Bakning & Suduko...

Ja så har min dag sett ut so far... Har bakat kladdkaka och chokladbollar, hade sjukt tråkigt så då kunde jag lika bra göra nått gott som jag kan sitta och sörja med resten av dagen. Sen har jag fastnat för suduko den senaste tiden, varför vet jag inte:S Ganska bra hjärngympa.. Och ganska bra sysselsättning när man hat tråkigt.
Såå sjukt tråkigt dag idag! Bara massa regn ute så man kan ju inte ens gå en promenad med Brand, jo man kan men det är kanske inte så trevligt. Jag har verkligen hittat på något varje dag nästan nu när jag varit ledig och nu när jag inte har nått att göra för en gångs skull så kan jag inte unna mig själv att bara ta det lugnt. Blir så fruktansvärt rastlös när det inte händer något! Suck.. Orkar lixom inte bara ligga i soffan och glo på tv en hel dag. Hur gör man när man bara är hemma och tar det lugnt? Vad hittar man på?

Imrogon ska jag i alla fall vara hos BM vid halv ett. Hoppas allt går bra där och att jag inte får fler negativa besked.
Sen kanske man tar en Latte nånstans i Ystad med nån? Blir ju nästan alltid så...

Solen tittar fram nu, men jag känner mig inte mycket gladare för det... Deppig dag..

Ska gå och äta massa onyttigheter nu och deppa!

1 vecka tills BF!

Så då kliver man in i vecka 40 idag då och exakt en vecka kvar till det magiska datumet.
Ganska liten chans att det blir en September-bebis nu, om den lille inte kommer inom 13 timmar:-P

Men det kändes skumt inatt. Antar att det bara var förvärkar...

Höstigt väder ute idag, men det gör egentligen igenting för jag ska ändå bara vara hemma och ta det lugnt har jag bestämt mig för. Pratade precis med Tina och hon kanske kommer en sväng lite senare:)
Annars ska jag bara gå och småpilla idag, fixa lite med tvätten och sånt kul..eller inte!:-P Dennis jobbar till åtta idag oxå så det blir en till ensam kväll.. Men sen skulle han nog inte jobba över mer denna vecka!

Brandie ligger här brevid mig i soffan och myser, hon är så fin.♥

Va kul att fler och fler börjat läsa min blogg:) Antar att det är för jag börjar närma mig slutet nu och folk börjar bli nyfikna kanske? hihi!

Har verkligen lite bloggtorka nu.. Uppdaterar kanske senare.

$$$$!!!!

Så då va man 1500kr fattigare! Var ju hos Vet med Brandie idag och det gick inge vidare:( Hon fick röntgas och dom tog även blodprover på henne plus urinprov. Hon hade visst fortfarande feber och dom tyckte i allmänhet precis som jag att hon inte såg pigg ut. Hon har lixom inte den där gnistan som brukar finnas i ögonen på henne. Anledningen till att dom röntgade var för att hon hade reagerat och tyckte det gjorde ont när vetrinären kände vid livmodern på henne. Men bilderna såg bra ut så det va ju tur. Provsvaren får jag senast på fredag. Vill bara veta vad felet är! Blir galen av att inte kunna hjälpa min ögonsten, känns som jag bara står sidan om och ser på när hon mår dåligt.

Imorgon är det en vecka tills BF, när kommer du lillen?

Middagen i gårkväll var trevlig:) Synd bara att vi hamnade på en resturang med en aning dålig service. Orkar inte förklara men jag kan ju säga att man kände inte för att gynna dom genom att äta där egentligen. Men sen spelade det ingen roll för vi hade trevligt ändå:)

Syrran är här idag. Tur att hon var med hos Vet i morse för jag får ju inte vara med inne på röntgen och dom behövde ju hjälp med att bära och hålla Brandie. Brandie blev lite förtvivlad när hon såg att jag gick ut ur rummet när bilderna skulle tas plus att dom drog och slet i henne för att hon inte ville ligga stilla, men hon blev glad sen igen när hon fick komma ner på golvet och snusa rundor.
Sen var vi på vårdcentralen och då var det dags för mig att få ett litet stick i fingert. Så på onsdag när jag ska till MVC får jag reda på om det måste göras något åt mitt problem eller om jag kommer klara en normal förlossning ändå utan problem.

Usch! Just nu känns det som man har lite motgångar.. Men jag antar att det blir bättre sen när allt fixat sig och man slipper vara orolig hela tiden. Tar på krafterna, dom krafterna man inte ens har för att man inte har nån ork nånstans..

På lördag kommer Jemmo, som syrran längtar nu asså:) Ska bli skoj och träffa han, hoppas bara inte jag träffar han första gången på BB när man är helt trött och sliten haha! Plus att då ska man behöva anstränga sig och prata engelska ovanpå allt;-P Kan ju vara riktigt lärorikt att han ska vara i sverige i tre veckor:)

Resten av denna måndag ser typ ut så här: Lämna jusse vis bussen, städa, tvätta, gå en promenad med B och sen bara slappa framför tvn eller datan. Dennis jobbar till åtta, tråkigt:( Men kan ju behövas nu när man har och kommer få vetrinärskostnader upp över öronen! :S
Men vad gör man inte för sin älskade pärla? Både jag och Dennis vill ju bara att du ska bli ditt vanliga jag igen..
Älskar ju daii Brandie

Nu ska jag snart köra syrran till bussen.. Sen blir det städ.


Ystad ikväll!

Om en halvtimme bär det av till Ystad. Jag och Dennis ska träffa Anniken och Sebastian och käka middag på nån trevlig resturang. Kan nog bli trevligt:)
Blev ingen bowling för Sanna och Daniel ångrade sig och då tyckte inte vi det var så lönt imed att jag kan ändå ite spela och då hade dom bara varit tre som spelat:S Lite synd imed att man förmodligen inte kommer att ha tid att hitta på nått sånt med vännerna nu på ett tag.

Syrran messade innan, hon kommer till mig imorn och ska vara här hela förmiddagen. Hennes buss är i Sjöbo redan halv åtta, då ska vi köpa bullar och köra hem till oss och käka frukost. Sen blir det vetrinären med Brandie och efter det blir det vårdcentralen.

Rejäla rörelser i magen idag, inte så kul..för det gör lite ont när han är så våldsam där inne! Har haft lite sammandragingar och så idag oxå, brukar ju inte känna av det så när man väl känner att det gör lite ont blir man ju helt nojjig:S Men tur som är så är vi ju nära BB ikväll om det skulle behövas, men tvivlar starkt på det! Bebben har nog bestämt sig för att komma ut när vi minst anar det:-P

Nu fick ni lite uppdatering av min söndag. Ha en trevlig kväll!


Så va det söndag igen..

Kvällen igår blev mysig med film och trevligt sällskap. Filmen var till och med bra, men kommer inte ihåg vad den hette:S

Idag är en riktig slappe-söndag.. Låg i sängen till halv tio, sen blev det frukost och efter det har man suttit och nördat sig här framför datorn. Tittade lite på blocket, funderar på att köpa en babybjörn bärsele..ja Pernilla funderar på att köpa nått begagnat:-P Inte så lönt och köpa en helt ny som inte är speciellt billig och sen tycker man inte ens om att ha bebben i den ens. Därför är det bättre att köpa en begagnad och skulle man då inte tycka om det så har man inte slängt så mycket pengar på det. Men mitt krav är att den ska inte vara äldre än ett år, den ska se någerlunda ny ut och den får inte kosta mer än 350kr! Så jag får se om jag hittar nån hehe:-P

Ikväll blir det kanske middag och bowling med lite vänner:) Hoppas där är plats till oss på bowlingen. Annars kanske vi kan hitta på nått annat skoj. Kommer nog på nått..

