Inget roligt...

Har inget roligt att berätta just nu... Händer inte så mycket. Jobbar och sen när jag kommer hem är jag oftast skit trött och orkar inte göra ett skit! Det värsta är att jag känner inte för att göra något, jag känner hela tiden bara för att gå och lägga mig och sova och vakna när jag är glad igen. Är väll inne i en deppig period just nu.. Hatar att känna mig ledsen och trött hela tiden! Hoppas det blir bättre snart. Kanske blir kul imorn för då är vi bjudna in till dennis mamma på kräftskiva eller va det på lördagen?:S Hmm jaja nån av dagarna. Och sen nästa vecka kommer jusse ner och då ska hon sova här en natt och vi ska bara umgås och ha skoj som vi brukar tillsammans:)
Nu har man lite mer än två veckor kvar att jobba sen är det slut! Jag lär ju få spring i kroppen av att inte jobba på en och en halv månad, bara vara hemma.. Men sen kommer ju den lille och då lär jag väll ha och göra förhoppningsvis:)

Igår badade jag brandie i trädgårdsslangen:-P Hon blev sur för vattnet va ganska kallt hehe! Men efteråt tyckte hon det var riktigt skönt att få vara sval en stund:) Jag kunde ju inte duscha henne i duschen för där är så trångt plus att jag för svin ont i ryggen av att stå och böja mig ner så länge. Så det fick bli i trädgården med lite hjälp av eva till att shamponera in henne och så. Men ren och fin blev min lilla ängel:)

Idag blir det jobb till tre, sen ska jag köra til jysk om jag orkar.. Ska köpa en sån här rese-spjälsäng till den lille. Eva ville betala en sån till oss så hon kunde ha den inne hos sig sen när hon ska passa han och den är även bra att ha om vi alla tre ska sova borta nån gång. Så om jag känner för det ska ajg dit och köpa den. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Dennis jobbar till åtta.. Det är aldeles för varmt att sätta sig i bilen och köra till ystad och hälsa på therese.. Bil utan AC är piss! Kaske kan fråga sanna om hon vill cykla en sväng så man får rört lite på fläsket:-P

Ne nu ska jag släppa ut vildhunden och gå och göra mig i ordning och sen cykla till jobb!

Älskar min Dennis för att han alltid förstår! Du är den bästa!!!! <3

Ikea-shopping:)

Kom precis hem ifrån Ikea, ledig idag så det blev en tur dit med eva och valle. Köpte massa saker som behövs till den lille: underlakan, påslakan+örngott, spjälskydd, en söt blå filt, skötdyna+överdrag, en mobil att hänga i taket ovanför sängen med söta fiskar, ett gulligt gosedjur som matchade sängkläderna:-P, och tre små söta färgglada tavlor. Så det blev lite fixat idag. Lakan och sånt är ju sånna viktiga grejor som du måste ha när bebisen kommer och jag vill inte riskera att stå utan allt det om den skulle bestämma sig för att titta ut lite tidigare än planerat. Sen köpte jag även äpplekaka ute i kiosken för den är så jävla god! Så nu har jag äpplekaka hemma för ett tag framöver:-P
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Dennis är väll hemma vid halv fem idag. Får väll lägga mig i solen en timme.. Egentligen vill jag inte sola för jag vill inte riskera få sånna fula pigmentsfläckar!..men sen samtidigt vill jag inte se ut som ett spöke iheller. Så jag håller mig till en liten stund i solen åt gången:)
Nä nu blev jag nog lite sugen på äpplekaka med vaniljsås, mums! Ja det får det bli! ;)

Ostbricka!

Igår när jag kom hem ifrån jobb la jag mig i en av våra solstolar och bara latade mig..fy fan va skönt det var! Efter en stund kom dennis hem och då sa han att han hade en överaskning till mig i bagaget på sin bil.. Jag tänkte direkt att nu har han köpt en bukett blommor till mig..för härom dagen så sa han att han var dålig på att köpa blommor till mig och att jag förtjänade mer blommor än jag fick heeh! Men när jag öppnade bagaget så var där två sånna här stora jätte fina typ "strutar" som man sätter i trädgården så att blommor kan växa upp i dom. Och sen tittade jag längre in i bilen och då hade han köpt två jätte fina rosenbuskar till mig=) Så jävla gullig han e! Han menade på att imed att han inte köpt så mkt blommor innan så fick jag dom nu. Jag blev jätte glad för mina rosor, nu hoppas jag bara att jag inte dödar dom det första jag gör:-P
Sen på kvällen åt jag och min älskling ostbricka och bara mös..och efter det blev det film. Men som vanligt blev pernilla svin trött efter halva filmen och fick gå och lägga sig och sussa kudden!

