Lite låtar bara...


Orka?

Slåss med mina tankar...

Känner att jag kan inte skriva om hur jag mår och hur jag tänker i dena blogg.. Får hålla allt inom mig.. Man ska nog inte öppna sig allt för mycket här i bloggen!


FAN! Det här leder ingenvart...

RockyRoad

Sitter och äter rockroad-glass, mums! Skönt för halsen oxå!
Är nästan precis hemkommen, har varit på BoOlsson med Eva och sen på Apoteket och ICA.
Hittade ett par joggingskor på Boan för bara 99kr! Och dom duger till att bara springa med. Köpte ju så pass dyra skor till träningen så då fick det bli ett par billiga till att springa med. Sen hittade jag en fin mörklila BLEND topp för 49kr och så köpte jag strumpor till Dennis=P

Just nu väntar jag på att Theo ska somna där inne i sängen. Han behöver sova bort sin förkylning och jag behöver lite tid till städning och även vila bort lite förkyldning jag med!

Ikväll blir det bara till att vara hemma och ha myskväll. Både jag och Theo är ju dåliga så det blir bäst så! Blir nog till att se Let´s Dance  och även hyra en film tror jag.
Jag har köpteen räkbomb som jag tänkte vi skulle ha till middag. (synd bara att jag inte tycker något är gott imed att jag har ont i halsen).

Sen imorogn blir det nog lite ärenden om jag är frisk. Måste bla iväg och köpa hundmat till Brandie.

Nu har lillen somnat så jag får väll slänga i en maskin tvätt, plocka undan lite och lägga mig och vila en stund.

Ha en trevlig fredag!

Theo i klänning!



Fler bilder ifrån dopet kommer snart i min bilddagbok(pernillasidnor)

Sjuk..IGEN!

Så..så va man sjuk igen! Svinont i halsen änsålänge bara men antar att det kommer mer. Blä blä blä! Hatar verkligen att vara sjuk!

Har lovat lägga upp bilder på Theos dop i 2 dagar nu, så nu lovar jag inget. Men dom kommer inom kort när jag har tid, ork och lust...dom tre sakerna är det väldigt ont om just nu.

SKa dricka mitt Te nu och se om det kanske hjälper lite mot halsen.. Önskar att jag bara hade kunnat stupa ner i sägen och ligga där hela dagen, men det är omöjlig...


....

Ska lägga upp bilder ifrån dopet lite senare...

Just nu orkar jag ingenting, trött, ledsen och förvirrad. Det ända jag tänker koncentrera mig på är att älska och umgås med min son!

Kreativ Blogger Award!

Denna Award fick jag av Erika.



1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju andra bloggar
4. Länka till dessa bloggar i din blogg
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar

Dom jag nominerar är:

Alla som jag nominerade i Mammablogg award.
Och jag har fått en till mammabloggaward av Erika och där säger jag samma sak. Alla som jag nominerade för nån vecka sen nominerar jag=) Orkar inte länka alla igen! 

Utmaning!

Utmaning!!


Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen


(1). http://jonnasmamma.blogpoint.com

(2)
1. Jag är väldigt höjdrädd!
2. Jag är sjukt rädd för att bli magsjuk!
3. Tycker inte om katter! (förutom min egen katt som jag hade en gång i tiden)
4. Jag ägnar mindre tid för Brandie sen jag fick Theo.
5. Har en tendens att falla för fel killar.(men nu verkar det ha vänt)
6. Tycker inte om att dricka mig full.
7. Är ganska lat dom dagarna jag bara går hemma.

(3)
Naddie http://naddiegoespublic.blogg.se
Martina http://martinapedersen.blogg.se
Denise http://snisen.blogg.se
Kirsi http://fesi.blogg.se
Emma http://guppyfisken.bloggagratis.se
Erika http://theerika.blogg.se
Johanna http://johannasignal.blogg.se

Uppesittarkväll med Sis!

Igårkväll kom syrran hit, vi körde och handla en massa chips och godis sen hade vi uppesittarkväll till två tror jag klokan var. Vi kollade på sex and the city filme för den hade inte hon set, nu har jag sett det 4 gånger=P
Just nu så är det bara jag och Theo som är vakna.. Men Theo håller sånt liv i sin babysitter att syrran nog vaknar snart.
Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska hitta på idag, men tror vi ska åka ner till ystad och gå en sväng i sandskogen och kanske nått annat, sen måste jag vara hemma till fyra för jag ska iväg och träna kl fem. Idag blir det Core, då tränar man mage oh rygg bla på pilatesboll.. Och den lilla mamma mage som är kvar frsvinner nog så småningom om man tränar detta en gång i veckan;)

Jag har fått dop-bilderna nu!=) Syrran hade med sig dom hit igår. Så jag ska lägga upp dom ikväll när Theo somnat så jag har tid och lugn och ro. Men lägger bara upp några i bloggen, sen resten i min bilddagbok(pernillasidnor).

Theo är jätte stopp i näsan.. Var så orolig inatt att han skulle ha svårt för at andas för han andas bara med näsan.

Nog om detta!
Ha en trevlig dag allihopa!

Fika i Ystad..

Hemkommen ifrån Ystad för en stund sen... Var trevligt med en fika och lite skitsnack=) Blev även lite shoppin, köpte fem par bodies till Theo på lindex i storlek 74 som han kan ha till våren=) Bilder finns i min bilddagbok(pernillasidnor)
Kvällen ser lugn ut, händer nog inget speciellt. Imorgon kanske jag ska träffa Jusse och sen vid fem blir det träning(Core).

Jag tror verkligen ingen längtar så mycket till sommaren just nu som jag!

Sitta ute och grilla och mysa.
Åka och bada.
Sola och bara njuta.
Åka inlines.
Käka frukost på altanen i morgonsolen.
Slippa klä på sig tio kilo kläder innan man går ut.

GE MIG SOMMAR NU!!! (eller i alla fall vår!)

Har fått lite awards och en utmaning, lovar att ta tag i det antingen ikväll eller imorogn, I swear!!

Helt sjukt så många som är beräknade att föda nu i vår, jag känner minst fyra, kul=) Mysigt med nykläckta bebisar=)

Ne usch..vad ska vi äta till middag ikväll? Får väll ta och komma underfull med det och kanske göra något vettigt denna dag. Theo nannar just nu, så jag kanske ska passa på att fixa nån mat nu..hmm. Lille gubben är förkyld, stackaren! Han bara nyser, hostar och snorar hela tiden, men tur som är ingen feber änsålänge!

Allt för mig!♥

Måndag-kväll..

