2 år med Älsklingen igår!<3

Igår började dagen med att jobba fram till fyra.. Efter det så körde jag ner till ystad och fixade present till Dennis=) (tack Anniken för parkeringspengarna, det hjälpte hehe). Sen körde jag till sjöbo och köpte rosor och kort til han oxå och sen hem. När jag kom hem så gav jag han hans present och blommorna och han visade vad han köpt till mig(oss). Han hade köpt en ny digitalkamera=) Min har blivit jätte dålig så jag har länge velat ha en ny. Den va ju visserligen till båda, men det är ju nästan allt man äger när man bor ihopa:-P Svin fina bilder tar den, tänkte lägga upp några från igår här när jag skrivit klart.
Sen åkte jag och dennis till Dalby-stenbrott eller om det är ett kalkbrott:S Vi hade med oss picknick (smörgåstårta och alkoholfri cider). Trodde aldrig jag skulle få med dennis på picknick men han tyckte faktiskt det var en bra idee när jag föreslog det. Jätte mysigt hade vi på vår filt med god mat och fin utsikt=)
Sen när vi kom hem avslutade vi kvällen med en film=)
Är så glad för dom två bästa åren i mitt liv och jag hoppas det kommer många fler tillsammans med min älskling, nu när vi ska ha bebis och allt=)
Just det! Glömde skriva vad han fick me än rosorna, han fick en bok som handlade om att bli pappa. Jag läste lite i den innan jag köpte den och den verkade skit rolig och lärorik hehe!

Snart kommer Sanna hit. Vi ska nog fika lite och snacka skit hehe. Sen ska jag jobba ikväll, börjar klockan fem.

Ne nu tänkte jag se om jag kan lägga upp lite bilder=)









Posar med magen:-P

Uttråkad!

Hatar att inte ha något att göra... Älskar att vara ledig om man har något att hitta på men idag finns det verkligen ingenting att göra. Alla andra jobbar eller har något annat för sig. Och sen ska dennis jobba över tills åtta och det gör ju inte det hela mycket roligare.
Jag kan ju alltid gå en runda med hundarna, men det känner jag inte alls för just nu..

I morgon firar jag och Dennis två år<3 Då tror jag att vi ska ut och äta eller nått sånt.

Ska nog kolla vidare på tv tills jag kommer på något jag vill göra idag...



Sol=)

Soligt och varmt idag, najs!=) Något som är ännu mer najs är att jag är ledig och ska sola hela dagen hihi! Måste fortsätta tvätta oxå och det är ju mindre kul..
Igår var jag och Dennis på Nova och shoppade loss lite eller ja det va menigen att vi skulle shoppa loss men det blev inte så jätte mycket shoppande för min del. Jag hittade inte så mycket kul.. Men det kan ju bero på att man kan ju inte ha speciellt mycket vanliga kläder på sig längre. Men jag hittade två jätte fina linnen och ett par sommarskor=) Sen köpte dennis en jätte fin väska till mig som jag har velat ha sjukt länge men varit för snål för att köpa den (tycker att 499kr är för mkt för en väska). Men han erbjöd sig att köpa den till mig och det tackar man väll inte nej till hehe..eller jo jag fick tänka en stund innan jag sa att jag ville ha den för jag fick dåligt samvete att han skulle betala den..hehe! Sen köpte jag en mascara oxå och det va allt jag handlade! Sjukt att när man väl har pengar så hittar man inget men när man är fattig så hittar man en massa kul man vill ha, varför e det alltid så??

Nä nu ska jag gå och lägga i en ny maskin tvätt och sen ska jag sätta mig i trädgården och fortsätta sola. Lite senare tror jag jag ska in till by och se om jag hittar nått fint till midsommar.. Ciao!

Flyttade och klara!..för denna gången.

