Underbara lediga dag!

Idag är man ledig och skönt är det! Känns verkligen i kroppen efter en hel arbetsdag. Har svinit ont nere i ryggen på kvällarna. Men detta jobbet är ju ändå mycket lugnare än McD.
Snart ska jag träffa Sanna, vi ska nog gå en runda och sen hem här och fika tror jag=)
Sen när Dennis kommer hem ska vi köra till BoOlsson och kolla på trädgårdsmöbler och lite annat kul.
Flyttar på onsdag..inte lång tid kvar nu! Jobbar sorgligt nog hela veckan och är inte ledig försen på lördag, men jag får väll hjälpa till på kvällarna. Dennis har ju lite flytthjälp ändå som hjälper han med möblerna. Sen blir det till att packa upp lådor på kvällarna och det hoppas jag verkligen ingen annan lägger sig i förutom jag och dennis! Hatar när folk ska börja packa upp ens saker sen tillslut vet man fan inte var sakerna är nånstans! ne det fixar vi så bra själv!=)

Magen växer och växer... och med bebisen är det bara bra. Fick köra in till ystad här om dagen för jag blev lite orolig för en sak..men som tur va så var det nog bara urinvägsinfektion. Och då lyssnade dom på bebisens hjärta och det lät jätte bra=) Sparkar gör den för fullt oxå, men mest på kvällarna och mornarna..mysigt.

Ne nu får väll jag gå och göra mig klar för sanna är på väg hit..

Lägger upp en nakenbild på min mage:-P v.26



Chokladpudding, mums!

Alla blir ju beroende av något ätabart när man är gravid, inte jag..jag har blivit beroende av allt:-P Känner jag att jag är sugen på en viss sak så måste jag ha den, och jag måste ha den fort! haha! Idag är det chokladpudding min mage suger efter och tur som är så hade jag det här hemma..hehe! Så nu sitter jag bara och väntar på att den ska stå i kylskåpet en stund och bli ätbar.
Idag är jag ledig och även imorgon sen jobbar jag resten av veckan och hela helgen. Sjukt skönt att slippa jobba kvällar, helt underbart! Varannan helg kan jag ju leva med att jobba, det är ju då man tjänar pengarna:-P
Har dåligt samvete..har verkligen sovit bort hela denna dagen. Man blir så fruktansvärt lat när man inte gör nått. Men snart kommer dennis hem och då ska vi fixa lite saker så det blir i alla fall nått gjort idag. Imorn blir det nog till att träffa Sanna och ta en fika, trevligt!
Ne nu ska jag ta och ta på mig lite kläder och borsta mitt hår så man ser ut som människa igen haha! Sen ska jag äta min chokladpudding:)

Midsommar och lite till!

Midsommar har varit bra. Festen var trevlig, men de äldre folken lite tråkiga när det gällde musikvalen hehe! Åkte hem ganska tidigt för jag och Dennis var helt slut.. Vi hade ju fixat med festen hela dagen så när det väl var dags för festen var vi svin trötta:-P

Igår var jag och Dennis i Lund och Malmö och shoppade loss riktigt! Hämtade vår soffa på BoLagret, och sen handlade dennis nya skor och jag nya underkläder (behövs lite större storlekar nu juh hehe). Sen köpte vi massa möbler och småpill till huset. Var även på Babyland och tittade på bilbarnstol, slutade med att vi köpte en för vi tyckte det var lika bra. Jätte fin är den. Köpte oxå även första babyplagget igår.. Alla tycker jag är sent på det med babykläder men jag har hela tiden velat vänta för man vet ju inte vad som händer. Jag känner lixom folk som inte gått så långt och redan köpt en massa kläder. Så igår blev det en tröja med byxor till, skit söta. På tröjan står det: My Dad Rocks! Riktigt sött!

Nu hoppas jag verkligen tiden går snabbt nu sista veckan... Är så trött på detta nu! Vill vara ifred och vill slippa vara social.. Tur e det verkligen att vi fick det tidigare än planerat för annars hade jag nog fått ett nervsammanbrott.

Ne nu ska jag köra och lämna en film jag och Dennis såg igår och sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog ta brandie och köra en runda... men var vet jag inte...

Hoppas alla haft en bra midsommar!
 

Tvätt, massa tvätt!

Hmm jaha vad har hänt dom senaste dagarna.. Inte så jätte mycket, jag har mest varit här hemma och tagit det lugnt. Jobbade i måndags och ska jobba min sista dag på McD imorn.
Idag får man ta och tvätta lite, eller ja ganska mycket faktiskt... Har en del tvätt, men det är verkligen sjukt skönt att slippa gå ner i nån läskig tvättstuga hehe:-P

Längtar och längtar, vill flytta nu nu nu!!! Men nu är det inte lång tid kvar...