Så...nu sover lillkillen och man har lite lugn och ro.
Träningen gick bra idag, jobbar så hårt jag kan men lär ta ett tag tills jag klarar köra på lika hårt som dom andra. Så fort jag pressar mig själv så blir jag alldeles skakig och svimfärdig, till och med illamående. Men skackade med instruktören och hon sa att det blir bättre och bättre ju mer tränad jag blir.

Denna dag har varit helt okej. Gick en lång runda med Theo i förmiddags, sen packade jag ner alla hans för små kläder i en låda som sen ska upp på vinden. Sedan ringde Syrran och frågade om hon och Andy kunde komma och hälsa på, så dom kom en stund och fikade. När dom åkte åt vi middag sen var de dags att bege sig och träna!
Imorgon ser det ut att bli fika med Sanna och Therese i Ystad, trevligt=), ja och Theo så klart!
Nu blir det tvn en stund, sen sängen!

Lägger upp en bild på högen av för små kläder som jag så sorgligt nog måste skicka upp på vinden.. Men vem vet, kanske man får användning för dom igen?;)

Fler bilder hittar ni i min bilddagbok (pernillasidnor).



(3 månaders avlagda kläder, deppigt!)

THEO, min underbarling<3

Klockan är tio denna måndag morgon och jag har redan varit uppe i tre timmar. Hunnit med att mysa med Theo, duka frukost, väcka Dennis (som fortfarande är lite dålig) och äta frukost, lagt Theo för en liten tupplur, och plockat undan så här är fint i hela hemmet! Nu fattas bara en liten dammsugning men det får vi ta sen när Theo vaknat=)
Håller på att försöka svälja mitt glas Berocca som jag inte tycker är särskilt gott, men för att må bra och vara pigg så gör jag nästan vad som helst!

Brandie har börjat löpa.. Så drygt med massa blodfläckar överallt på golvet. Men hon är duktig för hon städar undan det hon ser själv (alltså slickar bort det). Ett beteede som för när hundarna levde vilt gjorde så att dom döljde sina spår. Väldigt bra tycker jag=) Dock inte alla hundar som har det i sig längre men min underbara Brandie har=)

Känner att någonting fattas i min blogg.. Och jag vet vad det är! ..bilder ifrån dopet såklart! Bloggen känns så naken. Vill ha mina bilder fort så att jag kan få visa er min underbarling Theo när han döptes och var så fin och duktig!

Denna dagen ser ganska tom ut.. Det ända som står på shemat är ett spinn-pass med Sanna ikväll, najs! Tur som är så är ju Dennis hemma idag oxå så dagen blir inte fullt så tråkig då=P
Borde ta mig i kragen och gå till församlingshemet imorgon och vara med på babyrytmiken...har helt enkelt inte haft lust. Plus att dom är lite speciellt där, dom är ganska grupperade och svårt att lära känna nån.. Speciellt om man är lite blyg som ajg är ibland=P Men har hört att stället för föräldrar och barn borta vid ängsgården är mycket bättre så jag får väll ta att samla mod och gå bort där en dag oxå annars lär jag ju aldrig lära känna folk med småbarn som oxå går hemma hela dagarna.

Har fått två bloggawards, men det kommer i ett annat inlägg när jag har bättre med tid=) Men tack Erika!

Kanske ska träffa Naddie en dag i veckan oxå, om hon har en lucka i sitt fullspäckade shema=P Önskar jag oxå hade så mycket att göra i slutet på min graviditet, då hade man kanske inte tänkt så mycket som man gjorde och mått så dåligt. Hoppas hon har tid med mig för det hade varit skoj att se magen en sista gång innan lilla sessan tittar ut=)

Tror det får bli en promenad idag, är lite off så jag behöver nog lite frisk luft så att jag är pigg ikväll då det är dags att svettas!


Theo´s dop!

Igår var det dags för Theo´s dop=) Riktigt bra gick det! Dennis var fortfarande sjuk och hade feber, fruktansvärd otur! Men han var med hela tiden ändå=)
I kyrkan var Theo jätte duktig och jag och Syrran turades om att hålla 7½ kilos klumpen=P Frutom några små utbrott ifrån Theo som varade typ nån sekund så gick allt utmärkt!
Sen begav alla sig till lokalen och där hade vi väldigt trevligt! Kan säga som så här..det var så längesen min släkt var alla på samma ställe att jag inte ens minns det, så liten var jag. Så detta betydde fruktansvärt mycket för mig!
Theo fick jätte mycket fina presenter som jag tänkte rabbla upp lite längre ner i inlägget. Och kakorna och tårtorna var jätte goda, trots att tårtorna såg lite gifitga ut pga dum karamellfärg ifrån danmark/tyskland! Blå karamellfärg är ju förbjuden att sälja i Sverige så vi fick importera och resultatet blev TURKOS haha, men jaja pojkfärg blev det ju ändå=)
TYVÄRR så har jag inga bilder att visa er för min kamera tog inte en ända bild igår, men pappas tog nog 100.000=P så jag har beställt av han hehe! Ska försöka få hem dom så fort som möjligt så att jag kan lägga upp nån här och resten i min bilddagbok(pernillasidnor).
Jag tyckte dagen var jätte lyckad och är nöjd! Och stolt över mig själv som lyckades fixa allt utan Dennis hjälp (dock med hjälp ifrån Eva) men ändå=)

Ne nu skriker typ Dennis som han i reklamen: Kerstin Kerstin!! ..ja vissa fattar nog vad jag menar=P

Ciao!

Presenter:

Ett mat sett: tallrik, skål, sked, gaffel.
En babybok
Pengar
Ett halsband
En ank-ram
En ask för första tanden
En dop-tavla.
Barnkammarboken
En ram, där man kan sätta in foto när han är 2 månad, 3 månader osv
EN sparbossa, som är en piratmus
Två olika karuseller man kan sätta foto i och den ena spelar
En sagobok
En elefant nyckelring med theos namn ifrån Afrika
Små skedar av elfenben från afrika.
En cocosnöt ifrån afrika=P
En skjal/filt med zebror ifrån afrika
Ett set med bestick
En stor leksak



Dopminne, och fadderbreven som vi fick av prästen


Presenter.


Presenter.


Presenter

(glömde dock fota tallriken, skålen, skeden, gafflen för jag hade redan satt in det i skåpet)

Massa att fixa, dop imorgon!=)

Igår kom dennis hem ifrån jobb redan vi ett, sjuk..feber. Det första jag tänkte på var: Fan det kunde ju inte kommit lägligare nu till dopet och allt! Han är fortfarande dålig, men ändå bättre än igår. Så det är bara till att hoppas på att han är bra till i morgon och att jag inte blivit sjuk.