Så..nu har vi flyttat ifrån lägenheten och hem till dennis mamma, detta kommer vara vårt tillfälliga hem tills den 15 juli när vi får tillgång till vårt nya=) Förhoppningsvis så blir det några dagar tidigare.
Kanske inte ska skriva att "vi" har flyttat för jag har typ inte hjälpt till alls för jag har jobbat hela helgen på kärnan. Men jag hade ändå inte varit till så mycket hjälp imed att jag inte får bära tungt.
Ja förutom detta har det inte hänt så mycket ihelgen, har inte hunnit med så mycket mer.

Idag ska jag tvätta hela dagen:S Men slipper iallafall springa ner i en tvättstuga! Har en hel tvättkorg plus en stor säck med kläder som ska tvättas..haha! Så kan det gå om man väntar för länge:-P Men jag är ledig i tre dagar nu så jag ska nog hinna tvätta allt! Intressant ämne jag skriver om..haha..har inte så mycket mer att skriva.

Brandie stormtrivs nu när hon har trädgård hon kan springa ut och in ifrån. Nu ihelgen när det har varit soligt har hon legat ute på gräset i skuggan och njutit för fullt..söte! Men snart får hon sin helt egna trädgård=) Men idag blir det inte så mycket trädgård för regnet öser ner och det ser ut som en lerpöl därute imed att gräset inte växt upp överallt. Så hundarna får väll nöja sig med en kort promenad sen.

Ne nu ska jag inte sitta här och skriva om ingenting...ska göra nått vettigt!

Barnmorskan idag.

Gud va skönt det är att vara ledig idag!=) Kände verkligen att det blev lite för mkt för mig igår...
Just  nu sitter jag bara här och slöar... Funderar på att snart hoppa in i duschen för annars får jag stressa som fan sen. Ska vara hos BM halv ett och sen blir det fika med töserna=)
Har så många frågor idag som jag absolut inte får glömma fråga BM.
Sen när jag kommer hem ifrån ystad ska jag packa ner mina kläder. Alla kläder lär ju inte få plats hemma hos eva så jag får väll sortera ut vad jag kommer använda och inte och ställa det jag inte kommer använda i garaget så länge tills vi flyttar. Känns som att det inte kommer bli så svårt att sortera för jag har ju inte mkt kläder som passar mig i midjan längre..hehe!

Har sovit bra inatt..skönt! Men det var nog för jag var så fruktansvärt trött igår.

Ne nu har jag inget kul att skriva alls så jag får väll gå och duscha!


Stress!

Ska iväg och jobba på kärnan snart, börjar halv tio. När jag sen slutar tre ska jag köra och lämna Brandie hos Eva och sen ska jag jobba på McD mellan fyra och nio. Snacka om att jag kommer vara död sen..

Hemsk natt! Jag kunde verkligen inte sova... Hela min kropp var helt skakig och det kändes som att mitt hjärta slog sjukt snabbt. Men tillslut somnade jag och vaknade nog bara två ggr inatt men det var för att jag hade ont i magen. Det är mysigt att vara gravid men inte vid alla tillfällen hehe! Men jag antar att detta bara är början till jobbiga nätter.. Sen när jag blir större så lär det nog bli svårare att hitta en bra liggställning och ligga så hela natten. Men men..det är det värt!=)

Imorgon blir en mysig dag tror jag. Är ledig hela dagen och jag ska vara hos barnmorskan halv ett och efter det ska jag träffa Malin och Sanna i ystad och fika=)
Jag och Sanna fikade på Cafe & Lite te här i sjöbo igår..hahaha..det va nog det sjukaste jag varit med om på länge! Ett par konstiga människor började prata med oss och först tyckte vi dom var trevliga men sen lät dom oss inte vara ifred en sekund ens! Vi satt nog där i två och en halv timme och två timmar snackade nog dom med oss.. Så jävla drygt! Men vi blev av med dom tillsist för att vi gick därifrån!
Morgondagens fika på Koppen blir nog bättre=) hehe!