Snart är det dags för jobb igen, blir förhoppningsvis mer att göra idag än igår:S Så tradigt när det inte finns nått att göra för tiden går så sjukt sakta då.
I eftermiddag vet jag inte vad som händer än... Ne nu ska jag släppa ut mitt monster sen ska jag göra mig i ordning.

Jobb-helg!

Ja då var det helg nu..men det lär inte kännas av för jag ska jobba hela helgen. Visserligen är ju det bra för det är på helgerna man tjänar som mest ju:)
Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, ganska tråkigt. Jag har fått för mig att jag vill börja fixa lillens rum snart... Hade tänkt måla och sätta upp en bord och sen måste ju möblerna sättas ihopa oxå. Jag har ju ett tag på mig men det känns ändå som att man vill vara klar i tid, vet ju aldrig när den lille tänkt komma ut till vår värld. Målningen får väll Dennis sköta imed dom starka lukterna, men resten kan ju jag hjälpa till med. Ja vi får se hur det blir:)
Hoppas kläderna jag beställde kommer på måndag! Beställde lite kläder till den lille ifrån ellos, har även beställt lite ifrån H&M men den lappen har ajg inte skickat in än.. Får väll ta och göra det en dag snart.
På måndag kanske Tina och Larsson skulle komma hit och grilla, hoppas det:) Hade varit jätte trevligt! Sen på tisdag är jag ledig.
Det är jätte mysigt att vara gravid men gud vad jag längtar tills jag får hålla dig i mina armar..Kommer kännas helt overkligt den dagen du kommer. Längtar!! <3
Men det är bra att det är ett tag kvar för än finns det mycket som behöver inhandlas och fixas.
Ne nu får väll jag ta och göra mig i ordning och cykla till jobb. Känner inte alls för det idag...

Glukosbelastning!

Har varit på mödravårdcentralen hela morgonen. Kom dit vid åtta och drack den äckliga sockerlösningen (låter inte äckligt men jag höll på klökas många ggr). Dennis var med som sällskap och imed att jag verken fick äta eller dricka något imorse så var det bra att han körde för jag mår jätte dåligt om jag inte äter det första jag gör när jag vaknar. När jag druckit klart sockerlösningen som inte fick ta mer än 5 minuter att dricka upp (tog nog lite mer hehe) så pratade vi en stund med barnmorskan. Vi ska ju snart börja i en sån här föräldrar grupp så hon informerade mig lite om det plus att hon anmälde mig till vattengympa för gravida. Först ville jag inte gå på vattengympa men sen när jag tänkt en stund så kom jag fram till att jag behöver röra på mig lite mer och jag älskar ju vatten;-P
Sen lyssnade vi även på bebisens hjärta, dennis var med om det för första gången:) Allting lät jätte bra och man kan inte hålla sig från att le när man ligger där och lyssnar på den lilles hjärta som bankar på som tusan! Mätte magen gjorde vi oxå och den hade vuxit en del sen sist:-P hehe! Sen när vi va klara så fick vi gå ut och sätta oss och vänta i en och en halv timme till ungeär..usch va långtråkigt det var och trött som tusan var man oxå. Läste lite tidningar och sen satte dom även på en film till oss som nog var ifrån istiden eller nått...man blev mer skrämd än klok av att titta på den hehe!
Sen äntligen var det tid och ta ett stick i fingert och sen fick man åka hem:) Mitt blodvärde är ju väldigt lågt men det har det varit ända sen inskrivningen, men blodsocker och så var det inget fel på! Så nån graviditetsdiabetes behöver vi nog inte oroa oss för.
Innan vi körde ifrån ystad fick vi stanna och köpa varsen bagel för båda två var sjukt hungriga. Sen körde vi hem och nu sitter jag här:) Dennis har kört och jobbat och slutar väll typ vid sex nångång.
Tänkte köra hem till Sanna en sväng om en stund..
Helt sjukt vad jag knaprar isbitar.. Jag har alltid älskat att äta is men nu är det ju onormalt mycket:S Går nog två isflak från frysen om dagen.. Hhaha hel sjukt.. Men det är ju inte onyttigt i alla fall;)
Ne nu ska jag gå ut i trädgården till min vovve, underbart väder idag juh!:)


Alltid trötter!