Var ju på möte med prästen igår och det andra barnet spm ska döpas. (det är Theo och ett barn till imed att det är en barngudstjänst). Och mötet gick bra, vi kom övernes bra. Bestämde psalmer mm. Eva följde med mig dit imed att Dennis var sjuk.

Imprse var vi och hämtade kortet till församlingshemmet så att vi kan låsa upp och låsa. Sen blev det en tur till Ystad. Till ÖB, köpte pappersdukar mm. Sen in på babyproffsen där jag köpte dregelscarfsar till Theo.



Sen kom vi på att det var typ 2½ timme tills Eva skulle till läkaren så vi körde till McDonalds och fikade lite. Sen för att fördriva tiden körde vi till Åhlens och glodde lite. Och där va ju REA! Theo fick lite kläder av sin farmor: en jacka, ett par tossor, en body och ett par byxor. Bodyn och byxorna är storlek 74-80 så det får han vänta med att han till våren/sommaren.





Vi sex ska jag och Eva till lokalen och fixa en massa. Göra det riktigt fint till imorgon=)
Dennis får stanna hemma med Theo Det är bäst så att han inte blir ännu mer dålig.
Sen efter vi fixat där så blir det pizza och lets dance=)
Ne nu skriker Theo efter upmärksamhet här i sitt babygym så jag får ta och umgås med han lite. Kanske uppdaterar senare om jag har tid i allt dop-stress!

Ha en trevlig kväll!

En bild bara...



Berocca!

Natten har varit lite strulig.. Theo vaknade vid ett och var ledsen, jag testade att ge han nappen me efter en stund blev ha ledsen igen. Så jag bar in han i vår säng och fixade lite mat till han. Sen somnade han och vaknade igen vid fem och sen somnade han om och vaknade vid havl sju, då fick han mat igen och efter en bra stund somnade han igen och vi sov till nio. Så denna natten har verkligen varit den jobbigaste på länge! Man blir så bortskämd nu när han brukar sova hela nätter.

Sitter gär och försöker svälja ner ett glas med berocca. Måste börja slärpa mig med vitaminer, tappar hår värre än Brandie när hon fäller vinterpälsen för fan! Så nu ska jag börja dricka ett glas Berocca varje morogon och se om det hjälper och kanske blir jag piggare oxå=) Måste även köpa nått mot min järnbrist (som är snällt mot magen).
Testade mig idag igen och fick ett glatt resultat, så idag ska p-pillerna hämtas ut så det kan bli ordning på allt!
Anser att jag verken har lust eller tid till att bli gravid igen och få ett till barn så här tätt:S
Jag tyckerabsolut inte att det är nått fel på mäniskor som väljer att få barn tätt men jag själv vet att det skulle bli för mycket. Vill ha iallafall två år med Theo innan ett nytt tillskott kommer (om jag vill ha fler barn sen). Vill lära känna min son, vill ägna al min tid åt han. Vill inte ha en lite bebis att ta han om samtidigt som Theo typ är en bebis för då känns det som att jag inte komme ha alls lika mycket tid åt Theo som jag vill ha!
Dock beundrar jag mammor med många småbarn, hur orkar man? Bara Theo som är en hur snäll unge som helst tar slut på all min energi! Så massor av cred till alla småbarnsmammor tycker jag!!

Nu ligger Theo här i soffan brevid mig och tar sig en liten tupplur. Han har precis tittat lite på disneychanel (playhouse disney) haha han tycker dom är roliga=) Men det får absolut inte bli en van, för ansålänge är han för liten för tvn anser jag.

Börjar bli nervös inför dopet nu. Men känns kanske bättre när vi varit på möte med prästen ikväll. Då vet man ju mer vad som kommer hända och hur allt går till.
Känns som att jag fixat allt nu.. Det är bara pappersdukar som ska fixas imorgon och sen ska tårtorna fixas imorogn oxå eller på lördag morgon.

Får väll ta tag i hemmet idag, städa lite. Sen är även planerna att gå en sväng så att brandie får spriga av sig lite.
Får väll ta och testa min outfit till på lördag oxå, så att allt ser bra ut=)

Ikväll kommer min syster hem ifrån Afrika! Saknat henne så! Dock har hon bara varit borta typ 3 månader denna gång men saknar henne lika mycket ändå. Och det ska bli spännande att se vad hon säger när hon får se Theo som typ bara var nån veckor när hon åkte. Pappa ska hämta henne elva ikväll på centralen sp jag har bett han att säga till henne att hon ska ringa mig i morgon så fort hon kan.

Nu får jag ta och sluta slö och göra något vettigt=)


Theo 1 vecka - 3månader.



Världens underbaraste unge!<3

Just nu sitter Theo i sin babysitter och tittar på disneychanel=)  Jag bläddrade i kanalerna lite och stannade där en stund och då började theo skratta så bara tusan asså! Så jag ville inte byta kanal=P Nu har han suttit och tittat på mussepigg i en tjugo minunter ungefär hihi min underbarling♥

Får nog ta och göra mig i ordning och käka e macka. Ska promenera in till byn sen med Eva. Ska till apoteket bla.

Ha en bra dag!


Sprutor, aj aj aj!

Hemkommen ifrån alla doktorbesök nu=P
Theo fick två sprutor av barnmorskan idag, uscha va hemskt det  var. Första sprutan bara gnydde han till lite när han fick, sen andra sprutan den här nya som bara bar som är födda efter oktober får, då skrek han. Han grät och grät en lång stund efter för den svider en bra stund. BM sa att han förmodligen kommer vara extra gnällig idag och kanske imrogonbitti oxå men då skulle jag ge han en alvedon för då hade han förmodligen ont eller så kan han få feber. Usch, riktigt jobbigt var det, det kändes som att man plågade sitt barn imed att jag höll i han. Men nu sover han gott i alla fall efter en händelserik förmiddag.
Innan vi körde till BVC så körde vi inom Netto som just nu hade lite roligt till bebisar faktiskt. Köpte en 5-pack med söta bodisar och ett 2-pack, fast då i storlek 74 så att han kan ha det senar för nu har han redan så mkt. Sen köpte jag ett par söta mjuka skor som han kan han nu som är exakt samma färg som hans jacka, mörkblå och röd=) Sen köpte jag billiga våtservetter (natusan) och tre saxar (behövs i detta hemmet).
Efter BVC hämtade vi upp Sanna och körde hem och fikade och snackade skit, Theo sov en lite tupplur så länge. Tror alvedonen gjorde han sömnig. Sen var det dags att bege sig till MVC och Sanna var snäll nog att följa med som barnvakt hehe! Kollade mitt blodtryck och det var bra, men dom kollade inte mitt blodvärde så jag får nog gå till en dokter och ta reda på vad fan det är för fel på mig! Börjar bli orolig.. Är yr, svimfärdig, skakig, illamående mm. Och imed alla dessa symptomer (som jag hade när jag var gravid oxå) så var det ju bäst att göra ett grav-test när vi ändå var i farten så jag slipper oroa mig. Det visade negativt men enligt BM så kan man inte vara säker imed att det inte var morognurin så jag får köpa ett grav-test och testa igen själv här hemme på morgonen. Men förhoppningsvis visar det nog negativit igen=)
Så för att dra en slutsats så blir det nog ett läkarbesök för pernilla och hoppas på det bästa att det inte är något allvarligt fel på mig!

