var helt uttorkade hehe! Sen väckte jag jusse. Vi käkade frukost och slöade lite en gick vi upp i oran med brandie, inte alls skönt och vara ute och gå i detta vädert..så klibbigt och äckligt i luften.
När vi kom hem så kollade vi på lite tv.. Plötsligt ringer det på dörren och jag går för att öppna och där ute står Jenny(min moster) och min mormor, snacka om att jag blev chockad! Har inte träffat dom på över ett år! Dom hade planerat detta med jusse i en vecka typ haha och jag anade ingenting. Dom hade med sig fika så vi fikade och snackade om allt möjligt. Sen vid tre åkte jusse hem eller ja hon åkte till malmö. Jenny och mormor stannade en stund till , vi gick en promenad men det började ösregna så vi fick vända hehe. Sen vi halv fem tiden åkte dom hem. Riktig rolig överaskning att dom kom:) Måste verklige skärpa oss med att hålla kontakten. Har ju den lille att tänka på snart oxå, han måste ju få träffa sina släktingar.. Förhoppningsvis mer än vad jag gjort.
Just nu sitter jag bara här och skriver och funderar.. Dennis ligger och vilar=sover och jag är svinhungrig, men ingen av oss orkar ta tag i det och skaffa något att äta..men men får väll ta och väcka han snart och bli lite irreterad:-P

Jag slutar inte förvånas asså... Helt sjukt! Och det värsta är att det är den generationen vårt barn ska växa upp med:S Väldigt oroväckande!

Bebben har hickat hur mycket som helst idag..hihi..ganska kul att ligga och känna hur han hickar där inne så hela magen rör sig i jämn takt:-P Längtar efter dig mer och mer för varje dag som går... Och det vet jag att din pappa oxå gör:) Du kommer att bli en underbar liten människa... Det måste du ju bli med två sånna underbara föräldrar ;) hehe! Snart snart inte lång tid kvar nu..tror tiden kommer gå snabbt!
Jag är så glad att jusse ska vara hemma när den lille kommer och att hon i allafall är det ett litet tag efter..

Har fruktansvärt ont i ryggen idag..Beror nog på att jag gått en lång prmenad igår och en idag. Men jag ska inte klaga för än så länge har jag haft en drömgraviditet:) Hoppas bara förlossningen går lika bra:S

Ne nu ska jag väcka min pojkvän och se till att vi får lite mat!

Barnmorskebesök!

Var hos barnmorskan i ystad i dag klockan tio, dennis mamma var oxå med för hon skulle några ärenden i ystad. Som varje besök så kollade dom blodtrycket, pratade lite, lyssnade på bebbens hjärta (som lät jätte bra) och sen kollade hon även om han vänt på sig för på förra ultraljudet låg han ju med gumpen ner fortfarande.. Hon klämde och tryckte och det var en jävla tur att jag inte var kissig:-P Men tillslut kände hon det lilla huvudet och det låg neråt:) Han sköter sig där inne!;)
Sen när vi varit där så körde vi till elgiganten för eva skulle kolla på en sak men det slutade med att jag köpte Guitarr Heros till PS3 :-P Spelade det igår hos kim och jenny och både jag och dennis tyckte det va kul så därför tyckte jag att vi kunne unna oss detta. Plus att jag får ju ha nått och göra när jag ska gå hemma och vänta på bebis i en och en halv månad:-P Kommer bli så grym på det sen att jag slår dennis lätt som en plätt hehe! När vi varit på elgiganten bar det av till jysk, köpe lite små handukar(kräkhandukar) hehe! Sånt som lär behövas efter en bebismåltid:-P Sen körde vi till babyproffsen och jag hämtade ut min gratis-babybox, man fick en jätte fin blöjhink som inte släpper ut nån lukt alls som egentligen kostar typ tvåhundrafemtio kronor eller nått och sen fick man massa broshyrer, en dvd film, new born blöjor, tvättlappar, en filt, en napp, och en typ bit-leksak som var en larv..mm. Så det var trevligt:)
Efter det blev det ÖB och sen till McD och käkade lite food! Är alltid lika kul att komma dit för alla blir så glada och jag blir jätte glad av att träffa alla:D Lite pinsamt bara att alla skulle fram och klämma och känna på magen framför en massa folk som stod i kö:-P Saknar er mina arbetskamrater:(

Nu är jag i alla fall hemma och har precis plockat undan en massa här hemma. Ska snart ut och borsta brandie och sen blir det dammsugning och torka golven som gäller! Sen vi tio över tre ska jusses buss komma in så då ska jag köra och hämta henne och sen ska vi nog och handla nån mat vi kan laga ikväll. Ska bli sååå mysigt att ha en sleepover med syrran..va såååååå längesen nu!

Lägger upp lite nya bilder som ni kan titta på om ni är intresserade:) Kommentera gärna:)

Gravid vecka 31

Gravid vecka 31 igen!

Babyboxen som jag fick:)

En söt cardigan som ajg beställde för ett tag sen och fick igår:)

En söt mjukisdress som ser ut som en nalle som jag beställt och fick igår:)

Nu ska det jävlar i det spelas:-P


Babyboom!!