Kviitar hur mycket jag sover så är jag ändå alltid lika trött..jobbigt! Hade velat ha lite energi..i alla fall i några veckor till så jag orkar jobba.
Igår slutade jag lite tidigare för jag bytade min tid med den andra tjejen som jobbar på mitt jobb..så jag slutade vid ett istället för tre. Det var skönt i med att jag inte mådde så bra igår, hade så fruktansvärt ont i magen(inte bebismagen). När jag kom hem kom sanna och fikade en stund innan hon skulle jobba, det va trevligt som alltid! Sen hade jag bestämt mig för att lägga mig och vila resten av dagen/kvällen för dennis slutade inte försen åtta..men mina planer gick inte så bra. Dennis mamma kom och frågade om jag ville följa med henne till sturup och lämna en kompis och det tänkte jag att det går ju ganska snabbt så det kan jag göra. Men sen när vi varit där så fick hon för sig att vi skulle till nova..så det blev nova oxå. Så jag var hemma kvart i åtta igår så det blev inget vilande för min del..men men går ju inte alltid som man planerat. Köpte en jätte söt Body igår, den är grå med svarta hundar på:-P Det är mycket roligare att köpa kläder till Bebben än till sig själv hehe!
Idag SKA det bli en lugn dag har jag bestämt! Slutar vid tre och sen skulle kanske Tina titta förbi en stund:) Och sen blir det soffläge i kväll:) Den största ansträngningen jag ska göra är väll att ta min hund på en promenix!
Ne nu tror jag att jag får ta på mig lite kläder och göra vid mig.. Sen är jag ledig två dagar, skönt:)


Ultraljud=)

Kom hem ifrån ystad för en stund sen.. Har varit på tredje och näst sista ultraljudet. Detta var bara ett kontrollultraljud för att se om min moderkaka hade flyttat sig för den låg fel. Men det hade den och allt såg bra ut. Visst kan den flytta sig igen men vi får hoppas att den stannar där den ska. Nån annan som gärna får flytta på sig är vår lilla bebis som ligger med gumpen neråt.. Finns ju chans att han lägger sig rätt men måste ändå prata med min barnmorska om detta nästa gång vi ses. Nästa ultraljud är i vecka 34 så då kan vi ju se om han flyttat sig. Anledningen till att jag skriver HAN är för att detta ultraljud oxå visade att det är en liten pojke där inne:) Var tvungen att fråga barnmorskan efter ultraljudet om det fortfarande såg ut att vara en pojke för det var inte samma person som gjorde ultrljudet på mig sist..i alla fall så sa hon att ja det såg tydligt ut som en liten pung där:-P haha! Just nu väger han 1300g och längden kommer jag inte ihåg vad hon sa och det verkar inte stå på papperna men det va i alla fall exakt så mycket som är normalt för denna veckan. Så skönt att veta att allt är bra där inne och att han växer normalt:) Det roliga var att han pussade hela tiden och räckte ut sin tunga:-P Han pussade sitt ben några ggr hehe! Det såg ut som han hade en riktig pussmun..efter sin mamma:-P
Nu får man hålla sig i sex veckor till nästa ultraljud, längtar redan...:)
Jag tror att jag kommer våga köpa lite blåa kläder nu iallafall hihi!

Känner inte alls för att jobba idag... Börjar om en halvtimme:S men men sånt e livet!
Riktigt fint väder ute idag..hoppas det håller i sig tills ajg kommer hem så det blir en mysig promenad med brandie i eftermiddag:)

Ne nu får jag väll ta och äta en macka och sen cykla...