Brukar aldrig skriva sånna här personliga saker i min blogg, men det är ju ändå min blogg(dagbok) så egentligen varför inte? Skriver ju inte sånt som jag inte vill att folk ska veta. Detta är helt enkelt mitt liv som mamma, lite komplicerat och oroligt liv förtillfället men väljer att dela med mig för att vissa som läser kanske behöver veta att dom inte är ensamma om att känna så här eller känna dåligt samvete över vissa beslut. Delar helt enkelt med mig av mina erfarenheter=)

Detta inlägg blev långt! Men nu ska jag sluta skriva och lägga min energi på att plocka undan här i hemmet, vika in ren tvätt i garderoben, hänga upp våt tvätt, tömma diskmaskinen och fylla den igen:S Med mera hehe!

BVC/MVC!

Ska vara på BVC med Theo kl tio, den lille stackaren ska vaccineras=( Ska försöka att inte oroa mig och stressa upp mig för då kommer Theo bara bli ännu mer ledsen enligt BM.
Sen ska jag hämta upp Sanna, vi ska fika. Sen kl ett ska jag vara på MVC och förhoppningsvis vill Sanna fälja med mig dit så hon kan underhålla Theo medans jag gör det jag ska där.
Igår gjorde jag en liten överraskning till Dennis. Jag gjorde varmchoklad med vispgrädde och cupcakes med choklad glasyr och strössel. Detta satte jag fram när handbollen var slut och vi skulle börja kolla på "Smekmånaden".

Om det nu finns en gud så hoppas jag att han är på min sida idag! Fan om inte mina värden ser bra ut, vill inte gå till läkaren, vill inte oroa mig!

Hade tråkigt...

Hade tråkigt så jag lattjade lite i photoshop=P


God morgon!

Theo sover fortfarande.. Han somnade 20.30 igår kväll och har inte vaknat något inatt, och nu är klockan 10.00. Han brukar ju sova hela natten, men aldrig till 10.00! Han brukar ungefär sova till 07.00 ungefär. Jag vet jag är löjlig men innan jag satte mig här så gick jag in och kollade så att  han andades. Blir så orolig när han sover ovanligt länge.

Igår satt jag och meckade lite med photoshop, försöker lära mig, men det kan nog ta ett tag! Så bilderna jag lägger upp hädanefter är inga proffsbilder. Fler av mina "försök" hittar du i min bilddagbok (pernillasidnor).

Kom precis på att Dennis kört till jobb med vagnen i bilen. Så idag blir det till att hålla sig hemma hela dagen. Kan ju inte köra nåmstans iheller för vår ena bil gick i sönder i fredags, typiskt oxå!

Idag ska jag nog försöka städa om Theo kan underhålla sig själv lite. Här ser för j*vligt ut!! Har ju ändå inget bättre för mig idag. Imorogn blir det BVC 10.00 och sen ska jag till MVC 13.00. När jag bokade tid till MVC glömde jag att jag hade tid på BVC samma dag så nu får jag köra dit en gång och sen hem och se dit igen hehe!

Ska passa på att käka lite frukost nu innan lillen vaknar! Ciao!♥

Söndag.

Idag är en riktig slappe dag... Har inte gjort något vettigt sen jag steg upp ur sängen. Jo jag har tvättat en maskintvätt som jag nu måste hänga upp. Måste nog först samla krafter, fruktansvärt slö är jag idag.
Har inget kul och skriva om iheller.. Jo just det jag har ju faktiskt bakat kladdkaka idag, så något mer vettigt har aj ju gjort. Snart ska jag laga lite middag till oss, blir lasagne idag.

Nu vaknar lillen! Uppdaterar sen!


Morgonspinn och kvällsmackor!

Spinnade med Sanna imorse, flitiga som attans var vi! Gick upp kvart över ju för att bege mig till gymmet och vara med på morogn spinn. Hem, åt frukost som jag köpt med mig och sen iväg till malmö. I malmö blev det in på partland oc köpte balonger och fina servetter till dopet. Sen in på caroli och kollade lite. Hittade inget där så det blev lund, nova. Där hittade vi en fin skjorta till Dennis som han ska ha på dopet. Köpte även ett par träningsbyxor till mig och ett träningslinne. Dennis köpte en bandyklubba.
På vägen hem blev det ett stopp i genarp, fikade hemma hos dennis mormor och morfar och hämtade dopklänningen. Den är så fin=) Ni får se bilder sen efter dopet!

Snart ska vi käka varmamackor och förmodligen glo på en film. Theo sussar sött efter att ha varit vaken i stort sett hela dagen så han var ganska övertrött.

Nu ska jag titta till mackorna!

Börja jobba!

I februari börjar jag jobba varannan helg! =) Ska bli riktigt skönt faktiskt. Blir ju bara att jag kan jobba på helgerna imed att jag får mamma-pengar på vardagarna. Men lite extra klirr i kassan har väll aldrig skadat?
Dock finns det säkert folk som ogillar mitt beslut attt börja jobba när Theo bara är 3 månader, men det skiter jag i för Theo har faktiskt en pappa oxå som kan ta minst lika bra hand om han som jag!

3 månader.



Idag blir Theo 3 månader! Kan inte fatta hur tiden bara spriger iväg! Min lilla pojke, redan 3 månader!♥

Eftermiddag på vetegatan.

Eftermiddagen spenderades hemma hos Carro och William. Han är nu en månad gammal. Vilken skillnad det är på han och Theo, helt sjukt vad mycket dom utvecklas på två månader. Längtar tills dom kan sitta på golvet och leka tillsammans när jag och Carro snackar skit och fikar=)
Bilder finns på min bilddagbok (pernillasidnor). Nu blir det duschen sen tv och sen antar jag att det blir sängen tidigt.

VILL HA!!!!!