Ska packa ner alla mina kläder imornkväll. Flyttar ju nu ihelgen. Och jag jobbar hela helgen så jag kan inte vara med så jag får väll förbereda mina saker innan... Ganska skönt att allt är flyttat förutom kläderna och möblerna!

Om åtta dagar firar jag och älsklingen två år!<3 Undra vad vi ska göra då... Blir nog middag och bio kanske=)

Ne nu har jag verkligen inte tid att sitta här längre.. Ska ut och gå me vildhunden nu och sen får jag bege mig till jobb!


Go morron!

Denna veckan som kommer lär inte bli lika lugn som förra... Jobbar både på McD och kärnan denna veckan, ganska mycket oxå. Men det är ganska skönt att göra nått, men bara jag slipper stressa ihjäl mig.

Jaha då flyttar vi till vårt tillfälliga boende nu i helgen. Kommer räkna dagarna...Hoppas det går fort tills vi får det nya=)

Vi ska in och beställa tapeter nu i veckan för jag har äntligen bestmt mig:-P Och dennis tyckte faktiskt dom va jätte fina. Men det blir inte bara en fondvägg, utan det blir fondväggen som är vit, svart, silvrig och alla andra väggar ljusgråa. Det blir nog bra!

Har jobbat hela helgen och börjar känna mig lite trött, men idag jobbar jag bara mellan elva och fyra och sen tror jag att jag är ledig imorn. Man har ju inte riktigt samma energi nu som man hade för fem månader sen, men jag jobbar så mkt jag orkar och om några veckor har jag bara ett jobb att tänka på.

Ne nu får jag väll gå och käka frukost och släppa ut Brandisen....

Trevlig torsdag!

Har precis kommit hem ifrån Ystad...Har varit och fikat med Sanna, Tilda, Therese.A, Therese.C och sen kom även Sally och lite senare kom Joys. Det va mkt trevligt=) Kul med lite tjejsnack för en gångs skull.

Men nu när jag kom hem blev jag sjukt trött... Inte alls kul för jag måste verkligen diska och lägga in all rentvätt i garderoben. Sen hade även min hund behövt en lång promenad eller kanske ska ta en cykeltur med henne istället för vi har ju gått långpromenader flera dagar i sträck nu...hmm..får se vad vi känner för sen. Känns bättre för mig att cykla imed att jag har så sjukt ont i ryggen just nu..eller ryggen e det väll inte riktigt..mer typ svanken.
Känns sjukt jobbigt för jag vill bara handla alla bebiskläder jag ser! Men jag har ju bestämt mig för att inte handla något än..tänkte vänta tills det börjar närma sig slutet lite mer. Men det är sjukt svårt att låta bli, och saken blir ju inte bättre av att jag går och plågar mig själv på bebisavdelningen hihi.

I helgen är det jobb som gäller! Fredag McD, lördag Kärnan och söndag McD. sen i veckan blir det en del jobb och nästa helg jobbar jag hela helgen på kärnan. Ska bli spännande och se om byxorna på kärnan passar mig fortfarande:-P

Om en vecka ska jag till barnmorskan och då ska jag verkligen inte glömma väga mig. Ska se hur mkt jag gått upp.. Tror max jag gått upp 2 kilo! Syns i alla fall inte någonstans att jag e gravid förutom på magen..hoppas det förblir så oxå.

Ne nu får jag väll ta mig i kragen och gå och diska. Ska bli så sjukt skönt med diskmaskin sen=)

Tapet-beslutsångest!

