Promenad i byn:)

Sanna körde precis hem. Vi har varit och gått en runda i byn, gick in och beställde tid för klipping på torsdag, ska bli skönt:) Och sen köpte vi kakor på Anderssons. Och jag gick in på systemet och handlade för första gången fast jag varit tjugo i 7 månader:-P Köpte några cider till Dennis som jag tänkte han kunde ha till imorn när han fyller år.
Sen promenerade vi tillbaka hem till oss och fikade. Sen blev det även tvn när det var våra bästa år haha! Men hon körde precis så nu har jag och Theo en liten paus-stund i soffan. Han vaknade för en halvtimme sen och har precis fått mat och nu ligger han och halvsover, jätte sömnig är han.

Klockan fyra kommer Daniel och Johanna. Då ska vi käka Tacos och sen sticker Dennis och Daniel på bio och jag och Johanna får ha en liten filmkväll, ja och Theo såklart!
Så snart ska nog Dennis köra och handla, när han är klar med sitt meckande i trädgården. Vi ska nog bygga en liten rabatt med en mur runt omkring:)
Så så fort han är klar där så ska han nog köra och handla så vi sen kan börja med maten. Hacka en massa grönsaker och sånt.

Och imorn blir det bakning för min del på förmiddagen. Ska baka två kladdkakor:)
Sen kommer en del av gästerna på dagen och på kvällen ska vi bjuda Eva och Johan på middag, det blir nog lasagne och sallad. Inte så avancerat:-P

Har bestämt mig nu för att gå på personalfesten den 14.e november. Tyckte först att det kändes lite dumt imed att jag är mammaledig, men sen tänkte jag efter och jag borde ju vara lika välkommen där ändå! Så jag ska i alla fall dit och äta middagen, men spriten klara jag mig utan:) Vill inte vara utan mina älsklingar hemma allt för länge iheller juh:-P

Har skickat in 150 bilder till onoff nu som ska framkallas, dom är klara den 10.e nov:) Så snart kan jag börja med min scrapbook, weii!:D

Ne nu ska jag tjata lite på Dennis att klockan börjar bli mycket så han MÅSTE snart köra och handla!

Lägger upp en bild på mig, så ser jag ut idag:) Två veckor och en dag efter förlossning. Ser lite smått trött ut hehe!



Ciao!♥

.....



Vår fina älskade Theo♥

Theo 2 veckor!

Idag blev lilla Theo 2 veckor gammal:) Tiden springer iväg... Bästa att njuta av varje minut!

Theo och Dennis har varit ensamma hemma och myst hela dagen medans jag shoppat loss på novalund med Sanna. Det var mycket trevligt och det blev en del fina köp och även en god fika:)
Hade inte förväntat mig att det skulle vara så svårt att hitta jeans till mig, men det va det! Mina höfter har visst blivit mycket bredare så att hitta jeans som passade mina smala ben och breda höfter va en mardröm! Men till sist med Sannas hjälp så hittade jag två par jeans, ett par svarta och ett par mörkblåa. Köpte även en del toppar och nån kofta. Kändes faktiskt riktigt skönt att få unna sig själv något, var ett tag sen. Men nu får klädesinköpen vänta tills Ullared och så får jag hoppas att jag hittar något kul där:)
Köpte även en söt present till Dennis som han ska få få lördag när han fyller år. Och sen köpte jag två söta presenter ifrån Theo som Dennis ska få på farsdag:)

Har rensat ut min garderob nu i eftermiddag, så nu är där riktig ordning och reda!:) Känns riktigt skönt, för jag har irreterat mig på röran varenda dag när jag gått in i gardeoben. och nu äntligen har jag gjort något åt det! Kastat en del fula, slitna och för små kläder.

Imorn blir det att umgås med Sanna:) Tänkte fråga henne om vi kanske kunde promenera till frisören och boka tid till mig om vädert tillåter.
Sen på imorn eftermiddag blir det middag med Daniel och Johanna innan Dennis och Daniel ska på bio. Sen ska jag och Johanna ha lite myskväll här hemma med en film.

Nu ska jag dricka lite te med Dennis mamma.

Allt för mig just nu..♥

BVC med Theo idag, det gick bra.

Var ju på BVC i förmiddags med vårat hjärta. Det gick bra. Han hade gått upp från 3800g till nästan 4200 på en vecka:) Och det var jätte bra sa BM. Vi frågade vad vi kunde göra åt hans mage för han har varit jätte hård i magen i två dagar. Hon sa vi skulle ge han lite lactulos i ersättningen, så vi får se om det kommer bra med poo-poo nästa gång han bajsat. Han hade växt 1cm på längden så nu är han 53cm lång:)
BM sa även att vi kunde öka mängden mat om vi ville när jag berättade att han drack upp allt han fick. Så nu har vi ökat mängden för man vill ju vara säker på att han blir mätt.

Imorgon ska jag och Sanna till Novalund och shoppa:) Ska vara Theo-ledig för första gången..undra hur det kommer kännas.
Ska köpa present till Dennis, farsdagpresent och även nya kläder till mig själv:) Ska bli kul att handla kläder för det var sjukt längesen! Och speciellt nu när man inte har en stor mage längre. Har bara handlat massa bebiskläder den senaste tiden så nu är det faktiskt min tur;-)

Jag  och Dennis bjöd in Eva och Johanna innan på fika. Vi åt äpplepaj och vaniljsås, mums!
Och ikväll blir det pizza, sjukt längesen jag åt pizza så det ska bli gott för en gångs skull:)

Den som sa att det var jobbigt att ha bebis vet inte vad jobbigt är. För nu ibörjan sover han mest, ganska skönt men jag har för mycket tid över hehe!
Kan tänka mig att det blir mer att göra sen, men just nu är det inte så jobbigt kan jag ta och berätta. Bara på natten..

Har rensat ut bland mitt smink idag, slängde jätte mycket gamalt skit som jag aldrig använder. Tänkte även ta garderoben en dag, kanske imorgon om jag känner för det. Måste ju göra plats till lite nytt:)

Ne nu skriver jag absolut inget vettigt längre!

Ciao!♥ 

Go morron!

Gick upp vid kvart i sex då Theo var hungrig, bestämde mig för att det inte var så mycket lönt att gå och lägga mig igen.
Blev ingen film för min del igår för Dennis sa att han kunde ha Theo hos sig när han kollade på film om jag gick och la mig och sov. Tyckte jag var en bra ide så det gjorde jag. Hade ju redan sovit middag mellan 17.30-20.00 och sen gick jag och la mig lite efter nio igen och fick sova till halv tre sen sova jag nån timme till nu innan jag blev väckt sista gången.

Ska till BVC idag, spännande att se vad han gått upp:)
Sen nu imorgon eller fredag måste jag verkligen iväg nåstans och köpa present till Dennis, han fyller år på lördag.
Ska ha lite gäster här hemma så det blir till att baka lite kladdkaka och något annat kul.
Hmm frågan är vad jag ska köpa till min älskade? Har redan köpt en vinterjacka till han i förskott men vill ändå ge han något på hans födelsedag oxå. Jaja jag kanske kommer på något. Några tips?
Ännu värre är ju att det är snart farsdag oxå, och då måste jag komma på något att köpa ifrån Theo. Plus att jag måste komma på något till pappa från både mig och Jusse imed att hon redan åkt till Kongo då.
Aaa! Det här med presenter är så svårt.. Men kul:)

Datum för ullared bestämt, det blir den 22 nov:) Blir julklappsshopping men även kläder i större storlekar till Theo och kläder till mig själv om jag hittar något jag vill ha:-P Måste i alla fall köpa joggingskor för jag ska börja springa så fort kroppen återhämtat sig helt och det har den nog gjort efter ullared:-P Brandie ska bli mitt sällskap vara sig hon vill eller ej! För hon börjar lägga på sig den lilla tjockemollan!

Ne nu tänkte jag lämna in en sovandes Theo till Dennis i sovrummet så att jag kan gå och kissa:-P och även passa på att duscha!


Precis vaknat, men trött.

Har precis sovit ca 2 och en halv timme, skönt. Theo har sovit sen fem så han lär väll vara vaken en del i natt kan jag tro.

Idag har vi provat bärselen. Theo somnade så fort vi satte ner han i den:)  Tyckte det kändes riktigt bra att ha den för man kunde göra andra saker samtidigt men ändå ha Theo nära. Vi provade oxå hans nya babysitter, den tyckte han oxå om men han är lite liten för den än. Är rädd om hans nacke så han får vänta lite med att sitta i den. Men vi tog lite bilder på han i den och han är så söt♥

Det blev en liten promenad innan med brandie, men Theo fick oxå följa med för Dennis höll på att städa bilen så han hade inte tid att ta Theo just då. Blev inte så jätte lång promenad men Brandie uppskattade det ändå. Hon gick faktiskt jätte duktigt brevid vagnen. Men jag antar att det var för att vi gick själv för då brukar hon betee sig bättre av nån konstig anledning.

Om en stund ska jag och Älskling kolla på film. (brukar vi ju aldrig göra hehe) Det är myspys:)

Här kommer lite bilder oxå!