Vill ha en tatuering med Theos namn i denna stilen. Men har inte bestämt mig för var på kroppen jag vill ha den. Först ville jag ha den snett på underarmen, men det tyckte somliga personer var dumt.
Vad tycker ni? Var kan man ha den så det blir snyggt?
Blir i så fall att jag gör den till våren=)

Stel som en pinne!

Ja ungefär så känner jag mig idag, stel som en pinne! Kan knappt gå sån träningsvärk jag har idag, men det är ju faktiskt självförhållat så jag ska inte klaga. Mest ont har jag i vaderna, aj aj aj! Tränade ju step igår oh jag antar att det tränar benen mest, känns så i alla fall hehe! Men det var kul, dock svårare än spinning och i vissa läge var jag nästan när på att ge upp och gå där ifrån, men är man envis så är man! Sjukt svårt att komma ihåg stegen.. Och när jag väll fått kläm på det ena steget så skulle vi lära oss ett nytt så allt blev en j*vla röra och jag blev helt förvirrad! Haha hade ingen aning om att jag hade så svårt för det här med kordination. Men efter passet så fick jag e liten privatlektion som hjälpte mig lite. Men jag är envis och ger inte upp efter en gång så det är bara att ge sig på det igen nästa vecka=P
Nästa träningspass blir nog morgon-spinn på lördag=)

Idag har jag absolut inga planer, ibland är det verkligen fruktansvärt tråkigt att vara mammaledig... Det erkänner jag! Jag blir helt försoffad, hatar det! Vill ha något att göra hela tiden helst. Men jag får väll tänka positivt, att detta är ju faktiskt bara tillfälligt och det är ju väldigt mysigt många gånger att bara mysa och fokusera mig helt på Theo.
Tror det är mycket vädert som gör en så negativ oxå. Har absolut ingen lust att gå en sväng och har inte haft det på nån vecka. Längtar tills våren. älskar våren för man blir så glad och positiv! Och man slipper dra på sig femtioelva klädesplagg på sig själv och Theo bara man ska gå utanför dörren!
Längtar efter dom sena kvällarna på uteplatsen, jag längtar till och med efter allt trädgårdsarbete, längtar efter att rensa häcken ifrån ögräs... Ge mig vår eller sommar nu!









Skor!

Vill köpa dessa skorna till Theo!
Men får vänta tills det är dags för han att börja gå, han har j uredan ett par och nästa par blir ett par "lära gå" skor som dom i mitten.



                       

Dennis ska börja träna bandy idag kl sju, det krockar ju olyckligtvis med min träning ikväll. Men vi har skaffat barnvakt till Theo, så ikväll får Theo busa med farfar! Hoppas det går bra, lite nervig är man juh=P
Så det blir till att försöka börja med maten innan Dennis kommer hem idag, jag ska nämligen försöka mig på att göra köttfärslimpa hehe! Och det tar j uen stund i ugnen så jag hoppas Theo låter mig laga mat idag! Nu ska ajg gå in och kolla till Theo som sovit oroande länge nu, typ sen elva.


Bilddagbok

Så nu har jag börjat lägga in bilder i min bilddagbok igen=) Ja heter pernillasidnor där oxå, så om du har bilddagbok och är en trogen läsare, bli vän med mig!!=) Så alla bilder jag inte lägger ut på bloggen hittar ni i min bilddagbok=)

Kan ni som läser inte kommentera mi blogg här så jag kan få eran blogg oxå!=)

Hääärligt!!!

Fick sova till tjugo över nio=) Visserligen så fick jag vakna en stund vid halv sju och ge han lite mat, men då fixade dennis maten och bar in Theo i vår säng så jag behövde nara ge han maten sen somnade vi båda igen. Vakade före Theo idag, låg och tittade på han en lång stund innan han vaknade, mysigt!

Uppdaterade ju inte igårkväll, men jag bokade i alla fall e tid på MVC och sen tyckte dom även att jag skulle besöka en läkare pga hur jag kände mig. Så jag ska till MVC den 20.e och om mina värden är bra så bokar jag en tid direkt hos en läkare så att dom kan hjälpa mig och komma underfull med varför jag mår så här?
När vi kom hem ifrån vårdcentralen så blev det bakning i alla fall! Så nu har vi bakat fyra sorter: Kärleksmums, kokostoppar, drömmar och sockerkaka. Så nu är det bara domkanelbulleliknande grejorna kvar=) Tårtbottnarna är gjorda för längesen och infrysta, resten av tårtorna meckar vi ihopa på fredag och lördag morgon tror jag. Känns skönt att nästan allt till dopet är fixat, bara massa småsaker kvar och en stor grej: dopklänningen måste hämtas!

Här kommer lite bilder ifrån bakningen, ni får ursäkta kvaliten för dom är tagna med min mobil som inte har den bästa kameran.


Två av sockerkakorna i ugnen.


Drömmarna.


Drömmarna nerpackade och klara för frysen.


Av detta ska det bli kärleksmums, lite mer cocos kom sen på och delades i rutor.


Kocostopparna innan dom åkte in i ugnen. Sen kringlades även choklad på dom.

Så med andra ord var vi väldigt flitiga igår=)

Ikväll blir det träning, step kl tjugo över sju med Sanna. Hoppas mitt magont gott över tills dess för just nu har jag jävligt ont!
Fram tills ikväll har jag inga planer, får se vad som händer. Ciao!♥

Träningsvärk!!!!

Har nästan precis klivit upp ur sängen.. Usch..ont i hela kroppen efter träningen igår, tyckte jag stretchade tillräckligt men antagligen inte.
Theo sitter brevid mig i sin babysitter och busar. Han har börjat med att dra ner den ena leksaken hela tiden. Dom sitter typ gansa hårt med kardborre men dom sliter han ner ändå! Buse!
Kommer igåg första gången han satt i babysittern, då nådde han inte ens upp till leksakerna hihi!
Natten har varit okej, har sovit  iallafall! Theo vaknade vid halv fyra så jag gick in till han och istället för att ge han mat så gav jag han nappen och då blev han tyst och somnade om=)
För en vecka sen ungefär bytade jag ifrån babysemp1 (ersättning) till babyplus2, tycker inte direkt att det gör nån skillnad. Han håller sig inte mätt längre i alla fall. Och om en månad är det dags att börja med smakportioner=)

Jag får väll kanske gå och göra mig i ordning, Theo är redan klar före mig som vanligt hehe! Ska vara uppe på vårdcentralen med Eva kl nio, jag ska passa på att boka tid till en barnmorska då oxä.
Sen blir det kanske bakning till Theos dop när vi komme hem, men förmodligen blir det på fredag istället för Eva kände inte för att baka idag, men vi får se=)
Dop-tårtorna lär bli riktigt fina!