Håller på att välja tapet tillvårt nya sovrum. Vi ska ha en fondvägg och där har jag fått äran att välja tapet..inte så lätt som det låter hehe! Jag vill ha en fräck som syns, men ändå en lugn och varm tapet. Har lånat hem massa böcker med tapeter i nu från färgaffären så jag tänkte titta idom lite och se om jag hittar nån rolig.
Sakta men säkert har vi börjat packa saker och kört iväg med det dit det ska stå till vi får tillgång till vårt eget. Kommer kännas jobbigt att behöva bo så nära huset utan att få flytta in. Men förhoppningsvis blir det väll bara typ en månad vi ska bo hos Eva. Jag bara längtar sjukt mycket till vi väl ska flytta till vårt nya hem=) Vi har tillsammmans valt all inredning så det kommer verkligen kännas att jag oxå bor där! Här i lägenheten bodde ju Dennis först och här är typ bara hans saker över allt och bara hans smak och färger, men nu blir det ändring på det! hehe!

Idag ska jag ringa lite dryga men viktiga samtal, sen börjar jag tvätta klockan ett. På listan idag står även en lång promenad med brandie med, mysigt!
Dennis har min bil idag så det blir ingen fika i ystad i alla fall. Men jag fikade iförsig med sanna här i sjöbo igår, det va trevligt=)

Jag måste verkligen ta mig i kragen nu och böja fotta lite igen. Jag älskar verkligen foton.. Men jag har tappat hela intresset! Men det får bli ändring på det! Antar att det beror lite på att jag tycker min kamera har börjat ta dåliga bilder och då är det inte lika skoj. Men sen samtidigt så står inte en kamera högst på listan för nya inköp så jag får klara mig med denna ett tag till :-P

Får väll ta och börja sortera lite tvätt... Ciao!


Helt grillad!

Igårkväll stack jag, Dennis och Brandie till ystad och tittade på crusingen. Det var faktiskt en riktigt mysig kväll.
Och idag har vi bara legat och stekt i evas trädgård hela dagen, helt jävla grillad e man juh nu! Jag e sjukt röd på hela kroppen och svider gör det..men men man får ju skylla sig själv hehe!
Har precis duschat, sen ska jag och Älsklingen cykla till videoaffären och hyra film. Och bara mysa hela kvällen=)
Nu ska kräftan gå och ta på sig lite kläder och ut i det fina vädert igen!=)


Köpt soffa!

Igår va vi på Nova och tittade på en soffa och det visade sig att den va ursnygg och både jag och dennis fastnade för den direkt! Så vi köpte den=) Det va en beställningsvara så den kommer inte förrens om typ sex veckor men det gör ju inget för då har vi ju ändå inte hunnit flytta än. Sen köpte vi tre runda fräcka lampor till fönstrena i vardagsrummet som va svarta. Och sen ska vi köpa en likadan lampa fast jätte stor till taket men dom hade inga inne just nu. Vårt hem kommer bli ursnyggt!=) Sen köpte jag även ett par mammajeans som faktiskt var riktigt snygga!

Längtar sjukt mkt till vi ska flytta!

Hade jätte trevligt med sanna igår. Vi gick en runda med brandie, jag visade henne var vi ska flytta och sen gick vi och handla glass=)

Idag händer inget kul. Börjar jobba nu elva och slutar åtta ikväll. Sen är jag ledig ganska många dagar framöver, för många dagar tycker jag. Men men så e det ibland..

Jag får väll gå och duscha nu så jag inte för stressa ihjäl mig sen...

Dennis Andersson -Jag älskar dig mest av allt! <3

Ultarljud igår =D

Det var nog det mest fantastiska jag någonsin varit med om! Helt underbart och se ett litet hjärta slå och små ben och armar sprattla. För sprattla, det gjorde den! Barnmorskan försökte få in fina bilder till mig och Dennis med Bebisen bara snurrade rundor hela tiden och sen när vi ville ha en bild på ansiktet så höll den händerna för hehe. Till 95% kunde dom se vad det va, men man kan ju inte vara 100% säker än. Men både barnmorskan och jag och denis såg klart och tydligt en liten snopp :-P Jag kan inte beskriva vilken känsla det va att vara med om detta! Bebisen låg en bra stund med ena handen mellan benen(typiskt killar) och sen hade den andra handen och sög på tummen med. Nu längtar jag bara till nästa ultraljud så jag kan få se bebisen igen=) Jag va lite längre gången en va jag själv trodde sen förra ultraljudet..Nu är jag i vecka 19+1.