<3

Fick sova till sju imorse, alltid nått;-P Jag och Theo satt sen i soffan och mös och tittade på tv tills klockan var halv nio. Då gick vi in och försökte få dennis att gå upp, utan resultat. Men en halvtimme senare gick han upp ändå.
Vid tio klädde jag på mig själv och Theo och sen gick vi en skön promenad i solen till ICA och köpte bullar. Han sov hela promenaden. Sen när vi kom hem blev det frukost och sen har jag bara suttit här vid datan och nördat mig:-P Theo sover nämligen fortfarande. Men han har sovit i två och en halv timme nu så han vaknar nog snart och då vill han ha MAT! Och snabbt ska det gå! hehe! Min älskling♥

Min andra älskling håller på att städa och fixa här i hemmet. Han sa att det blev en tidigt julstädning:) Inte mig emot för då slipper jag ta det själv sen när han jobbar. Då kan jag koncentrera mig er på julpyntningen istället:) Och självklart julbakningen:D Så mysigt! Har lägtat efter en riktig jul såå länge..och nu verkar det som jag kommer få en! Men det blir nog ännu bättre sen när Theo är äldre och förstår lite mer och kan hjälpa till med allt pyssel:)

Hmm undra vad som händer idag? Vi hittar nog på något... Verkar inte som det kommer nån på besök idag i alla fall. Försökte ringa kusinen min innan men hon svarade inte.
Men städningen lär väll hålla på några timmar till så än sålänge blir inte dagen intressantare än så här.
Tror jag ska gå en promenad med Brandie sen, om Dennis har tid och passa lillen så länge så jag kan koncentrera mig helt på Brandie:)



Min familj

Foto från BB, haha bara Dennis som tittar in i kameran..linslus!:)

Nu ska jag ta mig ett glas Cola för ovanlighetensskull..hrmm eller inte! Måste verkligen sluta med denna dåliga vana! Verkligen ett nytt beroende istället för rökningen!

♥ ♥ ♥


Foto på Theo?

Om det är nån som har bilder på Theo så får ni gärna skicka dom till mig på msn:)

Spagetti och köttfärsås,mums!

Sitter och väntar på att Theo ska somna igen, precis gett han mat. Men ha verkar inte vara så trött...Han ligger här i soffan och bara sprattlar rundor i sin filt. Men han blir väll trött snart så man kan få sova tre timmar tll om man har tur:)

Igår blev det en ruda till boolsson. Köpte vinerjacka till Dennis, en babysitter till Theo, strumpor till mig och även mössa och vantar till mig, en pyamas till Theo och sen kommer jag inte på om det var mer:-P

När vi kom hem käkade vi frukost och sen vid halv två kom Tina och hennes mentor hit och demonstrerade en maskin (tinas jobb). Tog lite längre tid än vad jag trodde det skulle göra:S Men soffan blev i alla fall ren och fin:)
När dom sen stack vid fem kom syrran och vi lagade spagetti och köttfärsås sen körde vi och hyrde film och köpte godis och hade en liten myskväll. Lillebror kunde inte komma för han var i göteborg:(

Idag har jag inga planer än så länge. Mi kära kusin ville komma hit men vet inte hur det blir med det än. Men välkommen är hon:)
Man kan ju hoppas på att vädert blir bättre än igår så att man kan gå en promenad idag.

Ne nu tror jag lillen börjar slumra här så jag får passa på att lägga han i sin säng nu.

Natti/Godmorgon!♥



Theo och Syrran på BB:) ♥

Söt dikt.

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på
Det största och det bästa
en mor och en far kan få

En son kan förtjusa
från början med sin charm
Och gärna blir han buren
av någon villig arm

Men snart han börjar tröttna
på att bara vara rar
Och livet har så mycket
som lockar och som drar

Den tiden går så fort
från liten kille till stor
Dock är han alltid älskad
långt mera än han tror


Ny design!

Ny design på bloggen:) Naddie som gjort den till mig. Mycket fin tycker jag, vad tycker ni?

Kvällen börjar gå mot sitt slut här denna söndag... Har precis tittat på "ensam mamma söker" eller ja jag har pendlat med blicken mellan tvn och datan hehe!

Hoppas man får lite sömn inatt för imorgon blir en busy day. Men lillen var ju duktig och väkte mig bara 2 ggr inatt.
Ska även testa bärselen imorgon tänkte jag:) Hoppas han tycker om att sitta i den, men det borde han för han är ju nära sin mamma då hihi!

Theo nannar, han har nog nannat två timmar nu så han vaknar nog snart och är hungrig. Han var helt slut precis innan han somnade. Han badade i sin balja för första gången idag, han var jätte duktig. Han blev lite ledsen men han var ändå duktig:)

Hmm har en del saker att tänka på nu.. En del att planera:) Bla Dopet. Måste ringa och fixa en massa. Men det blir kul:)

Ne nu ska jag koka upp lite vatten så jag har till ersättningen i natt så jag slipper fixa med det då.

Natti natti kära läsare!♥

Kommentera gärna vad ni tycker om min bloggs nya utseende:)


Sån här jag köpte igår fast min är ljusgrå:)


Hemma och myser.

Mysig söndag:)
En riktig slappedag. Som har bestått av lite besök av Paddan med familj, film tittande, bokläsning och en massa mys med Theo och Älskling.
Skulle egentligen till BoOlsson en runda, men det blir nog imorn istället om vi hinner med det.
Gör ingenting att det är regnigt och ruskigt idag för jag har ändå bara känt för att vara hemma och mysa:)

Längtar tills imorn, för då kommer Syrran och Lillebror oxå förhoppningsvis!:)
Tina kommer först vid halv två och ska demonstrera lite för oss hihi! Sen efter det kommer syrran och Simon. Så det blir nog en trevlig dag imorn.
Hoppas vädert är fint imorn så man kan gå en liten promenix med Theo och Brandie,

När dennis kollat klart på sin film så ska han laga lite mat till oss. Idag blir det fiskpinnar och potatis, mums!

Får nog ett nytt utseende på min blogg ikväll:D Naddie ska fixa till den lite. Så kul med lite förändring:)

Hoppas alla har haft en trevlig helg! Det har jag i alla fall:) 



Här kom en lite bild på min lilla kille när han ligger och snusar på sin nalle som han fått av pappa.♥
(första nallen, fick han på förlossningen)

Gå gärna in här och titta på våran kille http://www.skane.se/templates/Chronicle.aspx?id=48919

Förändringar..

Precis tittat på filmen vi hyrde, den var bra. Fast jag fick nog bara sett halva för Theo har lekt sprattelgubbe under hela filmen hehe!
Hoppas nu på att han snart ska somna så att jag kan få sova bort en otäck huvudvärk:S

Helt sjukt hur snabbt livet förädras... Men detta var meningen, det var meningen att Theo skulle komma till denna värld och ge mig något att verkligen älska och leva för. Just nu när jag tänker på mitt liv så skulle jag verkligen inte att det skulle se ut på nått annat sätt än så här. Det är nu jag lever! Det är så här det känns att leva.
Jag är kanske ung, men mitt liv tar inte slut här bara för att jag blivit mamma.. Tvärtom, mitt liv börjar!:)
När Theo ligger i min famn och jag ser in i hans ögon...känslan går alltså inte att beskriva med ord. Det är kärlek, en speciell kärlek..känslor jag aldrig kännt förut. Han är verkligen helt underbar!

Finns inget som betyder mer än min lilla familj. Familje SIdnor/Andersson:) Dennis, Theo och Brandie♥

Dennis har verkligen varit ett otroligt stöd för mig i jobbiga stunder nu efter förlossningen och det är dom stunderna jag inser hur fruktansvärt mycket jag älskar honom och uppskattar att han finns i mitt liv.

Mycket känslor i detta inlägg, men det behövs ibland..

Mitt liv börjar nu och jag ska njuta av varje dag!    :)

Natti på er!


Underbara höst!

Idag är det riktigt underbart höstväder!:) Jag mår verkligen som bäst när det är fint väder så man kan vara ute i friska luften.

Efter matning, påklädning och alla andra morgonsysslor idag så körde vi till ystad. Var inne på babyproffsen och köpte babybjörn bärselen:) Köpte även en till nappflaska och en dinglis till vagnen:)
Sen blev det ett besök på McD för att visa upp våran Theo för arbetskamraterna. Blev chockad när min chef kom fram och pratade och frågade hur allt gått och sen gav oss lyckoönskningar innan han gick. Vi fikade lite på McD sen körde vi hem till Sjöbo. Stannade på Unos´s och kollade efter jacka till Dennis men utan något lyckat resultat.
När vi kom hem gav jag theo mat och sen la jag han i vagnen och tog ut han i det fina höstvädert:) Verkade som han tyckte det var mysigt att ligga i vagnen och titta på molnen. Han är så söt:) Men efter ett tag tröttnade han för han var inte trött nog till att sova så han blev gnällig istället så då gick vi in och mös lite i soffan istället.

Just nu ligger han hos Dennis och myser. Pappa duger ganska bra, bättre än mamma vissa gånger:-P

Om en stund kommer mamma och bengt en sväng. Och sen vi sju är vi bjudna på middag inne hos eva.
Sen efter det blir det nog film, för vi hyrde en film innan "step up 2" tror jag den hette:-P

På måndag kommer kanske min lillebror hit med Syrran:) Saknar han och det ska bli jätte kul om han kommer:)

Men nu har jag inte mer vettigt att skriva. Lägger upp lite bilder istället:)


               



Gud vad jag älskar min underbara familj♥



♥ ♥ ♥


Litet inlägg bara...