Nu ska jag hoppa ut morgonrocken och göra mig klar!

Spinning!

Herregud i himmelen! Hade ingen aning om att min kondition var så dålig, och det verkar som att mina ben-muskler har förtvinat bort under graviditeten. Fy vad passet var jobbigt! Svettig blev man iallafall, kanske bevis på att man ansträngde sig och verkligen kämpade. Spinning-passet var slut klockan sju och nu sitter jag här 2 ½ timme senare och skakar förtfarande i hela kroppen pga överansträngning. Men antar att det blir lättare och lättare efter varje pass. Näste träningspass blir förmodligen på onsdag kväll, då blir det Step=)
Pappa och Lumi var precis här och hämtade en tv som dom skulle skicka till Rumänien till Lumis bror. Dom stannade en stund och drack kaffe och om två veckor ses vi igen på Theos dop!

Ne nu ska jag titta vidare på "lipstick jungle". Ciao! 

Award!!!








"Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!"


Tack så mycket Naddie♥


.....och jag passar på att skicka vidare till:
Denise
Emma
Kirsi
Erika

Fullspäckad dag!

Ja denna dagen blev ganska fullspäckad ändå!
Just nu sover Theo middag så jag har passat på att duscha och göra mig i ordning och nu fick jag lite tid över så jag passar på att blogga lite.
Jag hade oxå behöv sova middag egentligen för jag har bara sovit tre timmar i natt plus en timme i morse. Och det beror inte alls på Theo för han har sovit som en stock, han vakande en gång vid tre men förutom det har han sovit bra. Jag kunde bara inte somna igår kväll.. Låg och tänkte en massa så jag höll på att bli knäpp! Tillslut somnade jag vid tre och sov nog tio minuter sen vaknade Theo, somnade nog igen vid halv fyra och vaknade igen sex sen somnade jag en liten stund mellan sju och åtta. Så idag är man lite seg.
Ska bege mig till ystad lite över tolv. Ska in på babyproffsen och köpa segelscarfsar till Theo för han dreglar ju värre än en sanktbernardshund haha! Sen ska jag hämta Therese nere vid ÖP kl ett och sen köra upp till McD och snacka med chefen och ta en kaffe med Therese.
Sen hem så att jag är hemma innan halv fyra, städa undan lite, laga mat och sen när Dennis kommer hem så blir det till att käka fort som f*n för sen ska jag träffa sanna vid gymmet vid halv sex för träningspasset börjar sex och man måste vara där en halv timme innan. Kan ju bara hoppas på att passet inte är fullt! Det blir spinning idag=)
Så ungefär så ser min dag ut idag! Älskar att ha något att göra! Hatar bara sitta hemma och glo!

Ne nu ska jag slänga på mig lite smink och plocka fram lite kläder att klä på Theo när han vaknar=)

Ha en trevlig dag!

Bästa låtarna just nu:
Leona Lewis - Run
kings of leon - use somebody


Pernilla öppnar sitt lilla hjärta.

Har funderat mycket idag... Funderat på livet.

Mitt liv har verkligen förändrats något otroligt mycket dom senaste åren. Har gått ifrån att vara en oansvarig och kaxig typ till en tjej som står med båda fötterna på jorden och lever för sin familj. När jag tänker tillbaka på hur mitt liv har varit så kan jag inte fatta att jag sitter här idag och är nöjd med mig själv! Har gjort så mycket som jag inte är stolt över, men allt det glöms när jag tittar på min underbara son. Jag är så glad att jag och Dennis har satt en så underbar liten människa till världen!
Ända fram tills Theo föddes så trodde jag att jag visste hur det kändes att älska någon så det gjorde riktigt ont, men det visste jag inte. Nu vet jag... Nu vet jag hur det känns att älska någon så att det känns som att hjärtat ska explodera! Och när Theo tittar på mig med kärlek i blicken så vet jag att jag är det viktigaste i hans liv och att han älskar mig mer än något! Ibland när han ser på mig så tittar han med en beundrande blick precis som om han skulle vilja säga till mig att jag är det finaste han vet, att jag är det bästa i världen.
Att vara småbarnsförälder kan ibland vara väldigt jobbigt och krävande, ibland sprutar tårarna och man känner sig så fruktansvärt hopplös... Men den lyckan man känner när ens barn ler så att hela ansiktet lyser upp eller när ditt barn somnar i din famn av ljudet ifrån ditt hjärta, då försvinner alla negativa tankar, då känns det som det bara finns du och ditt barn i hela världen och du behöver ingen annan för att bli lycklig!

Theo är det bästa som någonsin hänt mig, han är det vackraste jag sett och jag skulle göra allt för min son!

Jag skriver inte ofta om mina känslor och tankar i bloggen för jag tycker inte om när det blir för personligt. Men här har ni ord som kommer rakt ifrån mitt hjärta i detta inlägg!

Ta hand om er!♥

Söndag idag..

Theo har nästan precis somnat, han var riktigt trött så en liten middags tupplur sitter nog inte helt fel. Jag passar på att blogga lite, vet egentligen ite varför jag bloggar när jag inte har nått vettigt att skriva, händer inget vettigt i itt liv just nu..

Zandra och Valle var här för en stund se med Zandras lille valpis, så underbart söt! Golden-valpar är bara för härliga=) Dom kom för att titta på Theo och se hur stor han blivit. Brandie var faktiskt ganska snäll mot Casper, hon brukar vara mycket hårdare men det kan ju bero på att Casper fattade att det inte var nån idee att jävlas med en surkärrig som Brandie=P

Idag är det söndag och imorogn börjar Dennis jobba igen. Han tycker säkert att det ska bli skönt, jag däremot tycker inte det ska bli så skönt. Dagarna här hemma blir så långa.. Får väll försöka hitta på så mycket som möjligt för att tiden ska gå snabbare.. Det värsta är ju att jag känner typ ingen här i Sjöbo så jag har ingen att träffa om dagarna. Och som jag skrivit innan så kostar det alldeles för mycket att köra till Ystad så fort man har tråkigt.
Men imorgon om jag kan ta bilen så ska jag og köra till ystad, ska fråga Therese om hon vill dricka kaffe med mig=) Sen på tisdag så ska jag följa med Eva till MVC för jag ska beställa tid. Efter det så blir det bakning hemma hos Eva, ska baka en massa till dopet. Sen om jag hinner och känner för det så går jag kanske bort till församlingshemmet och är med på babyrytmiken.
Förutom detta så ser veckan ganska tom ut. Ska försöka träna nån av dagarna oxå, fick ju tre gratis-pass när vi var på gymmet och frågade om medlemskap. Så vi ska träna tre pass och sen bestämma oss för om vi vill bli medlemmar och börja träna nån gång i veckan.