Middagsgäster ikväll=)

Marknaden har varit trevlig:) I torsdags gick jag med dennis, martin, martins flickvän och även sanna en stund. Sen i fredags kom Alexandra Busetto hit och käkade middag sen gick vi ner på marknaden en runda och när vi kom tillbax satt Dennis och Philip och spelade kort och drack sprit..så vi joinade dom i kortspelandet. Sen kom även en kompis till philip och jessika kom oxå senare. Tillslut efter några rundor skitgubbe gav jag upp för dom andra va så fulla så dom bara fuskade och tramsade hela tiden haha! Alexandra fick spel på philip hela tiden för han va i en annan värld varenda gång det va hans tur.. Men det va skoj ändå:)
Igår blev det NovaLund och Malmö med Dennis, Philip och Jessika. Jag och dennis fick köpt vår efterlängtade lampa till vardagsrummet som äntligen fanns i affären. Sen köpte jag en tröja till mig själv och även lite kläder till bebisen. Tycker att det är dags att börja köpa lite kläder nu..har dragit ut på det ett tag för att jag tyckt det varit för tidigt men nu är jag snart i vecka 30 och snart står vi där med bebis och inga kläder hehe! Köpte en söt overall i nalle tyg, två bodies och tre par strumpor. Allt ser väldigt neutralt ut imed att jag inte vågar köpa blått än hehe! Tänkte lägga upp lite bilder här på kläderna och även en magbild nu i vecka 29.
Imorn är det dags för det tredje och efterlängtade ultraljudet:) Ska vara på mödravårde klockan åtta och sen efter det är det dags för jobb, börjar klockan tio och det gör även Dennis. Längtar efter att få se vår bebis igen!!:)
Idag kommer Pappa och Lumi på middag, dom ska vara här vid fyra. Vi ska bjuda dom på tacos.. Jag och dennis har redan gjort all sallad och tillbehör så vi slipper stå och göra det när dom är här. Sen har jag även bakat kladdkaka och muffins, jag är riktigt huslig:-P
Ne nu ska jag lägga upp dom bilderna sen blir det nog en promenad med brandie så hon håller sig lugn ikväll hehe!







Sjöbomarknad!

Först och främst innan jag skriver något annat.. Tack alla för era fina kommentarer:) Hjälpte verkligen att läsa dom:)

Sjöbomarknad igår och blir även en dos marknad idag oxå. Igår gick jag och dennis först en runda på dagen och sen på kvällen gick vi med Martin och hans flickvän och även med kim och jenny en stund, trevligt:) Men fy fan va ont jag hade i min kropp efter det.. Redan efter första rundan fick jag gå och lägga mig och vila i två timmar för att jag skulle orka gå en runda till på kvällen.
Men ikväll blir det bara en tur där nere. Jobbar till tre och sen ska jag hem och duscha, sen kommer Busetto om allt går som planerat..hon ska även ha med sig sin Nikita(hennes hund). Så vi får väll se hur det går mellan Brandie och Nikita hehe! Går säkert bra efter en stund:)
Sen tänkte jag, Busetto och Dennis gå en sväng på marknaden tror jag..och sen grilla eller nått. Kommer säkert fler oinbjudna gäster, men det är bara trevligt:)
Ne nu måste jag cykla till jobb.. usch det tar emot..är så fruktansvärt trött och det regnar ute.. Men men sånt är livet!;)

Vad är det folk inte kan fatta???