Snart ska jag gå och duscha..Sen ska jag träffa sanna=) Hon har varit i spanien i en månad nu och kom hem igår. Ska bli kul och träffa henne!
Sen när dennis kommer hem ska vi till NovaLund och kolla på en soffa och efter det ska vi till Löddeköpinge.

Ne nu måste jag hoppa in i duschen och släppa ut vildhunden så jag kan bege mig sen!

Sommarväder!=)

Så underbart härligt!!! Gick en lång promenad med Brandie för en timme sen.. Jag hade träningsbyxor och en top på mig och jag blev sjukt varm. Riktigt sommarväder idag! Men ändå sitter man här inne och ugglar hehe! Hade jag haft trädgård nu hade jag tagit med min data ut och suttit där men nu bor man ju i en lägenhet..ett litet tag till hihi! Men tänkte kanske gå och handla en glass sen eller nått.. Dennis jobbar till åtta ikväll.. Så jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag. Jag hade kunnat fika med nån kompis men då måste jag köra till ystad och det gör jag varje dag annars och det är sjukt drygt plus att det kostar lite att köra oxå.

Ultraljud imorn...Aaa jag e nervös! Det ska bli riktigt spännande. Vill bara höra att allt är bra med bebisen. Känns som att man vill höra dom orden att allt är okej för att man ska kunna lugna nerverna lite.

Ne nu ska jag ta och gå ut i det fina vädert=)

Pinsamt!

Dennis ringde mig tjugo över sju imorse och undrade om jag ville komma och lämna hans verktygslåda för han hade glömt den  sin bil för han åkte med en annan i morse... Så vid åtta gick jag ut och skulle ta hans verktyg i hans bil och ta min bil och köra till hans jobb. När jag stoppar i nyklen i hans bil så börjar hans larm tjuta och blinka och ha sig och jag fattade inte hur man stängde av det juh... Så efter många försök fick jag ringa dennis och fråga han hur man gjorde.. Under tiden står det typ fem vägarbetare och tittar på mig som om jag e dum i huvet..pinsamt! Dennis förklarade att han hade låst med knapparna och han visste inte om larmet gick stänga av med nyklen då.. Jag blev ännu mer panikslagen! Men sen sa han att jag skulle testa starta bilen och det gjorde jag och larmet slutade tjuta=) hahahaha! Så pinsamt det va asså! Ska aldrig mer ta ått i hans bil mer hehe!

Nu ska jag göra mig klar och köra till ystad.. Ska fika med Therese=) Sen börjar jag jobba tolv, men ska bara jobba tre timmar..skönt!

Jobba idag...

Riktigt mysig morgon har det varit idag=) Har varit ute en lång promenad med brandie i solen. Det är så mysigt nu när det börjar bli sommar och fåglarna kvittrar vilt på mornarna. Nu är brandie lite trött i alla fall så man kan åka till jobb utan att ha dåligt samvete. Börjar halv tolv och slutar fem idag. Sen blir det till att stressa hem och stressa in i duschen för vi ska vara hos Dennis pappa på middag klockan sex. Sist jag va på middag där va typ dagen innan nyår och då blev jag magsjuk hehe, får ju hoppas att det inte är hans mat det är fel på:-P

Igår kväll cyklade vi till Eva och grillade. Brandie var oxå med och hon var så duktig för hon sprang lös brevid min cykel hela vägen dit. Men på hemvägen va hon kopplad för man är ju lite nervös att det ska komma en katt eller nått. Fast i vilket fall som helst kan man ju inte hålla kvar en sån stark hund när man cyklar så jag hade ju ändå fått släppa henne. Dennis fick spel på sitt hår igår och tog fram trimmern, men det slutade med att han typ rakade av allt så det ser jätte roligt ut hahaha! Tur att det växer snabbt!