Ne nu kommer Dennis hem, han har varit ute och kört en runda med min betta och sett så den fungerar så han kan köra med den till jobb så att jag kan ta hans bil=) Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka göra något vettigt av denna dag så att man inte försoffar sig helt här hemma!

Ciao!♥

Gullunge!



Hemkomna ifrån Svedala nu. Stannade på McD i Ystad på vägen hem och käkade. Ska snart in till Eva och käka Äppelkaka. Uppdaterar kanske lite senare! Ciao!♥

Myser.


Let´s dance!

Ni missar väll inte premiären av let´s dance ikväll?

Sitter just nu mätt och belåten i soffan och bloggar, precis käkat middag som idag bestod av stekt laxfilé, potatis och kall gräddfil-chilisås, MUMS!
Väntar på Sanna som snart kommer och hämtar mig, vi ska köra bort till gymmet och betala medlemsavgift och höra så att allting är som vi tänkt oss=)
Sen på vägen hem så blir det ett stopp i affären för att köpa godis att smaka på till let´s dance! Japp ni hörde rätt GODIS va? det är ju inte lördag idag!!! Har kommit fram till att mitt humör mår bättre av lite godis ibland. Ska dock inte äta lika mycket som jag gjort innan, men lite då och då för att stilla mitt aggresiva humör. Nu när jag ska börja träna så skiter jag i att jag äter godis då och då för det är ju inte så att jag är överviktigt utan anledningen till att jag slutade äta godis var för att stötta min kära sambo som oxå slutat. Så...nu har jag förklarat mig och erkänner: Jag har brutit mot ett av mina nyårslöften, skäms på mig! Men ni ska se att Pernilla lär ändå vara slimmad till sommaren för hon är riktigt taggad till att börja träna!!
Så får man väll lagom fin kropp till man beslutat att skaffa en unge till;) (ta det nu inte fel, inte ska jag bli gravid redan till sommaren).

Imorgon förmiddag bär det av till Svedala, hem till mamma och hjälpa dom med deras data. Utöver det, inga planer!Blir nog en lugn helg. Sen på måndag börjar Dennis jobba igen och dagarna här hemma lär bli långa igen. Men ska ta mig i kragen och gå på lite mamma-träffar och sånt. Babyrytmiken börjar ju faktiskt på tisdag=)

Nu kommer nog snart Sanna, måste gå och göra mig klar!

Ciao!♥

Bjuder på en gammal bild ifrån när jag var i London April-07 =)


Ge mig sommar!

Aaa va jag längtar efter sommaren! Och denna bild får mig att längta ännu mer. Tror den är tagen sommaren 07.


Batman "the dark knight"

Kollar film, eller ja jag pendlar med ögonen mellan datan och tvn. Börjar bli riktigt trött, och ännu mer trött blir jag när jag tänker på att Theo förmodligen kommer vakna vid fem och vilja ha mat..suck..han är inne i nån tillväxt-period tror jag för han vaknar så tidigt varje natt nu, det gjorde han inte innan. Innan hade man turen och fick sova till sex-sju, men man kan väll inte alltid ha tur.
Theo har varit riktigt gnällig idag, ännu en anledning till att jag tror att han är inne i en tillväxt-period. Hoppas han är lite gladare imorgon=)
Usch..är så trött så att jag skriver fel och får skriva om hela tiden, så jag tror jag säger godnatt till bloggen, datorn och min hjärna nu!



Saknad.






Händelserik dag!

Ja denna dag har varit allt förutom tråkig.
Dagen började lite segt med morgonrocken på ända tills tio, sen hoppade jag in i duschen och efter det kände jag mig som en människa igen! Sen kom Sanna hit, vi drack en kopp kaffe, snackade skit och kollade på shema för träningen. Vi har bestämt oss för att köpa ett 6månaders kort och på det får man träna hur många pass man vill i veckan. Och med pass menar jag: power, spin, aerobic, muskelpass, core, step, box mm. Ska bli så jävla kul och skönt! Vi ska nog träna tre dagar i veckan:)
Medans Sanna var här så ringde Denis försäkringskassan och frågade hur vi skulle ändra dagarna så att jag inte får nån pengar på helgerna, vill börja jobba helg nämnligen. Och det går tydligen ändra så när jag vill kan jag börja jobba helg igen=) Ska ringa McD och säga till dom att jag kan jobba helg och har även sagt till Eva att jag kan ställa upp på Kärnan(mitt andra jobb) oxå. Ska bli skönt att jobba nån timmar då och då=)

När Sanna sen kört hem så körde vi till BVC för Theos kontroll. Han är nu 64cm lång och väger 6800g. Alltså har han växt 12 cm sen han föddes och gått upp 3kilo i vikt. BM sa att han låg över kurvan och att han såg jätte fin och stor ut=)
Ska dit den 20.e igen för vaccination..Usch! Läskigt..
När vi var klar på BVC så körde vi hem och tog på oss en massa kläder mötte upp Daniel och Johanna och körde sen iväg och åkte skridskor på dammen vid skolan. Det var kul, men kallt! Så om vi ska iväg och åka imorgon igen så ska jag ha mina skidkläder på mig det är en sak som är säker!
När vi kom hem blev det matlagning, taco fyllda frallor, mums! det blev riktigt gott! Johanna och Daniel åt hos oss och Eva kom oxå in och åt hos oss för det blev mycket över=P
Efter detta bar det iväg till Novalund för att hämta min laptop som varit på lagning i en månad typ. Medans Dennis hämtade den på mediamarkt så gick jag, Johanna och Theo in på H&M. Jag köpte skjortan jag ska ha på dopet, dock inte en vt för det fanns inte så det blev en ljus randig ch sen ett svart skärp. Sen in på intersport och köpte ett par reebok-skor till mig som jag ska ha när jag tränar, dom hade kostat 1000kr men var sämkta till halva priset=)
Sen var det dags att köra hem, hålla kväll och natta lillen. Han somnade för ungefär en halvtimme sen, mitt söta lilla hjärta♥

Ne nu har jag skrivit grymt mycket och ni orkar säkert inte läsa allt!

Natti!



Envis som en...?