Jag förstår inte vad det är som är så svårt att förstå? Jag ska bli mamma, ett stort jävla ansvar och jag behöver inte ens förklara mig varför jag har ändrat mig och mitt sätt att se på saker!
Jag väljer mina vänner och uppenbarligen har jag valt bort dig! Så acceptera bara det och gå vidare med ditt liv du oxå!
Jag har verken tid eller orken till att tänka på en massa skit!
Allt detta är redan tillräckligt jobbigt för mig utan att jag ska behöva en massa skit ifrån folk! Hela mitt liv förändrades på bara några sekunder och det kommer fortsätta att förändras jätte mycket nu framöver.. Jag behöver lugn och ro och tid för mig själv. Jag ångrar inte mitt beslut en sekund, men det är inte så jävla lätt att se sig själv ta så mycket ansvar och speciellt över en annan människa som jag och Dennis kommer få göra. Jag är bara 20 år gammal och det känns inte som att jag är redo för att bli mamma.. Men jag ska bevisa för mig själv att jag kommer bli en bra mamma, jag ska ge mitt barn all den kärlek jag aldrig fått som jag behövt! Och dom som inte tror att jag kommer klara det kan hålla sina åsikter och tankar för sig själva!
Jag har många underbara vänner som älskar mig och ställer upp för mig och det är jag fruktansvärt tacksam över! Och vad jag vet så har ajg inte förändrats ett dugg när det gäller att träffa vänner.. Jag har inte varit sån som träffat mina vänner varje dag på flera år! Och jag kommer aldrig bli en sån person.. Jag träffar mina vänner när jag har tid och verkligen känner för det så jag kan uppskatta dom till max! Detta betyder inte att jag hellre är med dennis, detta kan mycket väl betyda att jag hellre ligger i sängen och gömmer mig för omvärlden bara precis för att jag behöver tid för mig själv! Mitt liv förändrades drastiskt för några år sedan och sen dess har jag kommit underfull med att tid till mig själv är det jag behöver emellanåt. Vissa tar sig inte den tiden och låter alla sina tankar och all sin aggresivitet gå ut över vännerna, och det är inte rätt! Jag var själv sån innan...
Nu har jag suttit här och skrivit och beklagat mig för länge! Nu vet ni som undrar i alla fall hur jag känner och tycker!
Nu är det dags att hoppa in i duschen och göra vid sig lite.. Sen blir det en promenad till marknadsplatsen, det är ju tradition dagen innan marknaden:-P haha! För imorn är jag ledig och då blir det marknad:) Även lite gäster hemma förmodligen, alltid trevligt:)


Gäsp!

Ja nu sitter man här trött igen och drar ut på tiden innan man ska cykla till jobb..
Var ledig igår och det var skönt! Hela dagen var jag i Ystad och fikade med Sanna och Malin. Sen kom även Therese.A och  vi hann fika med henne en stund oxå:) När sanna skulle börja jobba körde jag upp på McD oxå för jag skulle lämna papper till min chef, men hon va inte där så jag får väll lämna dom en annan dag då. Men man fick höra en del skvaller när man satt där och snackade med sina arbetskamrater:-P En del sjuka och roliga saker men oxå en del saker som hade kunnat få en att smälla nån på käften! Saknar inte jobbet, men jag saknar alla mina underbara arbetskamrater:(
När jag suttit på jobb och babblat en timme så körde jag hem och när jag kom hem så körde jag, dennis och eva till bauhaus och köpte staket. Så snart behöver vi inte springa och kolla så brandie håller sig i trädgården längre..skönt!
Idag är det jobb som gäller till tre och sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer.. Tror jag ska spendera lite tid med min Brandie:)
6 dagar kvar till ultraljudet, längtar såå:) Ska bli underbart att få se vår bebis igen!
Nu på torsdag och fredag är det sjöbomarknad, trevligt att det händer nått i sjöbo ibland:-P Synd bara att det är en ända stor anledning för folk att bli så fulla som möjligt!
Ne nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag slipper stressa:-P


Söööömnig..Zzzz!

Igårkväll kom Jenny och Kim förbi och vi satt och snackade skit med dom ett tag.. Slutade med att vi bestämde oss för att köra till Svedala för Sanna och Jojje skulle dit. Vi skulle inte gå in på sommarrocken, men vi tänkte sitta utanför och lyssna en stund. Så vid halv tio bar det av till svedala. Det var trevligt där, såg en del fulla folk och även en del man känner eller ja rättare sagt kännt! Blev oxå ett stopp på McD innan hemfärd:-P Men där fick vi ingen bra servic kan jag säga! Så duktiga vi är i ystad om man tänker efter!:)
I alla fall..vid halv ett var vi hemma, men somnade nog inte försen ett. Klockan ringde nu sju och det tog verkligen emot att gå upp.. Sååå sööömnig jag är:S Ikväll blir en tidig kväll känner jag!
Sitter här och skriver nu mest för att hålla mig vaken... Men det är väll lika bra att gå och göra sig i ordning så kanske man blir lite piggare. Ja jag får göra ett försök!

Ogräs-rensning!