Sitter och lyssnar på musik. Finns två låtar som jag sliter ut lite nu som gör mig på bra humör, varför vet jag inte:-P
Miss Li - Oh Boy
Miss Li - I cant give you anything

Imorgon blir det vetrinären med Brandie, hoppas dom kan hjälpa mig.. Känner mig helt hjälplös just nu. Jag borde kunna hjälpa min hund! Men vet verkligen inte vad jag ska göra..
Sen blir det vårdcentralen och kolla mitt HB. Suck.. Har en känsla av att det inte blivit mycket bättre. Just nu sitter jag lixom rakt upp och känner att jag hade kunnat svimma vilken sekund som helst..inte kul.

Nu ska jag ta tag i tvätten!

Allt för mig just nu!

Update!

Anniken och Sebastian är på väg hit. Blir filmkväll ikväll:) Skönt för jag känner mig inte så aktiv idag, krafterna tar slut när man är i stan och går i affärer:-P Plus att när det är filmkväll får man lov att ha mys-byxorna på sig och det finns inget underbarare just nu!

Ha en skön lördagkväll alla!

Soliga lördag:)

Fint väder idag oxå! Vilken lyx!
Har precis kommit hem ifrån Malmö. Var först på burlövscenter, köpte foder till brandie och sen hittade vi även nån andra fynd:) Dennis hittade ett par skor och jag hittade ett par rullor, har inga rullor så jag blev jätte glad när jag hittade ett par jätte fina på stadium för endast 249kr, wow!
Sen blev det även en sväng inom nyöppnade mediamarkt där det var svinit mycket folk. Och när vi ändå var i malmö blev det en runda på ikea oxå, men köpte inget för vi har blivit ekonomiska:-P Nä men vi sparar undan alla pengar vi kan nu till vi ska till ullared och shoppa loss:-P

Igår hände inte så jätte mycket. Var ju uppe med tuppen och sen gick jag och brandie en morgonpromenad som var mysig men kall, riktigt kallt på morgonen nu! Sen när dennis kom hem blev det till ystad Willys och storhandla, så nu är kylen och frysen glada igen:-P Hämtade även min mobil igår:) Äntligen!

Snart ska jag och dennis ut och cykla en sväng i det fina vädert! Får ju göra lite olika saker nu och se om det finns nått som gör att bebben vill titta ut hehe!
Ne ska se om han klippt klart gräset så vi kan sticka!

So long!


Uppe med tuppen!

Haha ja det kan man ju lugnt säga... Fast frågan är om ens tuppen är vaken?:-P Gick upp 06.00, vaknade vid 05.00 av att jag var sjukt hungrig:S Så jag väntade en timme för jag visste att dennis ändå skulle upp då oxå.
Så nu sitter jag här, dennis har precis kört till jobb och brandie ligger och verkligen morgon myser brevid mig här i soffan.
Tittar man ut genom fönstret så ser man dimma och åter dimma, men bakom dimman ser det faktiskt ganska ljust ut. Kan idag kanske oxå bli en fin dag? Det var ju helt underbart väder igår:)

När vi var på boolsson igår så hittade jag faktiskt ett par jätte fina stövlar/skor. Brukar aldrig tycka om något därifrån men dessa föll jag starkt för:) Och det bästa var att dom inte var svindyra iheller, 400kr fick jag ge för dom, men det va det värt!
Köpte även en body med Dumbo på till lillen, så nu kan han matcha sitt rum till och med hahaha! Dennis bara skrattade åt mig när han såg hur exalterad jag blev när jag hittade den i affären:-P

Jaha då får man väll se om mobilen hade tänkt komma idag då.. Gör den inte det så ringer jag till tre! För det är fan inte meningen jag ska börja betala för ett nytt abonemang så har jag inte ens fått min mobil än!:S Kan ju vara så illa att det inte alls är deras fel, att det är eftersändningen som tar lite tid.. Men då kan jag ju i alla fall ta och ange min nya adress för min kära mobiloperatör.:-P
Annars bjuder denna fredag på lite ärende inne i byn, tex apoteket, djuraffären och när man ändå är där så kan man ju lika bra titta runt på lite annat oxå hehe! Kommer ju få cykla dit, så då kan man lika bra gå där en stund oxå. Sorgligt nog är ju inte Sjöbo så stort, så gå igenom affärerna där tar nog max en kvart typ haha! Men men..fördriver tiden lite i alla fall.
Ikväll vet jag inte vad som händer..  Får se om vi planerar något kul under dagen. Har verkligen ideetorka!

Har ganska ont i mina ben idag, känns som att jag har legat och haft kramp hela natten men det har ajg inget minne av:S
Tänkte ändå dra på mig lite kläder nu och ta Brandie på en promenad, tror det hjälper mot benen oxå!

Det var allt för mig just nu! Ha en underbar fredag!♥

Uppdatering av dagen...

Var ju hos barnmorskan imorse.. Mitt HB har sjunkit ifrån 105 till 95, inge vidare bra. Så nu måste jag till vårdcentralen på måndag och kolla mitt HB igen och sen skickar dom en remiss till mödravården i ystad. Sen nästa vecka har jag fått ett extra besök hos BM där det då ska ta ett beslut om massa prover behövs ta.
När hon mätte magen för att se hur mkt bebben växt dom senaste två veckorna så gav det samma resultat som för två veckor sen, inte bra. Alltså betyder detta att bebbe inte växt på två veckor, men barnmorskan sa att det kan oxå vara så att han trängt sig längre ner i bäckenet och att det därför var svårt att mäta, så måtten kanske inte stämde. Tror mer på det än att han inte skulle växt. För han är piggare än någonsin där inne och verkar må prima! Antar att detta kan ses positivt att han kanske kommer ut snart!?
Nu måste jag börja käka 2 järntabletter om dagen trots magproblemen:S Så får åka till apoteket på måndag och köpa nått som hjälper mot magen. Hoppas Hb-värdet blir bättre, vill inte riskera att bli dålig under förlossningen:S Vill ju gärna orka föda vårt barn!

Efter BM-besöket blev det en trevlig frulle på McD med Anniken:) En frukostmacka och en Latte satt inte helt fel;)
Sen när jag kom hem ifrån ystad blev det en härlig promenad med Brandie i det fina vädert:) Hade sällskap av Emma i mobilen hehe!
Sen vid ett kom sanna och hon körde nästan precis till jobb. Blev lite te-drickande och snack där med;)
När Dennis kommer hem så ska vi följa med hans mamma till boolsson en sväng. Bättre att hitta på en massa än att bara sitta hemma och glo och hoppas på att bebben ska komma.

Nu blir det vila i soffan en stund tills dennis kommer hem...

Mobilen kom inte idag iheller..Grrr!!!!

So long!

Go morron!

Uppe tidigt idag, eller ja relativit tidigt:-P
Ska till ystad snart, till barnmorskan. Ska bli skönt att få svar på lite frågor som jag undrat över den senaste veckan. Efter besöket där blir det frukost med Anniken på McD:) Sen ska jag hem och träffa Sanna en stund innan hon ska iväg och jobba:)
Hoppas mobilen kommer idag:S

Ne nu måste jag hoppa in i duschen! Uppdatering senare.

