Äntligen bestämt oss!

Så nu har vi bestämt oss för att flytta=) Vi har inte skrivit på papperna men det ska vi nog göra imorn eller i veckan. Är så glad! Och brandie kommer bli glad som får trädgård=) Men vi flyttar inte förren i juli nån gång.

Jahapp...Syrran min skulle kommit hem i helgen men pappa ringde mig igår och berättade att hon hade blivit bestulen på sitt pass och flygbiljett! Så hon fick gå till svenska ambasaden och prata med dom och det verkar som att hon skulle få sitt nya pass på måndag och att hon har bokat en resa hem på tisdag. Vilken otur hon har! Saknar henne och vill att hon kommer hem nu nu nu!!!

Idag har jag inga planer förutom att jobba. Jobbar mellan 17-22. Det lär väll bli en promenad nånstans med brandie innan jobb bara. Jag känner inte för att göra nått just nu..skit jobbigt! Jag känner inte för att träffa nån och jag har ingen energi till att aktivera brandie så mkt som behövs just nu.. Men det blir väll bättre förhoppningsvis! Jag har i alla fall bara massa positiva saker att se fram emot=) Längtar!

Undra om nån läser min blogg...? Jag skriver mest för att skriva av mig lite men det hade ju varit skoj att veta om nån läste. Så ni får gärna skriva en liten kommentar till mig=)

Nu får jag verkligen ta och hitta på nått så jag inte somnar igen hehe!

Kommentarer
Postat av: Anniken

Jag läser :)

2008-04-21 @ 23:28:08
URL: http://anniken.blogg.se
Postat av: krisse

jag läser också !

2008-04-22 @ 15:45:39
URL: http://metrobloggen.se/fatose
Postat av: Rebecca :)

Jag läser :)

2008-04-22 @ 17:21:00
URL: http://SweetFairytale.blogg.se
Postat av: krisse

haha jag skrev fel hemsida till min blogg .. sorry!

2008-05-01 @ 18:52:48
URL: http://metrobloggen.se/fatsoe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0