Det bubblar i magen idag... Kan antingen vara bebisen eller bara vanligt bubbel hehe! Men härom dagen så log jag och dennis i sängen och då började det typ "plaska" i mage som om där vore en fisk där inne hehe Och sen kändes det som ett litet tryck innefrån som dennis oxå kände. Ganska häftigt faktiskt!=) Man kan inte riktigt fatta att man har en liten människa i sin kropp:S Men på onsdag kanske det blir mer verkligt för då ska vi på ultraljud. Ska bli så spännande... Det ända jag vill höra är att dom säger att allt ser normalt ut. Sen vill jag jätte gärna veta varför jag mår så dåligt som jag gör om dagarna. Det är precis samma timmar varje dag typ som jag mår dåligt. Jag antar att hon kommer säga att det är nått jag saknas..typ järn eller nått.

Nä nu får jag väll gå och byta om. Tänkte köra inom affären innan jag kör till ystad oxå.

Då va det på med den rutiga skjortan igen....

En ny cykel!=)

Valborg var helt okej. Först var vi hemma hos johanna en stund, grillade och frös hehe! Sen stack vi hem till Tina och Larsson och där va det hålligång! Vi va där en bra stund. Det var trevligt att träffa alla ifrån klassen=)
Jag kände mig så vuxen bland alla...Vill inte känna så men jag kände verkligen att jag var ett par steg före dom andra som jag känner i min ålder. Jag tycker ju fortfarande att jag har lagom mycket barnasinne kvar och lite omogen får man väll vara ibland, men ändå kände jag mig urgammal hehe! Det är nog bara lite ångestkänslor just nu!

Igår tömde vi vårt förråd och körde hem alla sakerna till Evas garage. Blir nog så att vi får bo där i två månader.. Vi måste vara ute från vår lägenhet den sista maj och vi får inte tillträde till vårt nya förren i juli nångång. Det kan nog bli lite jobbigt att bo där, för mig  ialla fall.. Men vi får se till att klara det! Hellre bo där två månader än inte få sålt lägenheten och stå med två hyror sen hehe! Men nu är lägenheten såld och det är skönt!
När vi hade tömt förrådet körde vi inte till malmö, Eva skulle köpa lite plankor till baksidan. Och sen stack vi till biltema för jag ville kolla på cyklen som jag tänkt köpa så fort jag har råd hehe! Den var jätte fin och jag cyklade en liten runda i affären och den va urskön att cykla på! Min snälla pojkvän köpte den till mig och jag blev jätte glad=) Jag hade ändå inte haft råd med att lägga 2000kr på en cykel just nu. Men jag behöver verkligen en cykel till sommaren. Kommer jobba mitt i sjöbo och jag kommer bo i utkanten och det känns sjukt onödigt att köra bil den lilla sträckan men det är ändå för långt att gå och det tar för lång tid. Så cykel va den bästa lösningen för det tar typ 8 minuter kanske, högst!
I alla fall... När vi kom hem till eva byggde vi cykel och åt middag sen cyklade jag hem och resten av kvällen spenderade vi lugnt hemma. Dennis och Daniel spelade nya GTA och jag och johanna tittade typ på hehe!

Idag jobbar Dennis och jag och brandie är hemma och myser. Håller på att tvätta oxå och det är så sjukt tråkigt!
Sen tänkte jag cykla med min fina cykel till affären och handla för jag tänkte vara flitig och laga mat idag=)

Lördag och söndag blir det jobb, några timmar på dagen i alla fall. Va typ en vecka sen jag jobbade nu imed att jag tog ledigt för jag skulle egentligen till Gävle juh!

Nä nu väntar tvätten på mig...

RSS 2.0