Kör älsklings bil idag, najs! ;D

Mår bra idag:)

I natt fick jag sova..underbart! Gick och la mig runt tio och gick upp vid halv tio imorse. Så idag känns det som jag mår riktigt bra faktiskt!

Lotta har varit här idag, vi fikade och pratade en massa om allt mellan himmel och jord! Det var riktigt trevligt att få träffa henne:) Har ju trors allt varit väldigt bra vänner en gång i tiden. Och jag kan inte klaga på andra när jag inte är så bra på att höra av mig själv alltid. Hoppas vi ses igen snart och att vi inte låter det gå lika lång tid till nästa gång.
Hon var även en pärla och fixade mina ögonbryn som jag så längtat efter att få fixade. Så nu ser dom inte ut som värsta buskarna längre:-P

Min mobil kom inte idag iheller.. Börjar ana att lappen kanske kommit fel, att den kanske kommit till vår förra adress:S Hoppas inte det, hoppas den kommer imorn.

Har precis valt ut en massa julgardiner, julduk, jul-bordstabletter och julsängkläder ifrån elloskatalogen. Så vi ska beställa det över internet sen. Vi kommer få rikitgt mysigt här till jul:)

Ikväll vill jag hitta på nått... Håller på att bli helt galen av att bara gå här hemma och glo! Men vad kan man hitta på? Känns som att ju mer jag är hemma, desto mer tänker jag på att jag vill att bebben ska komma.. Och då kommer den säkert ta ännu längre tid på sig.

Ne ska fan ta tag i detta nu och prata med min sambo om vad vi ska hitta på med ikväll. Annars kan jag ju alltid gå en promenad med Brandie i alla fall..

Imorn blir det barnmorske besök vid nio sen träffa sanna.

Allt för mig!


v.39!

Ingen mobil hade kommit idag, hoppas den kommer imorn... Hade nog ändå inte orkat köra och hämta den för dennis jobbar tills åtta.

Ont i magen:(
Tack för alla peppande komentarer i alla fall...fast det just nu känns som att jag hellre dör än väntar en sekund längre på bebben! Men jag får ju stå ut, men gud va jobbigt detta är just nu.

Tror det bästa för mig just nu är en varm dusch, förhoppningsvis försvinner smärta för en stund.
Sen får jag ta och plocka undan lite här i hemmet och ta dammsugaren på ett varv..fast jag egentligen inte alls orkar det. men det kan ju inte se ut som ett bombnedslag!

Beräknat förlossningsdatum: 2008-10-07

Barnet blev till omkring: 2008-01-15

Du är i vecka: 39

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 38 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 14


Blir det inte bättre snart så får jag väll ringa BB och fråga vad det är som försigår i min mage:S

Håller ut lite till... Snälla bebbe kom tidigare!


Orkar snart inte mer!

Fikan i Ystad med Tilda igår blev jätte trevlig, precis som alltid när man umgås med henne:) Hon följde med mig hem till sjöbo sen och tittade på vårt hem och lite sånt. Var underbart att träffa dig! Och du och Pojken din får komma hit när bebben kommit:) För absolut inte gå ett helt år till nästa gång!

Dennis och jag gick en promenad med Brandie igår kväll, allt kändes bra..hade lite lite ont i magen bara men det är ju inget ovanligt. Men sen när vi gick och la oss så började det att göra mer och mer ont. Det var lixom inte bebismagen utan det kändes ungefär som att nån tog mina tarmar och vred allt vad  dom kunde! Det gjorde så jävla ont så det till och med började kännas bak i ryggen! När man har så ont nånstans brukar smärtan försvinna lite och komma igen.. Men nä! Detta var intensiv smärta i NIO timmar! Efter tre timmars plågande i sängen fick jag gå och in och duscha och se om det hjälpte med lite värme, hjälpte en stund. Sen flyttade jag ut i soffan med täcke och kudde och slog på tv.n.. Låg där sen till sju i morse när dennis stack till jobb... Flyttade då in i sängen igen och fick sova i alla fall tre timmar tills klockan var tio. Det var så jävla obehagligt i med att man inte visste vad det var och vad det berodde på? Och sen att det gjorde så fruktansvärt ont och jag kunde inte göra ett skit åt det! Snälla gud ge mig inte en till sån natt! Orkar snart inte mer!!!!

Idag händer ingenting tur som är! Ska snart gå och försöka sova nån timmar till för hela kroppen är som spagetti.
Sen ska jag orka mig ut och kolla posten och se om min mobil kommit, i så fall så ska jag nog hämta den ikväll med dennis för jag orkar inte köra nånstans själv idag.
Hade behövt tvätta nån maskin tvätt idag, behövs dammsugas oxå.. Men orkar jag det? Får väll se om jag piggnar till efter nån timmes vila och en dusch.

Älskar Dennis över allt annat! Är så glad att han finns här för mig, utan han hade jag aldrig orkat. Blev glad igår när jag fick höra att han tyckte jag varit en dröm under min graviditet. För allt annat han hade fått höra från folk han känner hade han sluppit. Känns ju skönt att veta att man inte varit en pest. Jag är nog ganska snäll när allt kommer omkring;)

Ska gå och vila nu.. Vill bli människa igen!

Nån sorts konstig hatkärlek?

Ja det är nog ungefär den känslan jag känner för min bil, min skruttibangbang! Idag tvingas jag köra den till ystad efter mycket klagomål till Dennis! Hans bil är på service så jag får helt enkelt köra min egen... Ska till ystad och fika, sen även vattengympa om jag känner för det för just nu känns det som döden!
Jaha då får vi se hur det går för mig att köra en bil jag knappt kan svänga med för att den har ingen server och är tungstyrd som ett as! Jävla bil! Men ändå vill jag ju ha kvar den.. Så nånstans där inne i mitt lilla hjärta måste bilen ha en speciell liten plats..kanske det? Men en vacker dag blir du utbytt!
Ne nu ska jag inte klaga mer..finns ju folk som inte ens har nån bil. Men ärligt talat så skulle jag hellre cykla till typ affären än och sätta mig i de bilen om jag inte kunde ta dennis, för det är mindre besvär att ta cyklen plus att det inte blir ett helt jävla träningspass!

Snart ska jag köra.. Ska äntligen träffa min underbara Tilda:) Gud va det va längesen och jag tycker verkligen vi borde skämmas som låtit det gå så lång tid! Det är ju ungefär som att skita i att träffa en familjemedlem på över ett år, för det var ju vad vi var..en riktig familj i våra små lyor hihi! Tur jag hade dig då..och tur jag har dig kvar nu<3

Såg inte hela filmen igår kväll.. Jag och dennis blev sömniga och tyckte det lät mycket bättre att sussa kudden istället:-P Men det vi såg va ju ganska bra..lite långdragen och lite för barnslig emellanåt kanske. Men jag tycker om barnfilmer:)

När bebben anländit så får jag nog be om ett läkarbesök så dom kan se om alla mina revben är hela och sitter på plats..För det va ju gud va du ska misshandla din mamma! Kan du ite komma ut istället så vi kan få älska dig lite! Just nu är du bara otroligt jobbig där inne. Antar att jag kommer gå två veckor över tiden eller nått bara precis för att ajg har världens vildaste bebis där inne! Kom ut!