Helt sjukt juh! Det är ju verkligen inget speciellt att vara gravid just nu, man är verkligen bara en i mägden.. Snacka om att barnvagnsaffärerna lär sälja bra i år:-P
Hade jag planerat min graviditet skulle jag inte välja detta året i alla fall.. Man lär ju trängas rundor med en massa barnvagnar på stan! Jaja skit samma jag är glad för min lilla bebbe i magen i alla fall:)
Det var ett enormt beslut att ta om vi skulle behålla barnet eller ej och nu är jag verkligen glad att vi tog det beslutet vi gjorde:) Känner han där inne mer och mer nu, börjar väll bli lite trångt. Men det är inte bara en dans på rosor! Fy fan vilka dryga nätter..man kan inte ligga som man brukar för magen är alldeles för stor och när man väl hittat en bekväm sovställning så sätter den lille igång med en massa roligt där inne så hela magen studsar. För att inte snacka om ryggont och svullna fötter..:( Men jag ska inte klaga..för det är värt varenda sekund!!
Snart snart så kommer du ut...bara ca 8 veckor kvar nu och tiden bara springer iväg! Att bli föräldrar kommer verkligen att förändra hela vårat liv och man kommer att få uppoffra vissa saker. Och ansvar ska vi inte snacka om.. Jag kan inte fatta att vi ska ansvara för en människa, våran helt egna lilla människa! Otroligt rädd blir jag bara av tanken.. Men jag och Dennis finns ju där för varandra och kommer försöka stötta varnandra så mycket vi bara kan och hjälpas åt med den lille. Ne nu var det nog skrivet om detta!

Imorron ska jag till barnmorskan på förmiddagen och sen ska jag hem för syrran kommer och ska sova över hos oss:) Ska bli så kul för jag har verkligen saknat dig:) Plus att det ska bli kul att se vad du säger om min kanonkula till mage:-P

Ikväll ska nog jag och dennis hem till ett par kompisar, blir nog trevligt.

Skriver mer imorn när jag kommer hem ifrån mödravårdcentralen!

Lite sovmorgon..

Japps lite sovmorgon fick man idag.. Börjar inte jobba försen klockan tio, skönt.
Efter jobb idag blir det nog lite rensning i garaget, ska sortera vad som ska upp på loftet och vad som ska in i huset. Hoppas bara att jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår när jag kom hem, hade så sjukt ont i magen igår så jag log bara i soffan hela eftermiddagen och kvällen:(
Idag ska jag vara lat och köra till jobb...ser ju inte ut att vara toppen väder och jag vill inte cykla hem i ösregn sen:-P
Snart snart kommer syrran... På torsdag!:) Då ska jag först till ystad till barnmorskan och sen vid typ tre kommer jusse hem till oss:) Hon kommer nog tycka att jag blivit en riktig balong!:-P
Om två veckor börjar jag på min vattengympa, lite nervös måste jag erkänna..har en känsla av att en del kommer vara mycket äldre än mig.. Men sen samtidigt är jag där för min skull för att jag behöver röra på mig lite och lära mig slappna av. Sen om två veckor börjar oxå föräldrargruppen, och det är jag nästan mer nervös för.. Jag är rädd att jag nästan kommer bli mer uppskrämd än vad det kommer göra nytta:S Men men man får ju ge det en chans!
Ne nu sitter jag bara här oh skriver för att jag försöker dra ut på tiden, men det finns typ en miljon saker som är viktigare att göra.. Så detta var allt för mig idag!

Helgen!

Helgen har varit helt okej.. I fredags blev det kräftskiva i Evas trädgård.. Lite drygt med alla jävla getingar som terrade oss när vi skulle äta bara:( Men dom försvann sen när det började bli mörkt tur som va:) Dennis blev väll en aning onykter hehe! Så vi gav upp redan halv tolv:-P Men dom andra hade oxå gett upp en stund efter oss för folk hade blivit lite för onyktar haha!
Sen igår blev det lite städning av hemmet på morronen och sen åkte vi till Gisslövsmarknad med Eva, Johan, Johanna och daniel. Jag körde Dennis bil för jag måste ju börja lära känna den bilen imed att jag ska köra den hela vintern:) När vi kom hem kom mamma och Bengt och drack kaffe, det var trevligt:) Sen när dom kört hem så grillade vi inne hos eva och efter det blev det soffläge framför en film för min och dennis del:-P
Idag har inte hänt så jätte mycket, håller på och tvätta och sanna har precis varit här och druckit kaffe:)
Tänkte jag skulle ta en promenad med Brandie om en stund. Sen blir förhoppningsvis kvällen lugn så man hinner vila upp sig inför jobb imorn.
På onsdag kommer min underbara syster hit och ska sova här en natt, ska bli jätte skoj:)
Den lille sparkar och håller igång i magen mer än någonsin nu! En liten vilding;) Mysigt, men oxå väldigt jobbigt emellanåt..tex när man ska försöka sova hehe!
Nu ösregnar det ute, får nog vänta en stund med den där promenaden...
Ska nog ta och äta lite äpplekaka med vaniljsås nu:-P

Kommer snart lägga upp lite nya bilder:)

RSS 2.0