Kom hem ifrån jobb för ungefär en timmen sen.. Då började jag och Dennis hålla på och pilla i trädgården. Måste rensa bort allt ogräs i häcken för annars kommer dom buskar som väl lever att dö. Men nu orkar jag inte mer, så jag gick in och satte mig här och tog en liten paus:-P  När vi är klara i trädgården så ska vi köra och handla och sen äta:) Höjdpunkten på dagen, MAT! :) hehe! Sen ikväll blir det väll en film eller nått och bara ta det lugnt och vila sig. Ska ju jobba nu hela helgen och det tar på krafterna och kroppen duktigt! Sen är jag as-trött idag för det blev ganska sent igår imed att vi var i Lödde och sen när vi kom hem så var det nått väldigt skumt med Brandie. Hon gick och typ hyperventilerade hela tiden och verkade jätte stressade.. Sen fick hon ligga hos mig i sängen för hon skulle lugna sig men ändå flåsade hon som fan och verkade lite förvirrad:S Men tillslut somnade hon och låg i sängen heeela natten och det brukar hon aldrig göra.. Hon brukar bara ligga där nån timme och sen gå och lägga sig i sin egen säng. Men i alla fall så kunde jag inte sova ordentligt, vaknade hela tiden och kollade till henne så hon andades..riktigt jobbigt va det!
Hoppas hon mår bättre ikväll:)
Ne nu ska jag nog gå ut och hjälpa min älskling så vi blir klara nån gång!:-P

Ledig!

Nu har jag snart varit ledig i två dagar..gud va tiden går snabbt:S Dags att jobba imorn igen.
Igår hände inget speciellt alls, riktig slappe dag.. På kvällen körde vi till flygrakan en stund och tittade på motercyklar:-P Träffade Jenny och Kim där och snackade med dom en stund.
Kan inte fatta att jag lyckades sova till tjugo över nio idag..Brukar inte kunna sova en minut över åtta! Men skönt var det=)
När jag låg i sängen imorse när jag vaknat så var det krig i min mage eller nått:-P Bebisen sparkade konstant hela tiden en bra stund, mysigt=) Men det känns en aning konstigt oxå:S hehe!
Ne jag får väll ta och hoppa in i duschen och göra mig klar.. Ska träffa sanna sen och fika=)


Go morron!

Sitter här och försöker dra ut lite på tiden.. Börjar jobba kvart över åtta så jag ska inte cykla försen åtta och nu är klockan tio i åtta:-P Så drygt att vara tidig tycker jag. Trött är man oxå..varför fattar jag inte för jag gick och la mig halv nio igår, helt sjukt! Men men...
Igår hände inte så jätte mycket, jobbade och när jag kom hem satte vi upp lite gardiner och lite sånt. Sen gick vi en promenix med brandie. Och idag vet jag inte vad som händer, är väll hemma vid halv fyra så vi får se vad man kan hitta på med idag. Så skönt att Dennis har semester nu=)
Imorn eller på torsdag kommer kanske Busetto och hälsar på mig=) Hoppas det!
Sen ska jag fika med sanna nån dag snart oxå. Hon och Daniel va här i förrigår och fikade, eller ja jag och sanna fikade och han och dennis kollade på film:-P Men jag och sanna har undrat en sak ett tag nu, hur gör man kaffe koffeinfritt? Så vi skickade ett sms till 118100:-P Jävla dålig servic dom har! Fick tillbaka ett svar typ ett dygn senare haha! Tänk om jag verkligen ville veta det just då och inte ett dygn senare..men men.

Ne nu ska jag ta och bege mig till jobb. Sen är jag ledig i två dagar, najs!

Söndag idag!

Ja då va det redan söndag och dags för jobb imorn igen:S Tur som är så har vi ju hunnit packa upp det mesta nu under helgen och det är bara små saker kvar att göra.. tex sätta upp lite gardiner. Ett rum står ju fortfarande omöblerat..och alla möbler ouppackade i kartonger..men det är ju lillens framtida rum och det känns dumt att redan sätta ihopa möblerna. Blir nog att vi gör det en månad innan eller nått sånt. Det ända lillen behöver är ju sängen men det känns ändå bättre att ha rummet möblerat och klart så ser det inte så tomt ut.
Igår va vi ju på ikea, köpte gardiner och en massa annat. Sen var vi på plantskolan i staffanstorp och köpte blommor. Så igår planterade Pernilla blommor för första gången i hennes liv:-P Blev faktiskt riktigt bra:) Planterade tre blommor i krukor till köket och sen planterade jag fem olika blommor i en stor kruka som står utanför ytterdörren..riktigt fint blev det!
Just nu sitter jag bara här och väntar på att Dennis pappa ska komma och lämna min bil för han har lånat den i helgen. Sen ska han putsa våra fönster:) Dennis är inte hemma just nu, han är och jobbar en stund för det hade väll krisat sig lite på jobbet... Så i alla fall..jag måste stanna hemma och öppna för hans pappa. När han väl kommer så ska jag ut och gå lite, både jag och Brand behöver det! Det värsta är att jag får så fruktansvärt ont i ryggen men sen samtidigt lär det ju bara bli värre om jag inte rör mig alls! Så det blir en lagom lång promenad idag:)

Nä nu ska jag bege mig ut i trädgården och klippa brandies klor....