Midsommar på fredag, då blir det en blandad fest med massa åldrar. Dennis mamma har hyrt en lokal som vi ska vara i, men förhoppningsvis är det fint väder så man kan sitta ute:)
Känns som att jag kommer få vara nån dagismamma där bland ala fulla och odrägliga människor hehe:-P Ne det blir säkert skoj ändå. Ska köra dit så jag bara kan köra hem om jag blir trött.
Jag saknar inte att dricka men just i ett sånt här tillfälle när alla andra kommer vara fulla skulle det vara skönt att kunna dricka lite så man inte stör sig lika mycket på folk haha!

Med magen min är det bra, den växer och växer. Jag har en känsla av att den lille där inne kommer bli en riktig vilding hihi! Eller så kommer den ut och är världens lugnaste.. Men där den är just nu kan jag ju säga att där är den inte mycket lugn:-P Men det är mysigt... Synd bara att den ska vara som jävligast när man ska sova, varje kväll hehe! Men jag kan nog trösta mig själv med att det lär bli värre, detta är nog bara början. Längtar tills nästa ultraljud när vi ska få se den lille igen:)

Ne nu ska jag slänga mig i sängen och titta på tv och vänta på att tvätten ska bli klar...

Yes!!!

Nu har vi fått besked om att vi får flytta in i vårt hus redan den 1.e juli, underbart! En hel månad innan det va tänkt. Så den förste börjar dennis tapetsera vårt sovrum och sen flyttar vi in helgen därpå. Det måste först vädras ut ordentligt och så för det sägs att det är farligt att andas in målarfärg/tapetklister och en massa sånt när man är gravid. Så för att vara på den säkra sidan tapetserar vi några dagar innan vi ska sova där.

Jag och Dennis var på Ikea igår, shoppade lite nödvändiga saker. Ett högt golvskåp till badrummet, lite köksgrejor m.m. Ska dit sen igen och köpa allt annat som fattas bla allt till bebisens rum, men det väntar vi med tills det börjar närma sig lite mer.
Nu vill jag bara att dessa två veckorna ska gå snabbt=)

Hoppas det fina vädert kommer tillbax snart så jag kan sola bort alla fläckar jag fått imed att jag fjällar som fan! vill inte vara helt fläckig på midsommarafton..hehe!

Ne nu ska jag väcka dennis och sen ska jag bege mig till jobb...


Rubrik?

I tisdagskväll kom Syrran och Andy hit och åt middag och kollade på fotboll med oss. Det var riktigt trevligt=)
Och igår blev det en shoppingrunda i lund med eva.

Idag gör jag inte så mkt..håller på att tvätta lite. Dennis jobbar till åtta tror jag så jag vet inte om jag ska köra hem till pappa..jusse skulle dit en stund oxå. Får se hur jag gör..vill inte sitta här och glo hela dagen i alla fall.

Vägde mig igår, har gått upp 1 kilo till nu. Så nu är jag i vecka 24 och har gått upp 3 kilo. Alla säger att det är jätte lite men det är mycket för mig som aldrig vägt över 59kilo. Jag vill verkligen inte gå upp mer i vikt än det barnet och allt där inne väger. Vill kunna gå ner allt lätt igen sen efter förlossningen. Jaja får se hur det blir med det... I vilket fall som helst så får jag något underbart av det hela=)

Jag fjällar något fruktansvärt! Skit fult är det! Har stora vita fläckar på axlarna och även en fläck på näsan, snyggt? Nej! Men men det blir kanske bättre sen när jag solar igen så den bleka huden blir brun:-P

Nu ska jag duscha och göra något med mitt liv..

Massa massa tankar..

Konstig.. En del folk som man inte haft så bra kontakt med innan börjar höra av sig nu. Varför? Vad vinner dom på att jag är gravid? Har man inte visat intresse innan varför ska man då göra det nu? Sen en del vänner verkar nästan ta avstånd ifrån en. Kanske inte är så roligt att vara vän med en person som har fast förhållande och sen barn oxå? Men det borde ju inte spela nån roll, jag kommer ju fortfarande vara samma Pernilla fast kanske lite klokare. Men man har ju verkligen märkt den senaste tiden vem som är ens riktiga vänner och hur omogna vissa andra är! Jag lever inte i den världen längre när man söp varje helg bara precis för att hitta sig ett ragg! Jag har haft mitt "roliga" liv redan, kanske till och med lite för tidigt i livet. Visst kommer jag följa med ut och festa nån gång då och då, jag hade ju inte tänkt att gå och bli helt tråkig, men jag kommer ha mer än mig själv att tänka på. Livet tar ju inte slut bara för att du får barn!
Det händer så sjukt mycket i mitt liv just nu och jag hinner knappt med i svängarna. Ska bli sjukt roligt att flytta, att äntligen få något som jag och dennis kommer bygga upp tillsammans, som år vårt! Sen kan jag inte beskriva med ord hur jag känner inför att jag ska bli mamma, det är en helt underbar men lite skrämmande känsla. Bebisen har verkligen börjat sparka ordentligt där inne nu och det känns verkligen hel skumt men jätte mysigt. Känns konstigt att veta att man har ett liv inuti sin kropp:S
En sak som oroar mig är Brandie.. Jag älskar ju min tös så sjukt mycket och jag hoppas hon kommer reagera bra när bebisen kommer. Den senaste tiden har jag överlåtit mycket som har med henne att göra på Dennis, just precis bara för att dom ska få en bättre relation så att brandie inte blir helt förstörd när jag inte har riktigt lika mycket tid med henne. Det värsta som kan hända är att hon blir svartsjuk på bebisen och blir aggresiv och det är just det jag försöker förhindra. Men sen samtidigt så har hon ju haft två kullar valpar själv och vet hur man tar hand om småttingar så det borde ju inte vara nån problem. Hoppas inte det! Kommer absolut inte låta Brandie hamna i bakgrunden i alla fall, jag får verkligen ta mig ordentligt med tid till henne oxå!
Så nu har jag skrivit av mig lite av mina tankar... Klaga lite får man göra ibland:-P