Sitter i soffan, har precis gett Theo mat.. Just nu ligger han brevid mig i sin filt och sparkar lite vilt med benen, men han somnar nog är som helst. Han är så vacker, han är så underbart fin våran son<3
Tänkte gå och lägga mig en stund igen nu när Theo somnar. Blir väll upp vid åtta igen imed att vi ska till ystad, plus att theo sover nog inte mycket längre än så.

Ne natti på er! Eller ska jag kanske säga gomorron;-P

En liten paus...

Har behövt en liten break i allt ståhej! Hela livet har förändrats och hela ens vardag har blivit upp och ner vänd.. Så alla känslor har bara tagit över och jag har inte mått så bra dom senaste dagarna. Stor anledning har varit att amningen varit så jobbig. Men idag var bvc här hemma och vi kom fram till att jag ska amma lite och ge ersättning dom andra gångerna. För brösten måste typ återhämta sig. Tycker allt känns mycket bättre nu.. Kan njuta av min bebis på ett helt annat sätt när jag slipper oroa mig för smärtan hela tiden. Har även haft ont på en del andra ställen, men jag hoppas på att det snart går över.
Pga av att jag inte mått så bra så har jag tagit en break från besök och lite sånt så jag hinner återhämta mig ordentligt och bara mysa med min son och min Dennis här hemma:) Så att jag sen kan må bra och ha krafter till mycket besök och annat kul!:)

Var en liten sväng på marknaden idag bara för att jag skulle komma ut lite. Var jobbigt att gå där imed att kroppen inte är van vid att gå så långt efter en graviditet. Så vi gick bara en liten sväng där sen gick vi hem igen.

Imorgon ska vi stå vid babyproffsen i ystads dörrar kl tio när dom öppnar för att köpa en babybjörnsele som dom från och med imorn rear ut för halva priset. Otroligt! Jag som tänkte köpa en begagnad.. Men nu behöver jag inte det:) Ska vara där när dom öppnar för att vara säker på att dom inte tar slut hehe!

Ikväll blir det film, sex and the city filmen. Såg den på bio men jag vill se den igen:)

Så till alla er som undrar hur det är med oss och tycker jag är en kossa som inte hör av mig.. Jag ber så mycket om ursäkt! Allt är bara bra med oss här hemma och vi försöker komma in i vår vardag som en familj.  Snart kommer det nog bli lite enklare i alla fall;-P

Just det! Theo vägdes idag och han vägde lika mycket som när han föddes, ca 3850. För han gick ner till ca.3600 efter förlossningen (vilket är normalt) men det har han gått upp nu igen och nu hädan efter ska han bara gå upp.

Imorn ska jag lägga upp lite bilder till er om jag hinner!


Nattuggla.

Har varit uppe  lite mer än en timme nu. Theo vaknade och ville ha mat och sen var det ju dags för lite poo-poo oxå:-P Det hinner inte in för än det ska ut!
Nu ligger han i sin säng och jag väntar på att han ska slumra till så jag kan gå och lägga mig ostört en liten stund.
Fick sova idag mellan 21 och 23-30, sen sov jag även lite mellan 01 och 02.
Ska gå och titta till lillen som är lite bnällig nu.

Natti alla!

Fint:)

Tack så mkt för detta fina gratulationskort jag fick av Naddie över mejlen:)



Gulligt va? :)

Lite shopping och besök hos pappa.

Har precis kommit hem ifrån lund. Köpte en del nya babykläder till Theo och sen köpte dennis en trimmer och jag köpte sex and the city filmen:) Så ikväll blir det film:)
När vi varit på nova så blev det en snabbis hos pappa och lumi. Fick en massa kläder och en nalle. Theo blir bortskämd av sin morfar:-P
Och nu är vi hemma igen och kvällen består av tv och vila.

Trevligt med frukostbesök i förmiddags:) Sanna, Malin och Anniken var här.

Imorgon blir det vetrinären med Brandie. Blodprov ska tas och medicin till öronen ska skrivas ut.

På fredag kommer det en ifrån BVC hit och ska kolla på theo och informera om en massa. Ska nog även gå en liten sväng på sjöbos lilla marknad på fredag. Mikaeli-marknad.

Ne nu ska jag snusa bebbe:)

♥ ♥ ♥

Våra bästa år...

..va har hänt med den serien? Helt utflippad nu juh! haha! Men man kan ändå inte låta bli att titta på det när man slår på tvn och det är det som går.

Har inte sovit mycket inatt. Ungefär en timme kanske, allt som allt. Men känner mig piggare nu när jag duschat och gjort vid mig lite:)

Blev inget Nova igår för Theo var så fruktansvärt gapig så vi vågade inte hehe! man har inte kommit underfull med han riktigt än så man får ju inte tyst på han så lätt och ska man då gå i affäer eller åka bil en bra bit kan det vara jobbigt tycker jag. Men blir kanske en tripp dit idag istället:)
Jenny och Kim kom hit igårkväll och tittade på lillen och fikade, det var trevligt:)
Sen körde jag, älskling och theo och hyrde film. Det blev hulken, den nya. Den var ganska bra faktiskt.

Sitter här och dricker min Oboy nu, mina killar sover. Bara Theo blir mätt och belåten så kan han nanna direkt igen på morronen men tyvärr är det inte så lätt för mig hehe! Jag får passa på att duscha, blogga och göra sånt som jag inte hinner med senare.

Vet inte om Malin, Sanna och Anniken skulle komma hit idag. Har inte fått svar på mitt förslag än. Malin ville så gärna träffa oss igen innan hon åker till thailand i helgen. Hon ska vara borta ett halvår, kommer sakna henne juh:(

Jag är glad för jag har vanliga byxor på mig:) Mina "baggy"jeans som jag köpte precis innan jag fick reda på att jag var gravid. Har ju inte hunnit använda dom så mycket men nu kan jag det!:) Sminkat mig har jag oxå gjort idag, första gången på mer än en vecka hehe! Så jag antar att man börjar bli lite människa igen, skönt!

Uppdaterar senare om det finns tid:) Ciao!

♥ ♥ ♥

Tråkigt väder idag...

Lite egen tid så här på morgonkvisten är ganska skönt;-P Dennis och lillen ligger och sover. Theo har verkligen varit vaken typ hela natten, han har bara velat äta och äta hela tiden. Och imed att det gör en aning ont gör det ju inte sova under tiden iheller:S Men det blir väll bättre det med:)

Igår kom Tina hit med frukost till mig och Dennis, mycket snällt och mycket trevligt:) Hon tyckte nog om lilla Theo:-P
Sen kom även anniken hit på en visit:) Hon fick följa med på första barnvagnsturen ute i höstvädert. Mysigt:)

Idag kommer Sanna hit en sväng:) Sen i eftermiddag blir det en snabbis till novalund, har lite saker att fixa som behövs nu. Lite fler kläder som man märkt man fattas och sen ska dennis köpa e trimmer för han måste verkligen klippa sig!:-P

Sömn inatt: ca.2 timmar till och från. Så pigg är man inte, men inte så trött iheller:S Antar att kroppen vänjer sig tillslut kanske.





Lite bilder på Theo:)


Hej hej!


Nannar gott..


Nannar gott i bilen på väg hem från bb.


Hihi lite svårt att ha ögonen öppna, speciellt båda lika mycket:) Sötis!


Här har vi en suris-theo. Inte kul att bli fottad.


Pappa och son, utslagna eller vad? ♥

Mamma:)

Kan inte fatta att jag är mamma!:)

Orkar inte riktigt än ta tag i att skriva förlossningsberättelsen här så ni kan läsa. Men jag tänkte skriva lite nu om hur allt gick i alla fall:)

Kom in på förlossningen vi halv tre i torsdags för en kontroll, var lite orolig för jag hade inte kännt theo där inne på hela dagen. Sen ville vi även veta hur långt jag kommit i värkarbetet. Var bara öppen tre cm när dom kollade mig så det lutade att åka hem igen, men när jag reste mig upp för att gå och kissa så började det blöda ganska kraftigt så vi fick stanna.
Sen satte värkarna igång ordentligt och jag fick lägga mig i ett bad. Jag kunde fortfarande hantera värkarna och andas igenom dom, dennis stöttade mig enormt mycket.
Men lite senare (inga direkta klockslag nu kommer sen när jag berättar allt) satte värkarna igång riktigt ordentligt och jag hade svårt att hantera det hela.. Fick lustgas men hjälpte knappt, men ville ändå inte släppa taget om masken:-P
I nån timmar var det riktigt jobbigt tills krystvärkarna kom igång och man fick börja ta i själv! Krystade nog i 40minuter sen var vårt mirakel ute!:)
Jag var väldigt chockad över allt som hänt och kunde knappt titta på den lille försen allt var över och vi fick vara ifred och äta lite fika. Men enligt mig gick det väll ändå ganska bra. Som alla säger så glömmer man smärtan, har redan glömt en del och resten försvinner succesivt hela tiden.
BB-tiden var jobbig för jag sov nog 8 timmar på tre dagar och innan dess hade ajg nog sovit 4 timmar på två dagar här hemma. Men nu känns det som att orken börjar komma lite tillbaka igen nu när man är i hemmamiljön igen:)

Nu ligger alt fokus på att få amningen till att funka bra. Den funkar jätte bra, men det gör så sjukt ont varenda gång jag ska amma och det mår jag riktigt dåligt över. Får väll ta och ringa bb eller bvc och fråga om hjälp.