Vårt nya underbara hem!

Ja då var man äntligen färdig flyttad! Så skönt! Lite saker finns j ukvar att göra..tex sätta ihopa lite möbler till och få alla kläder på plats i garderoben. men det blir nog bra=)
Imorse vaknade både jag och dennis kl åtta, vi gick upp och åt frukost på vår uteplats..jätte mysigt va det! Sen blev det ystad, handlade mat på willys och massa annat. Var ju tvugna att fylla ut kyl och frys:-P
Tapetseringen blev jätte bra, verkligen skit snyggt! Brandie verkligen avgudar sin trädgård=) Har ju inte staket ännu, ska köpa det niu i veckorna men brandie håller sig jätte fint i trädgården ändå, hon e duktig hon!
Ikväll blir det nog film... Har lite kvar och göra men det tar vi imorn på dagen. Har så fruktansvärt ont i mina fötter framåt eftermiddagen så jag vet inte var jag ska ta vägen asså! Men antar att det är som dom är svullna. Sånt man får ta ju!
Ne nu orkar jag verkligen inte skriva mer.. Lovar att jag lägger upp lite bilder på vårt fina hem så fort det är klart=)

Svar på din kommentar Anniken: Ja vi har tänkt och tänkt.. Och två pojknamn som vi tycker är fina och fastnade för är Damien eller Elton :-P Blir nog Damien om det blir en pojke, dennis tycker om det=) Men flicknamn har vi inte funderat så mkt på imed att det förmodligen är en pojke, plus att det är mkt enklare med flicknamn:-P Men Fabian var oxå jätte fint!=) Tack för dina tips! Klart vi ses i stan.. Tänkte faktiskt ta mig ner till ystad och fika nån dag snart=)

Ne nu ska jag faktiskt ta och fixa med lite saker och sen blir det mys i soffan med film, vi ska se "I am legend" med Will Smith. Hoppas nu den är bra och inte för läskig:-P

Ta hand om er!

Denna dag..

Börjar detta inlägg med att svara på mina kommentarer=) Emma: Ne klart jag inte ska glömma din fest. Vi ska kolla upp datumet och så ska jag prata med dennis för det är ju ändå en bit och köra och jag kör inte ensam:-P Men det löser sig nog=) Fint guldigt kuvert jag fick i brevlådan;-)  Och Anniken: Jag tycker det är jätte skoj att du intresserar dig=) klart du ska få följa min växande mage ändå, jag lägger upp lite bilder då och då här på bloggen=)
Skoj att ni kommenterar!=)

Idag har man jobbat hela dagen lång. Sen när man kom hem så var det in och tittade till Dennis i lägeheten där han höll på att spackla och ha sig:-P Sen byggde vi ihopa trädgårdsmöblerna och satte dom på vår uteplats, och även våran nya grill som vi fick av Dennis pappa i inflyttningspresent=) Sen upptäckte vi att vi nog ville ha sex stolar till bordet istället för fyra..så det va snabbt iväg till boolsson och köpa två stolar till och även två dynor till.
Just nu är dennis inne i lägenheten och slipar och imorn-kväll blir det tapetsering. Under dagen imorn ska möbler bäras in men då jobbar ju jag så när jag kommer hem blir det till att packa upp lådor=) Så jag skriver nog inte imorn i alla fall.
Annars har det väll inte hänt så mycket mer spännande, tycker väll det räcker med spänning nu ett tag framöver:-P Vill bara flytta nu och få ordning på allt så man kan börja komma tillbaka till sina vanliga rutiner igen.

Ne jag får väll hoppa in i duschen och sen besöka kudden...eller ja i alla fall sängen och glo på tv en timme eller två:-P

RSS 2.0