Det är nått skumt med Brandie.. Om man säger så här: jag har fått en ny accecoar som jag har klistrad i röven och det är en liten schäfer! Sjukt jobbigt... Älskar henne mer än det mesta på denna jord, me orkar snart inte med hennes skumma beteende längre. Hon verkar känna på sig att nått är på väg att hända.. Hon lämnar mig inte ifred en sekund! Och skulle jag vara mer än två meter ifrån henne så är det panik! Du får lov att vara mattes älskling..men du behöver inte hålla koll på mig hela tiden! Suck... Hoppas det blir bättre sen när hon slutat oroa sig.

Ne nu ska jag gå och dricka nått för det snurrar lite i planeten...

Uppdaterar later...Ciao!

Lite av vårt underbara hem:)

Lite bilder på vårt hem, men hade visst ingen bild på vårt sovrum och datarummet. Bebbens rum har jag ju redan lagt upp bilder på i tidigare inlägg:) Men nu får ni i alla fall en liten syn på vårt hem.


                   

                

Beställt ny mobil!

Varit i Lund för en stund sen, på mediamarkt. Var oxå i Malmö på NetOnNet. Helt sjukt på mediamarkt asså.. Köpte dvd-filmen guldkompassen i fint fördral för endast 29 kr!! Jag frågade om den var felmärkt men nädå! Glad blev ju jag:) Men ändå.. Snart kan dom ju lika bra skänka bort grejorna.
Middagen blev en flottig hamburgare på MAX.

Senast på onsdag ska jag ha fått min nya mobil! :) Beställde den jag la upp bild på. Ska bli skönt och äntligen få sina egna nummer inlagda igen och så..

Ikväll blir det film.. En animerad film som heter Horton eller nått sånt hihi! Älskar verkligen animerade familjefilmer!:) Jag menar finns det nått roligare än Ice Age? Sid är ju bara underbar!

Ciao!






Typiskt oxå!

Blir inget hos Tina ikväll:( Verkar som hon fått influensan...Usch! Stackars Tina!
Jag som såg fram emot att träffa lite trevliga töser ikväll.. Men men vi får ju ta och hitta en annan ledig kväll nu snart:)

Ingen aning om vad jag nu ska hitta på denna söndags kväll. Får se om min kära sambo har nått förslag kanske?

Uppdaterar nog senare igen. Nu ska jag fortsätta rengöra barnböckerna jag hittade i mammas och bengts garage för nån vecka sen. Tänkte fylla ut bokhyllan i bebbens rum lite:-P

Uttråkad..

Lite uppdatering för jag har det ganska tråkigt... Dennis och jag sitter och nördar oss vid vars en data:-P

Imorn kväll ska jag till min Tina på lite tjejkväll, skoj ska det bli:)
Och på måndag ska jag träffa Tilda och fika med henne innan min vattengympa, typ ett år sen vi sågs eller nått:S Hur kunde vi låta det gå så lång tid??? Ska bli underbart att få träffa dig:)

Sköna låtar just nu!
Usher - moving mountains
Ironik - stay with me
Miley Cyrus - See you again

Ja, det va typ dom låtarna som strömmar mest ur högtalarna i detta hemmet just nu;)

Imorn på dagen vet jag inte vad som händer.. Är det fint väder ska vi nog ta in trädgårdsmöblerna i garaget och så tänkte jag putsa lite fönster.. Men som sagt..om det är fint väder!

Tror nästan att jag går och lägger mig istället för att sitta här och muppa mig.. Skriver ändå inget vettigt!

Sweet dreams!


Ny mobil kanske?

Min mobil har ju slutat fungera.. Har varit i sönder i nog en vecka så jag har lånat en av dennis gamla mobiler.. Men har inte alla nummer på sim kortet så allt har blivit helt jobbigt.
Men nu funderar jag starkt på att kanske köpa ny mobil, lite sorgligt imed att jag inte haft den jag har nu så länge..men men.. Funderar på att skaffa mig en Sony Ericsson W980i. Tycker om när man kan fälla ihopa mobilen:)




Just nu är Dennis och jobbar.. Vet inte riktigt när han kommer hem ikväll. Men han har lovat att vara ledig imorn i alla fall:)
Jag vet inte riktigt vad jag ska pyssla med idag faktiskt... Inget bestämt. Ganska skönt. Tänkte att jag kanske kunde putsa fönsterna om jag orkar.. Hade ganska ont i magen för en stund sen och man vill ju inte överanstränga sig eller nått..
Får se vad jag hittar på med... Måste i alla fall gå en promenad med min Brandie.

Igår va syrran här. Jag mådde inte så bra framåt kvällen, var mest gråtig så det var mest jobbigt alltihopa.. Men hade jag mått bra hade vi nog haft trevligare:) Vi hade ju trevligt i början i alla fall:)
Det är inte så lätt när hormonerna och alla känslor bara exploderar i kroppen på en och man vet inte var man ska ta vägen... Man vill helt enkelt bara stänga in sig i ett mörkt rum och gråta.. Kanske inte det bästa sättet att hantera det? Dennis ryckte upp mig lite tillslut igår och sen pratade jag och jusse även igenom vad som gjorde att jag fick ett litet utbrott. Så det ordnade ju sig tillslut. ganska mycket påfrestningar i vardagen just nu och jag blir lätt trött och sen alla känslor inför förlossningen som bara bombar en! Försöker inte tänka så mycket, men tankarna tvingar sig på ändå..
Vill bara ha vår son här nu i fanmnen och känna att allt är bra och att oron är över...

Tack för alla kommentarer om barnrummet:) Känns kul och veta att ni tycker vi gjort ett bra jobb:)

Usch va jag är slö idag... Får väll ta och slänga in en maskin tvätt så man blir av med högen nån gång.. och sen kanske man borde duscha så man blir människa igen.

Allt för mig idag...

Uppdatering!

Syrran är här. Nu ska vi göra varma mackor med tacoköttfärs:-P Mums!

Serös bild här nedan som Dennis tog på oss innan:-P

So long!



Så underbart skönt!

Det är så fruktansvärt skönt att få sova på natten! Jag njuter av varje minut jag får sova. Gick inte upp försen kl var halv elva idag, underbart!

I förrigår kväll var Tina och Jojjo här, riktigt trevligt att träffa dom. Har inte träffat min Tina på så länge, har verkligen saknat henne! Men nu fick jag en dos av henne så jag klara mig nån vecka i alla fall:-P

Igår var jag i Malmö med Eva och köpte gardintyg till lillens rum. Det blev vita gardiner med lite silvriga trådar i, jag vill inte ha nått märkvärdigt i med att rummet är ganska färgglatt.  Blev även en del andra affärer och jag hittade en jätte fin tröja som både går ha nu när jag är en tjockis och sen när jag förhoppningsvis är smal igen;-P
När vi kom hem blev det till att vila middag på soffan en timme för kroppen klagade lite, fick en del sammandragningar som inte var nådiga!
Sen när dennis kom hem gjorde vi oss i ordning och åkte upp med eva till kyrkogården. Två år sedan Tommy dog igår. När vi varit där körde jag och Dennis till Ystad, och det blev mat på McD med trevligt sällskap:) Anniken fick rast precis när vi hade beställt så hon satt och åt med oss, men sen fick hon hoppa in bakom kassan igen för det kom ett busslass med folk hehe!
Sen körde jag och Dennis till BB där vi trffade dom andra i gruppen och sen började vår bb-visning. Det var faktiskt ganska intressant och man känner sig lite lugnare nu.
Man vill bara att det ska vara dags så att det kan vara över och så man får hålla sin bebis, sen samtidigt så är man så nervös så man vill inte att det ska sätta igång hehe!
När vi kom hem kollade vi på film och sen var klockan mycket så det blev att sussa kudden:)

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Jag ska i alla fall städa så fort jag skrivit klart här. Sen ikväll kanske vi ska hem till en kompis.