Idag ska jag försöka röra på mig lite så att mage och allt kommer igång. Kroppen är helt utmattad just nu..

Lägger upp en liten bild på mig och Theo precis efter förlossningen. Som sagt så är jag fortfarande i chock och ser inte riktigt ut som mig själv tycker jag.

Men allt jobbigt som man fått vara med om är det värt! För när jag tittar på min lilla Theo så inser jag hur fruktansvärt lyckligt lottad jag är som har en sån underbar liten krabat i mitt liv♥

Nu vaknar nog den lille..

Hej så länge på er... Och tack för alla gratulationer och alla läsares stöd:) Ni är bäst!


Välkommen till världen!

Nu har våran älskade son äntligen kommit till världen!

Våran underbara Theo.

Klockan 23.45 den 16/10 fick vi se vår lille för första gången.

Han vägde 3850g och var 52cm lång.

Tack för all uppvaktning och allt stöd:)

Kommer mer att läsa sen, men nu ska jag pussa på våran Theo♥


Fortfarande hemma..

Fortfarande hemma och natten har gått någerlunda bra.. Har vaknat hela tiden men har i alla fall fått sova lite mellan värkarna.
Ringde BB igårkväll och dom sa att vi fick komma när vi kände att vi inte klarade det hemma längre. Men igår kväll var det ändå lite mer än en kvart mellan värkarna och det är för lång tid för det är ju inte så kul att vara på förlossningen när man kunde varit hemma istället.
Men idag ska jag till BM kl 13, Dennis följer ju med för han är hemma. Vet inte om vi kommer hem ifrån Ystad igen, beror ju på vad BM säger. Just nu är det ungefär åtta minuter mellan värkarna men dom gör inte så extremt ont än som man hört det ska göra, eller rättaresagt dom håller inte i sig längre än 20sek högst. Men vi får väll se hur det blir om vi blir kvar i Ystad eller inte.
Men skriver nog inte mer i min blogg nu försen allt är över och vi är hemma med våran son.

Men ni lär ju få reda på vad som händer, ibland är skvaller bra;)

Tack för allas stöd! Hörs sen!♥

Värkar & Pyttipanna!

Ja det är typ vad denna onsdagkväll består av...

Har precis ätit middag, snabbt och lätt så fick det bli pyttipanna.
Värkarna har hållt i sig likadant hela dagen typ, inte någon jätte stor förandring. Så det tar nog ett bra tag till...
Ikväll blir det tv/data och bara vänta på mer smärta..Sjukt att man väntar med spänning på smärta men kan erkänna att jag även är livrädd! Men sen samtidigt är det egentligen inte smärtan jag väntar på med spänning utan det är att äntligen få se vår son för första gången!♥

Ne nu blir det ryggläge i soffan en stund, sen duschen och sen soffan igen.

♥ ♥ ♥

Känns annorlunda..

Idag känns allting annorlunda... Har mer ont, men smärtan sitter mer nere i ryggen. Tror faktiskt att jag kände mina första värkar innan, men det gör ont med typ en timmes mellanrum så än sålänge är det ju lugnt. Hoppas bara det är värkar jag känner så att detta kan få ett slut nångång.. Ska till BM imron kl 13 och hoppas verkligen att jag inte behöver det!
Snart kommer Sanna och dricker kaffe och håller mig lite sällskap:)
Om värkarna ska komma igång ordentligt får dom gärna göra det under dagen och inte inatt! Allting känns mycket mer positivt när det är ljust ute.

Uppdaterar kanske senare, hoppas jag inte gör det!

♥ ♥ ♥

Plåga mig 1 vecka till kanske?

1 vecka över tiden idag. Men med min tur lär jag väll bli plågad en vecka till om inte mer..

Smärtan upp i tarmarna är hemsk! Och det blir bara värre och värre.. Att gå och ha ständigt ont tar verkligen på en psykiskt. Det är lixom inte som vanligt magont, utan det känns som nån tar tarmarna på en och vrider och inte släpper taget! Och ju mer Bebbe sparkar ju mer ont får jag.
Borde inte bara gå hemma och dra..mår inte speciellt bra av det. Men jag kan inte hitta på saker i heller för jag har så ont.
Egentligen skulle Sanna komma hit och dricka kaffe idag, men hon blev tvungen att jobba och jag kan förstå att hon inte tackar nej till tider.
Inte lätt för Dennis iheller, han vet ju inte vad han ska göra eller hur han ska betee sig. Försöker förklara för han att det ända jag behöver är hans stöd och hans närhet men han tycker inte att det hjälper mig.. Det är kanske sant för det gör inte mindre ont för det men jag känner i allafall att han finns där och att han bryr sig.
Men vi älskar varandra mer än allt annat och vi klarar detta hur jobbigt det än är! Båda bara går och längtar och väntar och det är inte så konstigt att det blir lite påfrestningar då.. Men vi löser ju det igen. och när Bebbe väl kommer så blir vi äntligen den lilla familjen vi längtat efter så:)
Nu blev det lite mycket känslor här i bloggen:-P

Jusse, Jemmo och 2 av jusse kompisar i från gävle ville komma hit igårkväll och dricka kaffe... Men jag fick säga nej för jag mådde inte alls bra:S Kände mig så dum men sen är det ju faktiskt inget jag kan hjälpa..

Idag borde jag verkligen gå en promenad. Var typ inte alls ute igår förutom när jag och Dennis körde till affären igårkväll. Sen borde jag även ta tag i lite tvätt. Trädgården behöver oxå ett litet ryck! brandies poo-poo ligger lite här och var och det ser inte så trevligt ut kanske:S
Får se vad jag orkar.. Men ska inte sitta framför datan och tvn hela dagen i alla fall, solen strålar ju verkligen idag!

Sen när magen är borta och orken tillbaka så blir det skogspromenader igen:) Har kanske en kilometer till skogen här ifrån. Men det har varit för långt att gå, imed att man ska först gå dit sen ska du gå uppe i skogen och sen efter det ska du orka gå hem oxå. Väldigt synd för jag saknar verkligen skogspromenaderna med Brandie. Och hädanefter blir det brandie, pernilla och bebbe som får gå skogspromenaderna. Och ibland lyckas jag till och med få med Dennis. Men han den galningen drar ju bara in en på en massa vildsvinsstigar!

Ne nu skriver jag absolut inget vettigt! Ska kolla lite saker nu på internet sen får det bli lite frisk luft så man piggnar till!

♥ ♥ ♥


6 dagar övertiden..

Vecka 41


Barnet:

Väntar bara på rätt tillfälle och kan dröja till både vecka 42 och 43...


Mamman:

Det är inte ovanligt att gå över tiden. Plus/minus 14 dagar kring beräknad nedkomst är helt normalt. Förstföderskan går vanligtvis lite längre över tiden än omföderskan. Faktum är att bara tio procent föder på utsatt datum. Det är en klen tröst då dessa dagar allmänt anses vara lika långa som hela graviditeten. Det är tungt och det är långsamt. Men snart, snart är det över.


Suck.. va jobbigt allt är.

Har sovit bra inatt, är tacksam för det..
Hade en del starka känningar igår som kom och gick, men mer än så blev det inte.
Idag har jag faktiskt riktigt ont, men känns mer som att smärtan är kvar hela tiden. En viss smärta kommer och går men det är ingenting jag inte kan hantera och det gör inte fruktansvärt ont. Men ändå så hade jag nog inte kunnat göra nått annat än att vara hemma idag för så pass ont gör det ändå.
Jaja.. Får väll vänta och se. Kan vara som det är på gång eller så är det bara en massa dryga förvärkar.
Allt känns bara så jobbigt.. Jobbigt att vänta, jobbigt att inte kunna sitta längre stunder för då får jag sjukt ont uppe i magen. Sen har man ingenting att göra om dagarna iheller, vill göra så mycket men orkar inte göra något. Plus att man planerar ju inget längre imed att man inte vet när den lille tänkt komma, så det blir ju så att man bara är hemma vilket kan göra mig ganska knäpp emellanåt! Jaja snart över... Snart kommer vår son till världen och då har vi att göra!;) Och man kommer orka mycket mer igen:D

Jag tycker att mina favoritbloggare blivit lite slöa:-P
Antar att det bara är jag som skriver varje dag fast jag inte har nått vettigt att skriva. Men hade jag inte skrivit så hade ni ju fått en hjärtattack och blivit helt hispiga! ;-P
Så för min skull som bara sitter här vid min eländiga data varje dag och väntar på bebis så tycker jag att ni kan skriva lite mer och underhålla mig! :)

Målade lite på mina söta tomtar igårkväll för jag hade inte så mycket att göra.. Blev fint! Ska nog måla lite till idag. Har nog hunnit måla klart dom där tomtarna innan veckans slut om ingen bebis tittar ut så då blir det till att köpa nått annat målar-projekt. Men julpynt kan man ju aldrig få för mycket av;) Bra att ha!
Jag har blivit så fruktansvärt huslig.Vuxenpoäng till mig! Tänkte till och med julbaka iår:)  Jag vet i alla fall att tina vill julbaka med mig hihi eller om det är mysa med bebis eller baka vet jag inte hehe! Sen har sanna oxå sagt att hon vill julbaka, så jag tror att detta kan bli en riktigt fin och mysig jul:) Hoppas vi får snö oxå!
Ne gud! Här sitter jag och planerar julen när det är mer än två månader kvar.. Brist på annat eller vad?!