Nu till något roligare...
Ikväll kommer Syrran och Andy hit och ska kolla på fotbollen med mig och Dennis. Ska bli skoj att få träffa syrran, sen åker hon upp till gävle igen om några dagar. Vi ska laga lite mat idag och sen kolla på fotbollen och kränga godis:-P

Idag är det svalt ute så det blir nog en lång promenad med min brandie skulle jag tro. Men nu ska jag gå och duscha hade jag tänkt. Ciao!
 

Grymt härlig helg!

I lördags åkte jag och Dennis till Ven. Sjukt mysigt och kul hade vi=) Vi cyklade en massa och sen spelade vi fotbollsgolf och brände oss totalt!! jag såg ut som en kräfta när vi kom hem igen hehe! Riktigt trevligt och mysigt hade vi. Sen när vi kom hem så grillade vi med Sanna och Daniel här hemma. När vi hade ätit och snackat massa skit åkte vi till sövde och tog ett kvällsdopp, det va riktigt skönt fö min brända kropp hehe!
Igår var oxå en lugn och mysig dag. Körde till bo olsson på förmiddagen och kollade på trädgårdsmöbler och sen när vi kom hem åkte vi till sövde där sanna och daniel var och låg där och solade i nån timme, men jag var mest där för att bada för sola kan jag inte göra på ett par dagar. När vi kom hem lagade vi mat och åt sen resten av kvällen blev en lugn kväll hemma framför tvn.
Så jag tycker helgen har varit helt perfekt!
Och jag är jävligt stolt över mig själv för jag var nästan inte ett dugg rädd på båten till Ven, i vanliga fall brukar jag tycka det är mycket obehagligare att åka båt.

Snart kommer sanna.. Vi ska köra och handla nått att fika och sätta oss här i trädgården och bara ta det lugnt och snacka en massa skit hehe! Ska jobba ikväll...suck! Sista dagen på McD torsdag nästa vecka! (blandade känslor).

Nä nu ska jag ta och ge min hund sina örondroppar och gå och ta på mig lite kläder för snart kommer nog sanna!

Lägger upp lite bilder ifrån Ven=)












Bilar är fan bara till problem!

Ja jag hatar bilar! Kostar fan bara en massa pengar!

Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna.. Jobbat, grillat och lite sånt bara.

Trodde jag skulle få sova till nio idag men nä jag fick köra dennis till genarp klockan halv åtta imorse så han kunde lämna sin bil på lagning igen..Den va på lagning igår men det va nått som fortfarnade va fel på den. Jaja strunt samma!

Idag blir det jobb till 17.00 och sen ska jag väll bara hem och lata mig och sova hehe!
Imorgon blir det studentfest! Först till lantan med tina och se när alla går ut tror jag.

Ne nu måste jag in och duscha, måste till försäkringskassan innan jobb oxå...



Värme!

Fy fan va varmt det är i dag och blåser gör det inte mycket iheller. Men jag klagar inte för jag älskar sommaren=) Och i detta landet är det ju ganska snålt med varma dagar så man får ju ta vara på dom man får!
Nu dom senaste dagarna har jag jobbat och sen har det inte hänt så mycket mer...
Idag är jag ledig, men vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vill jätte gärna åka till ytad och ika med Sanna och Therese lite senare, men frågan är om det är så ekonomiskt hehe! Kör ju till ystad varje gång jag ska jobba så det känns så onödigt att köra dit när man är ledig oxå! Men sen samtidigt så vill jag inte sitta här i min ensamhet (förutom hundarna) hela dagen. Jaja jag får se hur jag gör.

Nu har vi redan bott här i lite mer än en vecka och tiden har gått ganska snabbt.. Hoppas den går så här snabbt hela tiden! Vill flytta nu nu nu!!!!

Tänkte jag skulle gå en lång promenad med Brandie nu på förmiddagen...men det får nog vänta tills ikväll för annars får hon kanske värmeslag eller nått!

Ne funderar på om jag inte ska lägga mig i trädgården och sola en stund... Jo jag tror jag gör det!



RSS 2.0