Bebisen är verkligen hårdhänt där inne. En stark krabat:) Gör faktiskt riktigt ont emellanåt när han sparkar en på revbenen ellernått sånt kul... Men det är det värt!:)

Tänkte lägga upp nån bilder på bebbens rum nu. Det ända som fattas är ju gardiner, lite väggdekoration och mer leksaker hehe!

Magbilden får vi vänta med, har inte fått tillfälle att fota den. Behöver dennis hjälp om fotot ska bli bra:-P

Allt för mig!









Kommentera gärna! :)

Snart mamma?

Snart... När som helst? Orkar knappt vänta längre!

Beräknat förlossningsdatum: 2008-10-07

Barnet blev till omkring: 2008-01-15

Du är i vecka: 38

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 20


Dom senaste dagarna har bestått av en massa fikande bara:) Fika med Sanna och Therese i måndags, avskedsfika för Malin i går och idag fikade jag här hemma med Sanna.
Syrran var här igår kväll och umgicks med mig lite oxå:)
Imorn blir det malmö med eva, titta på gardintyg till lillens rum. Sen blir det ystad med älskling på kvällen, bb-visning..spännande:)
I kväll blir det kanske uppsättning av board och sen blir det film om jag får bestämma;)
Nu ska vi laga lite mat så magen blir glad!

Allt för mig idag..

-Dennis, Lillen och Brandie, mina älsklingar<3


Helgen!

Helgen har varit hel okej. Målade typ hela dagen igår, fixde även garderoben till Bebben. Så idag tvättar jag alla babykläder så jag sen kan lägga in dom i garderoben:)
När vi hade målat klart igår så blev det middag på Empoli för vi orkade inte laga nån mat:-P Sen när vi kom hem blev det en höstig, men mysig promenad med brandie över ängen här vid oss:) Jaja äng kan man kanske inte kalla det för dom håller på och bygga hus där så det är nog snarare en byggplats men där är fortfarande lite äng kvar att gå på.
När vi kom hem blev det lite tv-tittande, men efter bara en timme kände Pernilla tröttheten komma smygandes så jag gick och nannade tidigt. Skönt nu när man får sova hela nätter! Men det är väll kanske bara tillfälligt, kommer väll ha fler dåliga nätter nu innan bebben kommer antar jag. Sen lär man ju inte få så mkt sömn iheller men då känns det i alla fall som att man har en anledning till att inte få sova.. Nu känns det bara som människoplågeri!

Idag blev det mys i sängen länge... Vaknade vid åtta, men jag log kvar tills halv elva tror jag. Skönt! Gick i morgonrocken ända tills halv ett när jag fick gå in och duscha för vi skulle vara på middag hos dennis farmor vid två.
Det var trevligt med lite god mat och fick även pratat med Daniel och Johanna lite nu innan dom åker upp till Vadstena igen. Nu kommer dom inte ner igen försen bebben kommer.. Och jag har sagt till Daniel att han ska köra lugnt ner när det väl e dags, men känns som att han inte riktigt lyssnar på mig..hehe!
Målningen pågår fortfarande.. Dennis målar fondväggen en sista gång, sen ska bara boarden och dumbo upp:) Kommer nog bli jätte fint tror jag. Jag kommer självklart lägga upp bilder när det är klart! Antar att det blir klart imorn eller övermorn. Sen är det ju snart dags för en magbild igen, eller?
Nu ikväll ska jag nog gå en promenixa med Brandie. Hon börjar äntligen bli bättre och jag kan säga att det känns underbart att slippa se henne ligga och gnaga på tassarna hela tiden.
Sen när jag kommer hem igen blir det väll lite tv kan jag tänka mig, ensam mamma söker ikväll juh;) Det går bara inte missa!

Imorn blir det Ystad vid fyra, vattengympa..skönt! Nån som har lust att fika på förmiddagen kanske???

Snart åker Malin:( Hon bara lämnar oss här i höstiga Sverige:(

Ne nu blir det promenad!


Mamma..

mamma är du ledsen varför ler du ej
vill du jag ska måla någonting åt dig
många vackra färger har jag ännu kvar
gråt ej lilla mamma allt ska bli så bra

jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

önska lilla mamma, önska vad du vill
färgerna är många och de räcker till
himlens alla stjärnor
sagans alla slott
allting kan jag måla mamma önska blott

jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig



Kom och tänka på denna låten igår när jag stod och målade...

Saknar min mamma..nästan glömt bort dig. Men när du skrattar minns jag fortfarande ditt gamla jag.
Kommer nog aldrig förlåta... Men kommer alltid älska dig! <3


Nu är jag mammaledig!:)

Igår var jag hemma ifrån jobb för jag var riktigt dålig.. Hade en fruktansvärd natt som bestod av X antal toalett besök och ungefär två timmars sömn.. Inte alls kul! Men senare framåt eftermiddagen mådde jag lite bättre och när dennis kom hem körde vi till svedala, syrran va oxå med. Körde hem till mamma och bengt för att rensa ut deras förråd på våra saker. Jag slängde typ allt förutom tre lådor som bestod av leksaker i bra skick, barnböcker, lite av mina gamla skolböcker, foton mm. Det  var ganska kul att gå igenom allt och titta på sina saker man hade när man var liten. Att se just den där teckningen man målat när man var fem spm man var så stolt över var riktigt rörande:-P Fast nu är ju jag lite extra känslig kanske med alla graviditetshormoner hehe!

Efter svedala blev det hem till sjöbo igen, lämnade jusse vid bussen som hon tog "hem" till bjärred. När jag och dennis kom hem blev det myspys i soffan en stund, somnade nog till hur många gånger som helst innan jag insåg att det nog var dags att gå och lägga sig.. Sov underbart skönt hela natten utan minsta störningen, skönt!

Imorse blev det brått för jag orkade inte gå upp i tid så det blev till att stressa till Ystad för att hinna till barnmorskan i tid. Besöket gick bra och allt var bara bra med våran bebbe:) Pratade även lite om förlossningen, om hur jag käne inför det och så.. Sen tjatade hon lite om mitt låga blodvärde oxå:S
Innan jag körde från ystad så blev det frulle på mcd och hade trevlig pratstund med både therese och anniken:) Är så skönt att få träffa nån på sin egen ivå ibland och bara få skratta lite:-P
Klockan blev mycket så jag fick köra till jobb direkt efter ystad. Skulle egentligen bara lämna nyklarna och ta mina kläder imed att jag inte kände  mig helt pigg, men när jag kom dit så fick jag dåligt samvete för dom va lite folk, så jag jobbade mellan elva och två.
Och nu börjar äntligen min mammaledighet:) Ska bli skönt att få ta det lite lugnt och varva ner nu innan bebben kommer.

Efter jobb idag körde jag och dennis in till malmö och fixade en massa viktiga saker som vi har haft kvar att fixa. Lite av grejorna löste sig och resten för vi ta sen.

Men nu ska jag faktiskt gå och ta en lång skön varm dusch och sen ska jag och Älsklingen kolla på en film som vi hyrt:)

Allt för mig denna fredag!