Bebbe du måste komma snart! Jag vill verkligen inte bli igångsatt, har hört av värkar och allt sånt ska göra mycket mer ont då. Och Pernilla-räddhare är ju vad hon är.. Skrämmer upp sig för minsta lilla skitbagatell!! Hatar att jag gör det men kan inte hjälpa det.

Brandie har börjat löpa nu. Så nu blir det koppel i en månad och även inget liggande i sängen som hon blivit väldigt bortskämd med den senaste tiden! Men hon är ganska gullig för innan hon hoppas upp i sängen står hon en stund nedanför och typ frågar om hon får. Säger man då ja så hoppar hon glatt upp och lägger sig. Säger man nej så går hon sin väg eller lägger sig på stället. Säger man ingenting så väntar hon en stund sen testar hon först en tass sen nästa och sen smyger hon upp med hela kroppen och lägger sig ner snabbt! Haha hon är så söt:)

Nu ska jag sätta på lite kaffe och sen ska jag även unna mig en (två, tre) kanelbulle. Blir nog några avsnitt OC idag kan jag tänka mig!

♥ ♥ ♥


Fin söndagmorgon.

jaha då va det söndag igen. Gud va helgen går snabbt, fast iför sig så är den ju inte slut än för vi har ju hela denna dagen kvar oxå!:)

Riktigt fint väder ute. Här skiner solen och det ser inte ut att blåsa mycket. Kanske blir en del frisk luft idag, får fråga älskling om han har nått förslag.

Önskar jag kunde sova längre på helgerna, vaknade redan åtta idag sen kunde jag inte somna om. Dennis ligger fortfarande och sover så jag får gå in och morgonmysa sen när klockan tillåter det:-P Vill ju inte väcka han bara för att jag inte kan sova.

Ja jag har inte så mycket att skriva för just nu händer det inte mycket i mitt liv förutom en massa väntande och längtande.
Men nu vet ni i alla fall att allt är lugnt och jag inte hamnat på BB än.

Uppdaterar kanske senare! So long!


♥ ♥ ♥

Hemma igen efter shopping!

Blev inte så jätte mycket shoppat men det va kul att komma ut lite:)
Köpte tre par byxor till lillen inne på lindex. Sånna mjuka byxor som dom har på sig mesta tiden i början:)
Sen var vi inne i en affär jag aldrig varit inne i förr, Newyorker hette den. Sjukt fräcka kläder! hur mycket som helst som jag hade velat ha, men får vänta tills magen försvunnit:-P Sjukt billigt var allt oxå! Sen beror det ju på vad man har för smak. Hittade i alla fall en jätte fin vinterjacka. Föll för den direkt! Och 599kr tycker jag inte är speciellt mycket för en vinterjacka. Så det blir ett besök i den affären sen när det ska ut och shoppas kläder till mig:)
Var även inne på pandurohobby och köpte små tomtar som man ska måla själv. Så nu har ajg lite sysselsättning när jag bara går hemma och drar.. Plus att det kan ju vara kul att ha något i julpyntet som man gjort själv.

Ikväll blev vi bjudna in till malmö för lite kvällsfika i stan med Jusse, Jemmo, Sabbe och vet inte om det va nån annan oxå:S Men vi känner att det är lite långt att köra när vi redan kört en lång runda idag, man får ju tänka lite ekonomiskt. Plus att det va inte försen typ åtta ikväll och då hade vi kommit hem sjukt sent och Pernilla är inte pigg på kvällarna just nu så det hade bara blivit jobbigt. Så jag ska messa syrran snart och skriva att vi nog blir hemma.

Så det blir en kväll hemma igen med Älskling och Brandie. Vi ska laga lite mat sen, spagetti och pastasås, MUMS! Sen blir det nog en film.

Tänkte lägga upp bilder på det jag köpt med hittade inte jackan på hemsidan så jag hoppar det, orkar inte fotta iheller:-P

Ni som ska på 80-tals festen ikväll (personalfest) får ha det så kul och dansa för mig med!;)

Nu ska jag lägga mig ner en stund och vila kroppen lite...

♥ ♥ ♥

CenterSyd.

Om en stund ska vi köra till centersyd:) Har hört att dom ska ha gjort om så man måste ju checka läget. Sen blir det nog en del bebis-shoppande oxå hihi! Man får ju handla till den lille för till mig själv är det inte speciellt lönt att handla försen magen är borta. Och gud vad jag ska handla kläder till mig själv när jag är smal igen för min garderob behöver verkligen ett lyft! Ja jag oxå för den delen;)

Ne nu bär det av...

Lördagmorgon...

Vaknade tidigt denna lördag som vanligt, redan vid halv nio. Men huvudsaken är att jag fått sova inatt och det har jag:D
Vaknade iförsig när dennis gick upp och körde till jobb vid halv sju oxå, men då somnade jag om ganska snabbt igen.
Han slutar vid tolv och sen ska han köpa med sig bullar hem så vi kan äta frukost tillsammans ändå:) Mysigt!

Igår kväll blev det en film och godis med Älskling. Vi såg Hancock, faktiskt bra fast den var en aning overklig men det var väll det som var hela charmen antar jag.
Hade kanske kunnat följa med Syrran, Jemmo, kusinen och hennes pojkvän på bio om vi velat men jag har så fruktansvärt svårt att sitta still nu i slutet..får ont i hela kroppen! Plus att dom sist gånger vi varit på bio har bebbe sparkat så mycket att jag knappt kunnat koncentrera mig på filmen:-P Så det fick bli en mysig hemma kväll istället! Vi får passa på att njuta av varandra ordentligt nu, blir nog rätt lätt att man inte har lika mycket tid för varandra sen. Men jag och dennis har bestämt att vi måste ta oss tid för varandra! tur som är så har vi ju farmor bara en dörr bort så vi kan ju lämna in lillen där en timme ibland när vi vill vara ensamma:) Man får ju absolut inte glömma bort varandra, för då slutar det oftast med att det inte funkar längre. Kärlek har man alltid tid med, bara man vill!

Inga jätte speciella känningar idag iheller.. Lite ont nere i magen och ont pga foglossning. Men kan ju vara som BM säger att man inte alls behöver ha några känningar försen det verkligen är dags. Kan ju hoppas på det, i så fall har jag ju egentligen tur som slipper gå och ha ont flera veckor innan. Men man vill ändå ha ett tecken att det är på gång, bara ett litet kanske?
Förstfödorskor går i snitt 4 dagar över tiden vad jag har hört. Snälla låt mig vara en av dom! Sen kan man ju oxå gå två veckor över, och som i ystad får du gå hela tre veckor över tiden innan dom sätter igång en!!!
Men det var en lättnad när BM sa att även om jag går lång tid över tiden kommer bebben ändå inte vara stor, hon tror att han kommer väga runt 3500g ändå imed att den är ganska liten. Hon sa i alla fall att det är omöjligt att det blir en sån bebis som dennis var, han vägde 4800g och var 54cm lång !!!! Så liten lättnad var det när hon sa att vår kommer hålla sig "normal"stor :)

Vi längtar efter dig Lillen!♥ Du får komma ut snart och göra dagarna värda att gå hemma, har ju jätte tråkigt... Och vi är ju så nyfikna vad du är för en liten krabat?

Idag har vi inga direkta planer iheller, får ta dagen som den kommer. Planerar ju inte in något längre nu när man inte vet när han hade tänkt komma ut!?

Nästa gång vi ska till malmö måste vi köra in om babyland och köpa vårt lamm som vi velat köpa ett tag. Det är ett goselamm till bebben som gör jätte mysiga ljud ifrån sig bla en människas hjärtljud, vågor och nån andra ljud. Kan ju vara mysigt för bebben att få höra nått ljud den känner igen, för mina hjärtljud är ju det den hör hela tiden där inne:)
Lammet kostar 349kr, men jag tror faktiskt att den är värd pengarna:)



Nu nä ska jag ta och göra mig ett glas oboy och slå på tvn en stund. Sen blir det duschen och frulle med Älsk! :)

♥ ♥ ♥

Matlagning!

Jes... Pernilla lagar mat, eller ja inte just nu för potatisen tar en j*vla tid! Men det är Mousaka som står på kvällens meny, mums! :)
Enligt receptet så ska potatisen vara råa när man sätter in mousakan i ugnen, men hur länge den än står inne så blir potatisen alltid lika hårda:S Så jag har börjat med att koka potatisen innan jag sätter in det i ugnen och sen har jag den inte inne lika länge. Sist jag gjorde så blev det skit bra! :)
Så när dennis kommer hem från affären blir det till att göra klart maten, äta och mysa!
Har inga planer för kvällen, men nått hittar vi nog på för att slippa vara hemma och längta ännu mer.
Dennis tog på sig att jobb imorn mellan 7 och tolv så jag antar att det i vilket fall som helst inte blir en sen kväll ikväll.
Lite synd bara.. Får inte min sovmorgon med älskling som jag längtat efter.. Men på söndag, då blir det morronmys!:)

Ne nu får jag gå och kolla till mina potatisar!:)

Ny dag.. Nya tag!