Stackare!:(

Usch jag tycker så fruktansvärt synd om Brandie:( Hon kan knappt stötta alls på sin tass.. Ringde vetrinären igår och fick en tid till ikväll halv sju. Så snart ska hon få hjälp. Det värsta är att om hon ska få medicin utskriven så tar det ytterligare en dag innan jag kan hämta det imed att apoteket stänger sex idag... Vi får se vad vetrinären säger.. Låt mig gissa vad dom kommer säga.. Foderallergi? Det verkar som det är det lättaste att skylla på.

Igår efter jobb körde jag hem och städade lite. Sen kom syrran hit:) Vi lagade mat och bakade, hade en trevlig kväll.

Har sovit lika dåligt inatt oxå. Gick och la mig vid tio, låg vaken till typ tolv sen gav jag upp och tände lampan och gjorde lite suduko för att bli trött. Efter en timme kände jag mig lite trött och somnade en stund, vaknade igen halv tre och fick sätta mig upp i sängen för jag kunde inte ligga ner. Sen somnade jag efter en timme typ och vaknade igen vid halv sex när dennis körde till jobb. Efter det somnade jag igen och vaknade vid åtta..tvingade mig själv att ligga kvar tills klockan var nio. Dryg natt va?

Pratade med min chef igår och vi bestämde att jag slutar jobba nu denna fredagen istället. Känns skönt...
Så nu har man tre dagar kvar att jobba bara.:)

Ne nu måste jag göra mig klar! Ciao!

V.36..

Så då har man gått 36 fulla veckor idag enligt barnmorskan. Känns helt overkligt, känns som tiden bara rusat iväg. Men jag tror det blir som dennis sa igår, att det är nu tiden kommer gå sakta för lillen är det ända man tänker på imed att det är så nära nu. Både jag och dennis längtar mer och mer för varje dag som går.

Gårdagen var lite stressig, men det kändes skönt sen när man låg i poolen och tränade avslappning.. Då kände man att kroppen faktiskt kunde sluta värka för en stund:-P Det ända dryga är att jag blir sjukt kissig under träningspasset i vattnet, tror bebisen trycker ganska mycket just då. När man sen kliver upp ur poolen så känns det som man väger 100kilo, man hade lixom glömt hur tung man egentligen är.
Sen var det dags för föräldrargruppen att ses för sista gången (om man bortser från bb-visningen nästa vecka). Det var trevligt, tror nog att igår var den roligaste gången.
Sen efter det blev det McD, för jag hade ju inte hunnit käka middag.

Inatt har jag sovit lite bättre, hade i alla fall inte ont. Men det är fan inte lätt att somna. För att föreställa sig ungefär hur det känns så kan ni gemföra det med den varmaste sommarkvällen på året plus att ni inte är ett dugg trötta och ni ligger och vänder och vrider er i värmen. Så känns det ungefär, förutom att jag är sjukt trött men kan ändå inte somna! Och det värsta är att värmen går inte göra sig av med för den finns inne i min kropp:S

Denna dagen händer inte mycket spännande.. Ska nog sätta mig och ringa lite samtal nu, sen blir det jobb och efter det blir det nog bara en lugn kväll hemma. Dennis jobbar till åtta så jag får väll hitta nått sätt att roa mih på.. Städa kanske? Kan ju behövas:-P Jag kan ju inte gå en promenad med Brandie ikväll iheller för hon är så halt så hon knappt kommer ur sin säng:S

Ska ring vetrinären nu + några andra samtal...

Allt för mig idag!


Värsta natten på länge!

Ja detta var verkligen den värsta natten på länge.. Har inte sovit alls knappt. Gick och la mig vid halv elva och fram tlls ett eller nått så låg jag bara och vände mig i plågor! Hade så fruktansvärt ont i magen och det var inte långt ifrån att tårarna kom. När väl smärtan började avta så kunde jag ändå inte sova för jag var så varm och jag kunde inte hitta en skön sov-ställning. Vet inte varför jag hade så sjukt ont i magen:S Det var sidorna av magen jag hade ont i.. Usch:(

Vill bara att du kommer ut snart... Det är ju inte riktigt dags än, men du får mer än gärna komma två veckor tidigare:)
Mamma och Pappa längtar ju efter dig nått fruktansvärt!
Jag har faktiskt en känsla av att den lille kommer komma ut lite innan beräknat, men jag kan ju verkligen ha fel oxå.

Jag har beslutsångest om jag ska ringa min chef och säg att jag bara jobbar denna veckan oxå:S Dom har ju ändå en ersättare redan. Och det känns inte så roligt att jobba när man sover så dåligt som jag gör plus att det börjar bli ganska tungt. Jag är inte stor, men för mig som aldrig vägt mer än 59 kilo är detta tungt!
Jag tror det kommer bli ganska enkelt att gå ner dom tio kilo jag gått upp, för det syns ju inte nån annastans än på magen att jag är gravid så varför skulle det då synas sen?
Låter som jag är jätte fixerad vid min kropp, men det är bara det att det behöver ju inte alltid synas att du fått barn.. Det finns ju faktiskt nått som heter gym och det går nästan alltid att göra nått åt det men det är bara det att många folk är så lata och skyller på att dom inte har tid. Jag tänker i alla fall försöka så gott det går att vara en ung, snygg mamma!

Igår sa dennis att han från och med idag skulle sluta äta godis och dricka läsk.. Hmm får väll se hur det går med det. Är ju inte första gången han säger det:-P Men jag stöttar ju han såklart:)

Ne nu ska jag städa lite i köket som ser ut som ett bombnedslag, sen måste jag hänga upp tvätten, packa ner badkläderna och sen är det nog tid att köra till jobb.

Det var allt för idag!

Snart är denna helgen slut..

Tiden går för fort när det är helg:( Imorgon är det måndag igen, hektisk måndag. Sista gången på föräldrarkursen imorgon förutom BB-visningen nästa vecka fast det är inte på en måndag tur som är! Händer för mycket på måndagarna just nu.. Sen är det ju vattengympa imorn direkt efter jobb.

Idag har jag bara varit hemma, skönt! Dennis pappa och farmor kom hit vid tre och åt middag och när dom åkt hem gick jag och dennis och sov middag, det får man lov på söndagar:-P Lite söndagsmys är ju aldrig fel hihi!
Innan i förmiddags låg jag och dennis och kollade rundor på en massa namn-sidor på internet, diskuterade en massa olika förslag..och det verkar äntligen som vi bestämt oss:) Men det är en hemlis! Beror ju helt om han ser ut som en som passar till att heta det när han kommer ut:-P Men det känns skönt att vi i alla fall har ett namn nu.

Om en halvtimme börjar "Ensam mamma söker", och det får man verkligen inte missa! Säsongsstart och allt! Sen efter det ska jag och dennis se en film som han just nu är iväg och hyr.

Dom där grejorna som vi köpte till lillens garderob igår passade inte, det var lite fel mått..störigt! Fattades bara nån centimeter på var sida... Men vi får köra och byta det i veckan.

Imorn måste jag ringa vetrinären, brandie har kliat i sönder sina stackars tassar helt. Måste få nått utskrivet till henne och sen lär vi nog få byta tillbax till det andra fodert igen. Men lär väll få åka dit på en undersökning så det lär nog kosta skjortan som vanligt.. Men vad gör man inte för sin ängel?