Först och främst måste jag ju skriva att kvällen här hemma med Jusse och Jemmo var trevlig, har helt glömt bort att skriva om det. Vi lagade chili con carne, sen åt vi kanelbullar ochh drack te och spelade guitarr heros en stund:) Haha Jemmo sög verkligepå det! Men det är inte så lätt i början...:-P

Inatt har jag fått sova. Och det var skönt! Dom gångerna jag vaknade till lite så kände jag att dennis låg nära så jag somnade igen. Fick verkligen anstränga mig till att tänka positivt så jag inte skulle börja må jätte dåligt, men det gick och det är huvudsaken!

Köpte inte så mycket när vi var i Svedala igår.. Blev en tjock-tröja till Dennis och en sprakdräkt och en långärmad tunn tröja till bebben.
Svar till Naddie: Nja dom har inte så jätte mycket kul där faktiskt. Men dom har 4 bodies för 100kr och dom är söta, speciellt dom till flickor:) Jag har inte tittat så mkt på bebiskläderna till flickor men där är mycket mer och välja mellan som vanligt:-P Det bästa är att allt är svinbilligt:)

När vi kom hem från svedala blev det till att hyra en film och mysa. Fick en del känningar nere i magen i omgångar igår när vi låg och kollade på filmen, men när jag reste mig försvann dom:S Så det va väll inte som det va på gång antar jag.. Kan ju bara ha varit förvärkar eller nått..va vet jag?:-P

Idag är det fredag, helg igen:) Så det är ny dag och nya tag! Ska röja undan lite här hemma för här ser ut som ett bombnedslag, eller i alla fall i köket ser det ut som ett bombnedslag! Sen får det även bli en timme ute i den friska luften, det mår man bra av:) Orkar nog inte gå en hel timme med jag får väll ta att släppa Brandie på ett fält nånstans så hon kan få springa av sig ordentligt! Hon ska nog snart börja löpa.. Så då blir det koppel ett tag:(
Ska ringa vetrinären på måndag och beställa tid för den första analysen. Jag tror det värsta av allt är att man måste vänta hela tiden..vänta på provsvaren hit och dit! Jaja vill bara få reda på vad min plutta är allergisk mot!

Mina två sista inlägg har varit korta och deppiga, sorry. Hoppas att detta inlägg kanske var lite mer kul att läsa:)

Får väll ta tag i städningen denna fredagmorgon!

♥ ♥ ♥

Bebiskläder!

Som väntat kunde inte BM hjälpa mig speciellt mkt förutom att försöka få mig på bättre tankar..få mig tänka lite mer positivt. Men väldigt svårt när man är rädd och bara känner sig fruktansvärt ensam.
Jag vet att jag inte är ensam. Men när jag mår dåligt är jag det för det finns ingen som kan hjälpa mig, inte ens jag själv!

Tack Sanna för ditt sällskap idag, kändes mkt bättre när du var med och jag har inte tänkt alls lika mkt idag.

Nu ska jag och Dennis köra till Swedala outlet och köpa lite mer kläder till bebben, får en på andra tankar för en stund i alla fall.

Tack för allas stöd. <3

....Nu är det bara vi kvar i föräldrargruppen, dom som var kvar förutom oss fick igår, Grattis till er!:)

Ingen förändring...

Jag ljuger inte när jag säger att jag inte ens sovit en minut inatt. Har verkligen varit helt sömnlös och mått sjukt dåligt! Nu orkar jag inte mer! Kan man inte få bli igångsatt pga psykiska själ? Kan man inte få bli snittad pga psykiska själ?
Inte ens Dennis kan stötta mig längre för han förstår inte hur dåligt jag mår och han vet inte vad han ska göra åt det. Klandrar inte han.

Ska strax till BM, tur som är följer Sanna med så hon kan hålla mig vaken i bilen..
Känns som att hur ärlig jag än är och hur mycket jag än kommer sitta där och gråta så finns det säkert inget att göra åt min situation. men när ska jag få sova igen? Jag är rädd för att gå och lägga mig på natten för fan! När ska jag få bli människa!
Nu bryr jag mig inte hur det går till..jag vill bara att bebben ska ut innan jag går ner mig helt!

Ska försöka äta min fil nu... Kanske uppdaterar senare.


Underbara!

Måste skriva att jag tycker ni är helt underbara! Tack alla som försöker stötta mig, ge mig råd och lite pepp-talk.:)
Det är verkligen kul att så många läser min blogg och längtar efter det lilla livet.. Ju fler som längtar desto snabbare kanske han bestämmer sig för att komma ut?;)

Usch mår dåligt av tanken att jag faktiskt kan gå över tiden i två veckor till minst... Men det får vi inte hoppas! Jag tycker vi bestämmer att han kommer på fredag eller lördag, hade varit perfekt! Fast han får gärna komma idag oxå om han vill:)
Jag inbillar mig typ att han växer och växer där inne och kommer komma ut som en klump på 5 kilo, snälla gud skona mig!:-P Men sen tror jag inte den hade fått plats i min lilla mage kanske:S

Igårkväll var det dags för ett nervsammanbrott! Dennis jobbade över till åtta = pernilla ensam hemma med sina tankar en hel kväll Ingen bra idee! Men när dennis väl kom hem blev det bättre, vi pratade igenom allt och det känns så skönt att ha en pojkvän som bryr sig och stöttar en hur knäpp man än är:S Sen somnad vi båda i soffan:)

Igår var Sanna, Malin och Anniken här. Vi fikade och snackade en massa trams till typ tre sen var folket tvugna att åka och jobba. När alla åkt så la jag mig i soffan och kollade på lite OC eller ja..inte lite. Jag kollade på fyra avsnitt hehe! Så kl åtta hade jag nog tittat klart...

Denna dagen måste jag vara mer aktiv.. Igår gick jag inte ens utanför dörren, bara släppte ut brandie i trädgården.det var det närmsta frisk luft jag kom:S
Så idag blir det en lång promenad med min voffsa! :) Mår ju så mycket bättre när vi varit ute i det fina vädert!

Ikväll kommer förmodligen Jusse och Jemmo hit på kaffe:) Ska bli spänande att träffa han men oxå jobbigt för man måste prata en massa engelska haha! Och sen måste man ju göra sig fin när man får fint besök;) Och det är inte alltid kul att göra sig "fin" när man är höggravid för man känner sig inte speciellt fin!

Imorn blir det BM kl nio. Sanna ska nog följa med för vi ska nog träffa Malin och fika med henne efteråt:)
Då håller vi tummarna på att blodvärdet inte blivit sämre igen! Och hon får gärna lov att ge mig nått litet positivt ord som tyder på att bebben snart kommer.

Ne nu ska jag nog ta och käka lite frukost, ta på mig lite kläder och ut och gå en promenix med Brandie:)

♥ ♥ ♥

7 Oktober -Det magiska datumet!

Sitter här och äter kanelbullar till frukost och deppar...

Idag är det magiska datumet, alltså det beräknade förlossningsdatumet (BF). Men ingen bebis kommen än inte!
Känns som att jag borde vara glad att äntligen vara i mål efter ett nio månader långt maraton, men vet inte varför men istället känner jag mig som en förlorare:S
Helt sjukt vad detta kan påverka en psykiskt. Har inte varit så här deppad på väldigt länge..
Det jobbigaste av allt är nätterna.. Jag vågar knappt gå och lägga mig längre för jag vet vad som väntar mig. Hela natten går ut på att ligga och vända och vrida sig, tänka en massa, oroa sig en massa och många gånger har jag till och med mått så dåligt att jag fått gå in på toa för jag trott jag skulle kräkas!
Detta är inte bra för mig.. Ju längre tiden går desto mer tänker jag och desto mer hinner jag skrämma upp mig själv innna förlossningen.
Antar att det är värt allt detta.. För när vår son väl kommer till världen kommer nog allt detta vara glömt och man kan börja leva igen:) Börja leva ett helt nytt liv tillsammans som en familj!:) Familjen Sidnor/Andersson<3 Mår bra av tanken..
Det som är jobbigt är att mina tankar kommer inte förbi förlossningen.. Det är inte ofta jag tänker tankar om våran familj och våran framtid. Utan jag stannar precis vid förlossningen och allt som skräms där och kommer inte förbi.. Hade jag bara kunnat tänka lite mer positivt, tänka på allt vi kommer få vara med om som är så underbart..då hade jag nog mått bättre.

Ja usch vilket deppigt inlägg.. Men ibland behövs det skrivas lite sånt oxå. Dom som läser min blogg läser trots allt om mitt liv.. Och mitt liv är inte perfekt och inte alltid en dans på rosor.

Idag önskar jag min syster lycka till! Hon sitter just nu och väntar på sin heting på flygplatsen i köpenhamn. Gud va nervös jag hade varit! Hoppas allt går bra och att ni får två underbara veckor tillsammans!:)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Kanske ska fika med Sanna om det löser sig så vi kan fika i Sjöbo för jag har ingen bil så jag kan ta mig till Ystad plus att jag tycker det kostar för mycket att flänga dit hur ofta som helst!

Brukar ha uppdaterat min blogg vid den här tiden på dagen, så jag får väll ha skrivit klart nu så folk inte tror man ligger på BB. (även om jag önskar det vore så)

     

Här är magen först i vecka 39 och sen i vecka 40. Som ni ser så ser den större ut i vecka 39, men det är för att den sjunkit så mycket nu.

♥ ♥ ♥

Storstädning och Brandies provsvar!