Måste ringa en massa viktiga samtal denna veckan, annars lär det väll aldrig bli gjort:S

Ne nu e det tv-dags!

Ciao!

Lyckad tjejmiddag:)

Det blev verkligen en lyckad kväll igår, jag hade jätte trevligt! Åt god mat och sen en massa kakor, man blev ju proppmätt! Många roliga samtalsämnen med töserna;-P Blev ganska sent, jag tror dom körde försen vid halv två. Det är rekord för mig haha! Är van vid att gå och lägga mig senast halv elva nu när man är så trött alltid.. Men jag antar att vi hade så kul att jag inte hann märka hur trött jag var:-P

Idag låg vi i sängen till nio tror jag, sen hamnade vi i soffan för dennis satt vid min data och där somnade jag en liten stund.. Sen var vi tvugna att äta frukost och börja göra oss klara för att köra in till malmö. Vi gick först en runda på IKEA och köpte lite saker som behövdes, tex grejor till att fixa lillens garderob, köpte oxå present till alexandra:) Sen körde vi hem till alexandra och där blev det fika och massa snack med släktingar mf. Vid fem körde vi hem och då var det nästan dags för nästa ställe direkt... Klockan sex var vi hos dennis mamma och käkade smörgåstårta och lite sånt.
Har precis kommit in till oss igen, dennis körde precis till tomelilla dit han var bjuden. Så nu är det jag och Brandie resten av kvällen, ja och lillen i magen såklart:-P
Men tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig för jag mår inte så bra.

Tack töser för en helt underbar kväll med er igår:)

So long!

tjejmiddag 5/9


Nedräkning...

Japp nu är det nedräkning tills helgen börjar:) Om 6 1/2 timme börjar i alla fall min helg, skönt!
Denna helgen är ju ganska fullspäckad, men det ska nog bli lite tid över till att slappa oxå hihi!

Har precis vikt en massa tvätt och lagt in i garderoben, sen har jag även dragit av sängkläderna, men några nya orkar jag inte sätta på så det får dennis göra när han kommer hem, han slutar ju trots allt tidigare än mig idag;)
När jag kommer hem idag blir det städning, tur som är så slipper jag städa allt själv för Dennis är ju hemma:) Sen ska han till IKEA och köpa lite belysning till vårt hem och även saker till att fixa lillens garderob så man kan få ordning där nån gång!
Jag tror vi har planerat att vi ska måla nästa helg, om det inte dyker upp nått annat viktigt

Nu har syrran blivit skånebo igen. Ja i alla fall tills november, sen blir hon afrikan och efter det vet man aldrig vart hon tar vägen:S Men hon har i alla fall ett hem och ett jobb nu innan hon åker så det är ju bra! Hon sa igår att hon snart skulle komma och hälsa på:)
Vi lär nog gå om varandra på Alexandras kalas imorn, för jag ska dit på dagen och det verkade som att hon ville dit på kvällen. Men men vi får ju ses en annan dag.

Jag känner verkligen nu för var dag som går hur mycket tyngre jag blir... Det börjar faktiskt bli ganska jobbigt att jobba. Dennis sa till mig att han tyckte det räckte att jag jobbade nästa vecka oxå, men det hade kännts dumt imed att jag sagt att jag ska jobba fram tills den 19.e sep. Så vi får väll se vad som händer... Skönt att han tänker på mitt bästa i alla fall:)

Ne jag får väll ta och klä på mig och fixa lite till här hemma!

Misslyckad bakning!

Ja det kan man lugnt säga.. Skulle ju vara så duktig och baka, men allt blev bara skit. Äpple/kanelmuffinsen blev FÖR klara, chokladmuffinsen blev inte klara och kladdkakan blev alldeles för kladdig så den gick i sönder när jag vände formen..snyft! Jaja..Jag är inte så händig i köket, det får ni stå ut med;)

Dennis jobbar..är väll hemma vid halv tio. Ensamt. Är glad att jag har Brandie:) I för sig så har jag ju en Bebbe i magen som leker vilde så det är svårt att känna sig helt ensam och övergiven hehe!

Ska dammsuga nu, sen ska jag duscha och vänta på min älskling tills han kommer hem, ge han en bamse kram och berätta för han hur mycket jag älskar han:) sen ska jag nanna Zzz! Måste ju vara pigg imron när töserna kommer;) Ska bli skoj att snacka tjejsnack och bara vara:)

So long!

- Dennis, Bebben och Brandie♥

Bebis-shopping!

Igår på jobb var jag rktigt trött! Får inte sova ordentligt på nätterna längre.. Bebben rör sig, eller så vaknar jag själv av att jag försöker vända mig eller så är det bara fruktansvärt varmt. Men men det är väll lika bra att vänja sig att man inte kommer få sova så bra i fortsättningen, men sen samtidigt ska jag ju inte jobba då:S

När jag hade tagit igenom mig dagen på jobb så körde jag hem och kramades med min vovve lite. Jag tror jag hann lägga mig ner i sängen och vila kroppen i fem minuter, sen kom dennis hem. Då gjorde vi oss iordning och körde till svedala, skulle kolla in babykläderna på swedala quality outlet. Där var mycket sött där och vi köpte en del:-P Köpte i lite mindre storlekar nu så att vi har nått som passar han när han kommer ut:-P Sen när vi var klara där körde vi till NovaLund. Där shoppades oxå en del babykläder, sen köpte jag även en sån här amningsbh som man måste ha och dom är så fula och den kostade 300kr! Men men det är ju ganska praktiskt ändå! Dennis köpte en tröja till sig själv. Det blev ju mest shopping till lillen, men det va ju därför vi åkte iväg. Jag tyckte det var så kul för det var Dennis som valde dom flesta kläderna, annars brukar det vara jag som handlar kläder. Så det va kul att han oxå ville vara med och välja vad den lille ska ha på sig:)
Så nu ska vi väll ha kläder så det räcker dom första veckorna i alla fall, sen ska vi ju ändå till ullared i november:)
Nu måste vi bara till IKEA en dag och fixa hyllor till bebbens garderob, för det går bara hänga i den. Så jag har fått trycka upp alla kläder på den hyllan som är längst upp och där är typ inte plats för en ända strumpa till:-P Ska bli skönt sen när man fixat hyllor så man kan tvätta alla kläderna och lägga in dom lite organiserat:)

När vi kom hem från Lund köpte vi med oss glass och gick in till dennis mamma och bjöd på glass för johan fyllde år:-P Ska fira han på lördag, men kände ändå att man fick ha med sig nått när man sa grattis. Sen efter en kort stund där inne så fick vi gå hem till våran Brandie för hon hade varit ensam mycket. Sen var det typ läggdags!

Idag blir det jobb igen. Sen när jag kommer hem ska jag städa lite och även baka tror jag. För om det nu blir som vi tänkt oss så blir det ju lite tjejkväll här imorn och då tänkte jag ha bakat lite så man har nått att bjuda på:) Anniken skulle ju fixa med maten:)
Sen kommer nog Dennis Pappa och farmor hit på söndag och då kan det ju vara bra att ha nått att bjuda på.

Jag känner mig så stressad, det känns som det finns miljoner saker man vill ha fixat innan bebben kommer:S Men egentligen är det inte så mycket. Måste bara köpa badbalja, kisseskydd till sängen och fixa garderoben, det är typ det viktigaste. Sen måste vi ju iförsig ringa lite samtal och skriva på lite papper i med att jag och Dennis inte är gifta. För att inte tala om att hela rummet ska hinnas målas oxå, och varje helg får vi ju nått viktigare att göra:S Haha ja det löser sig nog ändå!

Jag verkligen älskar min Dennis så sjukt mycket! Känns som känslorna blir starkare och starkare ju mer tid som går och ju mer vi går igenom. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer vara du och jag föralltid♥

Nu får jag käka lite frukost och ta in lilla Brandie som varit ute sen dennis körde halv sju. Så nu är hon väll lite avsprungen:)

Allt för mig!



Ny design på bloggen:)

Ja som ni ser så har jag ny design på min fina blogg:) Det är Natalie som gjort denna fina blogg till mig, jag tackar igen:)

Gårdagen blev Malmö, jobb, hem och städa, hämta Dennis och sen varma mackor:) Helt okej dag faktiskt. Är glad att jag och Dennis kan diskutera så som vi gör, innan kunde vi knappt säga nått negativit till varandra för då bröt helvetet lös hehe! Men vi har väll vuxit och mognat nu under tiden jag varit gravid, kanske kommit underfull med att det inte går att skrika och gorma för minsta lilla sen när man har en liten att tänka på.

Usch va trött jag är idag. Hade hellre stannat hemma med Brandie.. Men man måste ju jobba. Två veckor och tre dagar kvar nu = 13 arbetsdagar, sen ska Pernilla få vara ledig:)

På fredag kanske Anniken, Malin och Sanna kommer hit så ska vi käka middag och snacka massa skit ;-P Hoppas bara att alla kan så det inte är nån som behöver jobba:S
Tror faktiskt inte att det blir nån målning denna helgen iheller, vi är bortbjudna på tre ställen på lördagen och vet inte riktigt hur vi ska lösa det:S Och det känns som att man bara vill ta det lugnt på söndagen om man flängt runt hela helgen. Plus att vi hinner ändå inte göra klart allt på en dag och då måste alla möbler stå i ett annat rum till nästa helg igen kanske och då blir det bara stökigt och rörigt.

Jag får nog ta och väcka min vovve som ligger och sover i vår säng, hon har inte rest sig sen jag gick upp för en timme sen. Hon brukar ändå vilja gå ut, men nädå! Idag är hon trött hehe! Men hon får faktiskt gå ut ändå för annars lär hon vara super kissig när jag kommer hem kl fyra.

Ni får gärna kommentera vad ni tycker om min nya design på bloggen:)

Allt för mig!

Ha! Trodde vi ja! :)

Var ju som sagt i Malmö idag på Emma Ultraljudsklinik, skulle göra 3D/4D ultraljud. Ja vi gjorde ju det men det tråkiga var att Bebisen har ju fixerat sig ner i bäckenet på mig så vi kunde omäjligt få några ansiktsbilder:( Visserligen är det ju jätte bra att han ligger rätt och att allt går som det ska, men man blev ju ändå lite besviken imed att man väntat sig att få se han. Men i vilket fall som heslt så fick vi ju bekräftat att det är en liten son vi väntar på:) Och denna gången är det 100% säkert:) Fick även nån söt bild på hans fot och på hans könsorgan;) Dom mätte han och vi fick reda på att just nu väger han 2663 gram. Fick även reda på att jag hade lagom mycket fostervatten.
Så det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss.. Men det bästa av allt är att allt det vi fick det fick vi gratis imed att dom inte kunde ge oss några ordentliga 3D bilder, och det var ju jätte snällt av dom. Kan lätt säga att om jag ska ha fler barn så ska jag dit vid vecka 25 och göra detta för det man väl fick se var så häftigt! och om man då kan få se allt så är det ju ännu häftigare. Så ett tips till alla gravida som inte gått för långt och till alla er som ska ha barn i framtiden, testa 3D/4D ultraljud! Mycket fint!
Kommer i alla fall lägga upp foten till er så ni kan få se den:-P Kanske inte så kul, men bättre än inget.
Är så glad att allt är bra med vår lilla son där inne och att han är lagom stor:) Dom sa precis som min barnmorska att han kommer ligga runt 3500gram när han föds om jag inte går över tiden. Tror inte han kommer bli så jätte lång iheller, men man vet ju aldrig. Jag var 45cm när jag föddes och Dennis var 54cm, så det kanske blir ett mellanting på 50cm..vem vet:)

Måste bara skriva här att jag är sjukt glad för min kusins skull som är gravid och jag hoppas allt går bra! Två mysiga bebbar i släkten på samma gång hade varit kul:) Grattis:)

Måste verkligen storstäda idag:S Dennis jobbar till åtta så det är lika bra att göra det idag så blir han glad när han kommer hem. Måste även tvätta, skittvätten försvinner ju aldrig:S Precis när man tvättat en maskin så har det tillkommet en ny i tvättkorgen igen juh:-P

Har skaffat sån där babynedräknargrej nu som Natalie tipsade mig om:-P Dennis fick hjälpa mig för jag fattade inte ett skit..hehe!

Ne nu ska jag ringa min kära sambo och höra om han vill bli hämtad på jobb ikväll eller om han åker med nån annan.
Sen... Dags att städa!




Då var det måndag igen...

Tiden går så fort när det är helg.. Tycker inte det va så längesen det var fredag och nu är det helt plötsligt måndag igen. Då har man ännu en jobb-vecka att ta sig igenom.. Men det ska nog gå bra:)

Idag efter jobb är det ystad som gäller! Vattengympa kl fyra och föräldrarkurs kl sex. Hoppas nu att jag mår bra idag så jag kan få gå på vattengympan, annars lär jag få betala pengarna i onödan ju. På tal om pengar så får jag inte glömma ta ut pengar innan jag kör till jobb..

Igår visade jag Dennis på internet en klinik i malmö som heter Emma Ultraljudsklinik, där dom tar 3D/4D ultraljudsbilder. När han såg hur fräcka bilderna var och hur tydligt man såg sin bebis så ville han boka tid direkt hehe! Kostar ju en del, eller ja det va ju inte svindyrt men 1600kr får man betala för att få en liten förhandstitt på sin bebbe. Så vi bokade i alla fall en tid till i morron kl kvart i tio, så jag får bli sen till jobb imorn. Det bästa av allt är att ultraljudet tar 45min och under hela denna tiden så spelas allt in på en dvd-film som man får med sig hem plus en cd-rom med massa bilder:)
Jag tror att vissa kan tycka att man förstör hela spänningen, men det tycker inte jag. Hur fräckt är det inte att kunna visa sitt barn en film när den låg i mammas mage? Plus att på detta UL är det lättare att se könet så vi kan våga måla rummet nån gång hehe:-P
Så nu längtar jag som f*n tills imorn! Och jag hoppas verkligen att det är värt pengarna. Visserligen betalar dennis mamma och mina föräldrar det..men känns som ännu större anledning till att ha nått fint att visa dom sen.
Så imorn när jag skriver kanske jag har nån fin bild att lägga upp:) Ser lite alien ut bara:-P

3 veckor kvar att jobba, hoppas tiden går snabbt...

Glömde skriva att pappa var här i går och drack kaffe:) Blev lite chockad när han ringde och frågade om vi var hemma. Och ännu mer chockad när han kom ensam. Men det var trevligt den lilla stunden han var här. Lumi var inte med för hon var på stranden med Simon och nån annan.

Jag får väll ta och klä på mig och se så jag packat ner allt jag behöver ikväll.

Hörs och ses!

RSS 2.0