När jag kom hem från Tomelilla fikade jag inne hos Eva... Sen fick jag gå in och påbörja min städning som nu börjar se ljusare ut. Har bara golven kvar nu:) Sen måste jag ut i trädgården och plocka lite B-skit oxå, trevligt va?!

Vetrinären ringde mitt i min städning. Enligt provsvaren så hittade dom ingen sjukdom eller så, bara för mycket vita blodkroppar som tyder på allergi! Fan fan fan jävla allergier! Jag är sjukt glad att hon inte var allvarligt sjuk, men va fan...
Så nu är det massa analyser och skit som gäller.. Måste få fram vad det är hon är allergisk mot? Snälla gud låt det vara nått som går göra nått åt enkelt! Tänk om hon är allergisk mot kvalster! Det är faktiskt ganska vanligt.. Gud va jobbigt!
Var analys kostar över 1000kr, 1000kr!!!! Jag kan ju lugnt säga att jag är glad att min hund är försäkrad upp över öronen! Känns verkligen som att det verkligen suger att detta ska komma nu! Som om vi inte redan har utgifter lixom? Men men vi klarar oss, som alltid:) Och vad i hela världen hade jag inte gjort för min hund? Jag hade gjort allt och lite till!
Ska inte beklaga mig längre...
Jo ett klagomål till! Kan hända att jag måste ge min egen hund en spruta hemma en gång i veckan! Hur fan ska det gå när jag inte ens tål se en nål??!!!
Suck..

Sanna smsade innan.. Blir nog en fika imorn:) Trevligt! men tror det får bli en fika i sjöbo för det känns onödigt att köra till ystad imorn när jag ska dit på torsdag oxå!

Imorn kommer Jemmo till Syrran om allt går som det ska! Spännande det ska bli att få träffa han:)

Bebben, kan du komma ut nu!!?? Behöver lite glädje i våran tillvaro! Ne nu överdriver jag..så farligt hemskt är det inte.. Men jag vill ha nått att göra om dagarna så du får hemskt gärna komma:)

Nu blir det städning igen, försöka städa bort mitt just nu väldigt negativa humör. Sen blir det till att vila en stund för kroppen börjar strejka. Väntar med maten till Älskling kommer hem för jag orkar inte asså...

♥ ♥ ♥


Måndag morgon.

Skriver detta inlägg för att ni ska veta att ingen bebis kom i nett iheller så ni inte blir oroliga. Känner inte för att skriva blogg just nu så det får bli det hela för just nu i alla fall.
Ska duscha nu, sen till Tomelilla med Eva.


♥ ♥ ♥

OC-maraton!

Ja det kan man lungt säga... Har kollat på 8 avsnitt idag, helt sjukt!

När det väl slutat regna vid ca.19.00 blev det en kvälls promenad med Älskling och Brandie. behövde ju röra på mig lite. Middagen hos dennis farmor var trevlig den oxå.

Men nu blir det nog duschen och sen sängen för mitt huvud bultar för fullt av allt tv-tittande:S

Imorgon ska jag vara aktiv så den lille kanske bestämmer sig för att komma ut. Vill inte gå över tiden!!!

Natti alla!

♥ ♥ ♥

Har tråkigt...

Tio första:

1. Första bästa kompis: Dåligt av mig, men kommer faktiskt inte ihåg.
2. Första bil: Min underbara volvo 360 utan servo!
3. Första kärlek: Hmm...?
4. Första egna husdjur: Räknar man när man bott hemifrån så var första Mini en kanin och sen Brandie min hund:)
5. Första semester: Kommer jag inte ihåg.. Men första utomlands var spanien när jag var ca tolv. 
6. Första jobb: McD
7. Första köpta skiva: Ingen aning!
8. Första riktiga kärlek: Dennis
9. Första piercing: Tungan, men är borttagen nu.
10. Första konsert: FAME (musikal)


Nio senaste:

1. Senaste alkoholdrycken: X-ider
2. Senaste bilfärd: Ja vi körde och tankade bilen igår ju..
3. Senaste filmen du såg: IronMan
4. Senaste ringda telefonsamtal: Till Syrran tror jag.
5. Senaste Bubbelbadet: Oj! Längesen.
6. Spelade cd: Hmm i bilen varje dag typ:-P
7. Senaste kyss: Imorse om en puss räknas hihi!
8. Senaste gången du grät: 1 vecka sen typ..
9. Senaste måltiden: Spagetti & Köttfärssås igårkväll.


Åtta har du nånsin:

1. Dejtat en av dina bästa kompisar? Njää..
2. Blivit kär vid första ögonkastet? Ja.
3. Fastnat med blicken i någons urringning? Nope.
4. Fått ditt hjärta krossat? Ja.
5. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Kan hända..
6. Haft ett one night stand? Ingen kommentar.
7. Busringt till någon? Klart!
8. Stulit något? ne inget allvarligt. Kanske en godis vid lösviktsgodiset eller så..

Sju saker du har på dig just nu:

1. trosor
2. bh
3. strumpa 1
4. strumpa 2
5. Mysbyxorna
6. En STOR t-shirt (har nästa precis vaknat)
7. Hårsnodd.


Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat
2. Kramats
3. Gått upp ur sängen
4. Ätit en kanelbulle
5. Bloggat
6. Varit uttråkad och svarat på dessa frågor.


Fem favoritsaker utan rangordning:

1. Brandie
2. Mitt körkort
3. Mitt hem
4. Mitt kontokort
5. Min mobil


Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Dennis
2. Syrran
3. Tina
4. Tilda


Tre val:

1. Blått eller rött? Rött
2. Sommar eller vinter? Sommar (förutom julen för den gillar jag)
3. Choklad eller chips? Choklad!!!


Två saker att göra innan du dör:

1. Se vår son växa upp.
2. Tatuera mig:)


En sak du ångrar:

1. Att jag inte skötte skolan bättre! Det får man sota lite för idag.


Ni kan andas ut..

Ingen bebis inatt iheller! Har ju dock fortfarande ont och har inte haft ont så här lång tid i rad innan så jag antar att det närmar sig. Annars blir jag galen!

Redan Söndag... Va tråkigt! Och vädert ska vi inte snacka om, riktigt trist!

Inga planer ida förutom att vi ska hem till Dennis Farmor kl tre och äta middag.

2 dagar kvar tills BF, snälla kom snart och sluta plåga din mamma och pappa som såå gärna vill träffa dig NU! ♥

Skriver inte mer än så här just nu.. Antar att det blir en liten update later.


Grattis Nathalie till er lilla bebbe, jag önskar er all lycka med graviditeten och allt ! :)

Kanelbulle-bak och sammandragningar/förvärkar?

Syrran är ju här:) Och vi har bakat kanelbullar hela dagen, 100st! haha men kul va det!
Har även gått en skön höstig promenad med Brandie och sen till middag lagade vi typ "Annelies köttfärsås", blev jätte gott Mums!
Har haft ganska mycket värk hit och dit idag. Vet inte om det är sammandragningar eller förvärkar eller vad det är? Har fortfarande ganska ont från och till.. Jobbigt när man inte vet om det är som det börjar närma sig eller vad det är?!


                   


               


        


Ne nu ska vi snart köra och lämna jusse vid bussen och sen tanka bilen ifall man behöver köra inatt;-P

♥ ♥ ♥

Kanelbullensdag!

Dagen börjar med det tråkiga beskedet att Jemmos flyg är inställt och att det inte avgår försen måndagkväll! Jusse är ledsen, eller kanske mer besviken och det förstår jag! Men förhoppningsvis går allt rätt till på Måndag så han är i Sverige på Tisdag!

Vaknade typ halv åtta..ville ju sova längre! Kvart i nio gav jag upp.. Kravlade mig ur sängen, släppte ut Brandie och nu sitter jag här och käkar godis till frukost, jag är så nyttig! Dennis nannar fortfarande, tänkte ju vänta med frukosten tills han gått upp.

Syrran kommer hit istället idag:) Tänkte att om hon vill hade vi ju kunnat baka lite kanelbullar, det är ju kanelbullensdag och allt:) Sen får vi väll ta oss en promenad och röra på oss lite oxå, eller jag i alla fall:-P Kanske inte världens finaste väder ute idag, men en positiv sak är ju att det regnar inte i alla fall:D

Var ju i Lund med Älskling igår. Köpte ett scrapbookalbum med babyboy tema, extra papper, klister, självhäftande små kuddar... Så nu har jag i alla fall lite:) Hinner ju köpa på mig lite till innan jag kan börja ändå! Sen kom jag på att vi har sjukt nära till "Pema", så jag kan ju köra dit och shoppa vilken dag som helst!
Var även inne på "Hemmakväll" och köpte ett kilo godis:-P Där hittade jag OC-boxen säsong 1 ganska billigt så jag köpte den:) Har ju tänkt länge på att köpa OC-boxarna så jag får väll börja med säsong 1 nu, lär nog få lite tid över nu när man är mammaledig till att titta på OC! Det bästa med film är ju ändå att det finns en pausknapp, kan kanske behövas när man har en liten bebis i huset:-P

Lillen kan ju titta ut idag, hade varit ganska gulligt nu på kanelbullensdag och allt;)


♥ ♥ ♥


Uppdatering. Fredagsplaner!

Ja då har vi helt plötsligt lite planer idag då:)

När Dennis kommer hem ska vi köra till pandurohobby i lund. Jag ska titta på massa scrapbooking-grejor, tänkte börja med det på allvar nu! Så jag måste börja köpa på mig lite saker och samla nu så jag kan börja göra ett album om Bebben när han kommer. Måste ju vänta en tid kanske för jag måste ju samla på lite foton oxå:-P hehe!

Sen ikväll verkade det som att Kim och Jenny skulle komma hit, trevligt:)

Jag var ute och gick en promenad med Brandie innan. Det var faktiskt riktigt skönt och uppfriskande! Jag blev mycket piggare och jag känner mig mycket bättre idag än vad jag gjorde vid den här tiden igår!

Va kul att alla ni som läser är så engagerade och nyfikna:) Verkligen jätte skoj! Har hört att vissa får en klump i magen om jag inte skrivit en dag när dom är inne och kollar hihi! Men jag lovar att skriva varje dag fram tills förlosningen så ni vet nog när det är dags!:)

Ska hänga upp lite tvätt nu, sen lägga mig på sängen i en kvart och vila. Dennis kommer hem vid halv tre så då får jag vara klar för att åka. Brandie har tjuvstartat med tuppluren.. Hon ligger här och snarkar för fullt! ;) Hon lär vakna nu när jag reser mig, då följer hon troget med mig och lägger sig nedanför sängen medans jag vilar. Vem har en sån trogen vän?


♥ ♥ ♥


Riktigt oktoberväder...

Ännu en höstdag med lite deppväder...

Jag blir så fruktansvärt frustrerad! Jag vill så gärna röra på mig, ut och gå långa promenader med Brandie för att kanske få lite samandragningar och hopp om att han snart kommer! Men nä..kan ju inte göra ett skit pga smärtan i magen som bara vägrar försvinna och på nått sätt känns som om den blir värre för var dag som går. Kanske inte så konstigt imed att Bebisen växer för var dag som går?
Men nu skiter jag i att jag mår dåligt! Ska fan ut och gå en promenad med Brandie idag! Tänker inte sitta här hemma och bara bli mer och mer hängig.

igår städade jag lite i tvättstugan, gjorde i ordning skötbord och så till bebisen. Sen har jag även bäddat om lite i vagnen (för nog femte gången), hämtade väskan som jag ska låna av Eva till BB igår och frågade henne även om Brandie så vi har klart för oss vad som händer. Brandie kommer att sova inne hos Eva, när hon är på jobb kommer hon vara antingen hemma hos eva eller inne hos oss och sen på eftermiddagarna kommer hon vara i hennes eller vår trädgård. Känns skönt att ha planerat nu så jag slipper oroa mig för min skatt när vi är borta, kommer jag göra ändå:S

Idag ska jag fortsätta min kamp mot tvättberget! Men jag börjar se en ljusning nu.. Har nog bara 4 maskiner kvar:) Ganska drygt att en maskin tar två timmar!
Får väll börja lära mig att tvätta i tid så att det inte blir ett stort berg av allt!

Helgen=Inga planer. Man vågar ju inte planera nu när det är så nära... Men jag pratade med Johanna igår och vi sa att vi kanske kunde se en film här hemma en kväll nu i helgen. Hon, Daniel, jag och Dennis:) Så vi får se om det blir så.

Vill verkligen att lillen kommer i helgen! Men jag antar att ju mer jag vill och ju mer jag längtar desto längre stannar han där inne! Vem vet, han kanske är så punktlig så att han kommer just den datum han är beräknad, 7.e oktober

Gud vad jag har varit kass på att lägga upp bilder på bloggen.. Men jag kan faktiskt säga att det är till stor del för att batterierna i kameran är slut och vi har precis köpt nya. Så när dennis bytat batterier(jag vågar inte pilla) så ska jag lägga upp en magbild till er nu i vecka 40.

Ville få reda på vem som läste min blogg.. Men det va visst bara typ 5 personer som ville erkänna att dom gjorde det:-P Och jag vet ju att minst 20 till läser den flitigt varje dag! jaja jag får väll fortsätta vara nyfiken då!

Ne nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma och sen blir det en walk with the dog!

♥ ♥ ♥



En höstig bild! Ganska vackert:)


En sak till!

Ser att det är många som läser, tycker det är jätte kul:) Men..har ju ingen aning om vem ni är förutom vissa av er:S Så det hade varit kul om alla som vill och vågar hade slängt in en liten kommentar till mig:)

Igen bebis inatt iheller...

Suck.. Hur länge ska man orka vänta?

Kontrollen hos BM igår gick ganska bra, mitt HB hade iallafall höjts ifrån 95 till 99, alltid nått!;) Sanna var med mig där, hon tyckte det va dö-fräckt att höra hjärtljuden. Hon bara: Ska det slå så snabbt?:S hihi!
Helt sjukt vad småbarns hjärtan slår snabbt, men det är ju normalt.
Så det blir till att fortsätta med 2 järntabletter om dagen fram tills förlossningen. Fick reda på att många i vår föräldrargrupp fått sina bebisar nu och det verkar som att det bara är vi och ett par till som inte fått! Hoppas då att vi typ får samtidigt så vi oxå får lite sällskap på BB;)
Men BM sa att det var väldigt ovanligt att nästan alla fått för ingen hade gått över tiden och det brukar ju förstfödorskor göra. Blir verkligen jätte avundsjuk på dom som fått sina bebbar nu!
Men grattis till er!:)
Igår och idag har jag haft jätte ont ner till i magen... Nu väntar jag bara på att den där värken i ryggen ska komma som den oftast gör när värkarna sätter igång. Usch va jag är rädd inför förlossningen! Men sen samtidigt vill jag bara ha vår bebbe här och jag vill att allt ska vara över så man kan få må bra igen!

Efter BM igår fikade jag och Sanna. Det blev vars en bagel, 2 koppar kaffe och även vars en kaka:-P Mums! Men gud va vi är nyttiga!
Sen blev det upp på McD en runda för Sanna skulle jobba så jag följde med och sa hej och visade att ännu var magen kvar och ingen bebis hade tittat ut!:-P

Vetrinären ringde igår när jag var mitt uppe i bilkörningen i Ystad så jag ville inte svara. Men ringde upp dom en stund senare men då hade inte vetrinären tid att prata så dom skulle ringa igen... Men det gjorde dom inte! Dåligt! Hoppas dom ringer idag annars får väll jag ringa upp igen för jag vill få reda på provsvaren så jag slipper oroa mig.

Idag tror jag att jag ska packa det sista som jag behöver ha med till BB så man slipper tänka på det. Sen måste jag prata med Eva ang Brandie, hur mycket mat hon ska ha och var hon hade tänkt låta henne sova. Kommer inte klara mig utan Brandie så länge! Hon kommer bli helt förstörd! Har inte ens varit ifrån henne en natt på jätte länge och när jag hamnar på BB kanske jag får vara där två-tre nätter:S Men det löser sig nog, Dennis får åka hem på dagarna och pussa på henne:)

Måste gå en promenad idag. Känner att jag behöver lite frisk luft och behöver även röra på mig lite.

Ne nu blir det nog lite telefon-babbel med Emma!


En fruktansvärd väntan!

En till natt av förväntan avklarad... Blir knäpp av att bara gå och vänta! Jag går förmodligen och väntar på den värsta smärtan i mitt liv, men oxå den största lyckan en människa någonsin kan få känna! Jag och Dennis bara väntar på att våran son ska komma till världen så vi kan få hålla honom i våran famn och ge honom massvis med kärlek!
Sen är det ett enormt plus att få sin kropp tillbax, nu menar jag inte bara den normala formen och så..utan att kunna ha kontroll över sin egen kropp igen! Kunna sitta, ligga och till och med ha sex normalt igen! Massa enkla saker som man tar förgivet annars har blivit så mycket mer komplicerade:S Skönt att snart få detta tillbaka:)
Att vara gravid är absolut inget jag ångrar, har varit något av det mysigaste jag varit med om och även lärorikt! Antar att man kanske till och med kommer sakna det när Lillen väl kommit ut:-P

Idag bär det av till Ystad, ska vara hos BM på kontroll kl halv ett. Sen blir det förmodligen en kaffe med Anniken och kanske oxå Malin. Malin kommer nämligen hem idag och ska vara hemma i två veckor innan hon sen drar sig vidare till Thailand. Jag är överlycklig! Nu kommer hon förhoppningsvis vara hemma när Lillen tittar ut och det är det vi har velat hela tiden:)
Hoppas nu mitt HB-värde blivit bättre. Har hört skräckhistorier om att man kanske behöver läggas in med järn-dropp om det är för lågt.. Det vill inte jag!:(
Känner mig just nu lite yr, hoppas det snart går över för det är inte alls kul att köra bil när man känner sig så här..

Undra om Dennis ska jobba länge idag? Han kom hem redan fem igår för han tyckte synd om mig som var så ledsen och deppig här hemma. Och ändå beklagade jag mig inte och jag bad han inte komma hem, men han fick väll dåligt samvete antar jag:-P Så vi lagade mat, kollade på idol och hade en liten myskväll. Kändes skönt att han kom hem!

Ni ska veta att jag vågar inget annat än att uppdatera mig blogg varje dag nu för annars tror ju alla mina trogna läsare att jag hamnat på BB;-P Så har jag inte uppdaterat på två dagar eller nått är det nog där jag finns hehe!

Ne nu ska jag fortsätta göra mig i ordning och sen bege mig på ännu en rolig kontroll!

♥ ♥ ♥


RSS 2.0