Blev ingen skridskoåkning idag=( Får bli en annan dag om det fortsätter vara minusgrader. För en liten stund sen var det ju plus grader.
Har bara slappat och slöat hela dagen. Ska snart laga lite mat, så fort Dennis kommer hem ifrån affären. Idag blir det fiskpinnar och potatis (typ dennis favorit), sen imorgon blir det Frallor fyllda med taco-köttfärsblandning. Blir det gott imorgon så lägger jag upp receptet för det verkar verkligen vara busenkelt=)
När vi käkat så blir det en promenad till videobutiken allihopa, hyra film och passa på att motionera samtidigt! Jag tycker jag har varit jätte flitig, har varit ute på långpromenader varje dag förutom igår. Och det är ju sagt fem dagar i veckan så än så länge håller jag mitt löfte! Godiset har jag inget direkt begär efter, men däremot Colan, min älskade Cola. Min Cola var ju lixom istället för rökningen på ett sätt. Skulle det gå utför så får jag ju dricka cola ändå, bättre det än rökningen. Men jag SKA klara det! Får alltid höra att jag är grymt envis och aldrig ger mig, här är ett exempel på att det nån gång faktiskt kommer till nytta=D Va e det nu man säger, Enivis som en....? Hmm kommer inte på vilket djur det är man brukar gemföra med=P

Imorgon ska jag träffa Sanna på förmiddagen, ska fixa så att vi börjar träna snart..weeiihoo! Då lägger jag in andra växlen och ger gärnet! Platt mage, here I come!! (förhoppningsvis)
Sen vid två bär det av till BVC, Dennis ville nog oxå följa med verkade det som. Han brukar ju jobba annars men nu är han ju ledig så då får han ju passa på=) Ska bli skoj att se hur mycket Theo växt!

Ska släppa in Brand nu.. Ciao!♥


Ballonger?

Någon som vet var man kan få tag på ljusblåa ballonger? Hittar bara ballonger med blandade färger.
Eva var här och lämnade tårtbottnarna till dopet igår. Kan ju säga att jag får nog ta och rensa ur frysen rejält om jag ska få plats med resten av kakorna oxå för bara tårtbottnarna tog upp en hel låda i frysen.
Börjar känna lite stress inför dopet. Dom har inte ringt mig fån kyrkan än så jag har inte varit och pratat med dom eller nått, vet typ ingenting om vad som händer i kyrkan. Resten har jag koll på, men just vad man gör i kyrkan har jag ingen aning om. Har aldrig varit på dop, jo när jag var liten men det minns jag inte. Vill ju egentligen läsa en dikt som jag tycker är jätte fin, men det är jag för feg för så Dennis bror Daniel (Theos gudfar) skulle läsa den, men sen fick vi reda på att han skulle upp i fjällen och kunde inte komma på dopet=( Så jävla typiskt! Man gör allt för att Syrran ska ha komit hem ifrån Afrika till dopdagen föratt man vill ha med dom viktigaste..så blev det istället Daniel som inte kunde komma!
Så nu blir det nog ingen diktläsning, i så fall om Syrran vågar..får fråga henne!

Det verkar ju fortfarande vara minusgrader så det kanske blir skridskoåkning idag i alla fall!=) Får se vad vi kommer fram till sen när sömntutan vaknat.
Theo somnade igen för en liten stund sen, kan tänka mig att han sover en halvtimme (högst) sen vill han busa igen.
Efter långt om länge så somnade han igår, han var ju så sjukt jobbig för han var riktigt övertrött!

Imorgon är det dags för BVC-besök, spännande!



Minnen.

Helt slut! Äntligen slagit mig ner framför datorn och känner att jag kan andas ut och varva ner.
Har varit i Svedala hela dagen. Mamma och Bengt var här igår kväll och då frågade dom oss om vi ville hjälpa dom för dom hade bestämt sig för att bli moderna och köpa bärbardator och skaffa internet. Så idag bar det av till netonet med Bengt. Vi hittade en bra bärbardator, en skrivare (fotoskrivare, scanner, kopiater), mus, USB-minne. Sen åkte vi hem till dom och Dennis visade Bengt lite och installerade lite saker på datorn. Medans dom klyddade där hemma så gick jag hem till Lotta och hälsade på. Det var längesen vi sågs och jag ville hon skulle få träffa Theo innan han blir för stor. Sen gick jag även in till Pär och visade Britt-marie Theo och vi pratade en stund=) Kul att träffa både lotta och britt-marie, var ju ett tag sen..
Gick en runda i Sjödiken med Theo, igenom Bjeret..alla minnen kom tillbaka. Det var där vi alltid red, det var där jag alltid var ute och gick med hundarna, jag älskade mysiga Bjeret. Jag älskade mitt Sjödiken. Det var mitt paradis. Ville ju aldrig flytta, men man kan ju inte alltid få som man vill.

Som ni ser så har jag ny design på min blogg, min kära pojkvän var villig att hjälpa mig. Jag blev faktiskt riktigt nöjd=) Vad tycker ni?

Imorgon ska vi kanske iväg och åka skridskor. Om det fortfarande är minusgrader så att dammen fortfarande är frusen. Plus att vi helst måste ha någon annan med oss som kan ta hand om Theo när vi åker annars får vi åka i skift och det är ju inte så kul, jag vill ju åka med Dennis=)

Nu gråter/skriker Theo ute i vardagsrummet, Dennis försöker trösta honom.. Ärligt talat tror jag han är övertrött!

Ne får verkligen ingen ro till att skriva, ingen lugn och ro alls här förtillfälligt!

2 månader, 2 veckor & 5 dagar!

Sitter just nu och redigerar lite bilder, sitter mest och försöker få lite insperation till något fint.
Theo och Dennis sover middag, lyx! Men om tio minuter är det dags att gå upp! Ska in till svärmor och käka hemmalagad pizza, MUMS! Så biffarna vi skulle äta idag får vänta tills imorn, men vad gör det när man istället får pizza=)




Min älskade sötnöt, är han inte bara helt underbar?

Nu bockar vi av lite!

Om tolv dagar blir Theo 3 månader, så jag tänkte bocka av lite som bebisar i hans ålder ska kunna vid denna ålder som Theo kan. (han kanske inte kan allt men han är ju inte tre månader än)
Det som är överstrukit är det han kan!

Kolla vad ditt barn kan vid cirka tre månaders ålder.

Rörelser

  • Barnet kan lyfta huvud och bröst när det ligger på mage.
  • Kan hålla upp och stödja överkroppen med armarna när han eller hon ligger på mage.
  • Barnet sträcker på benen och sparkar när det ligger på mage eller rygg.
  • Sträcker ut benen när foten rör en plan yta.
  • Kan knyta och öppna händerna.
  • När barnet ligger på rygg slår det på föremål som hänger ovanför det.
  • Kan hålla och skaka leksaker.

Syn

  • Betraktar noggrant människors ansikten.
  • Blicken följer föremål som rör sig framför ansiktet.
  • Känner igen en del föremål och personer på avstånd.
  • Börjar röra händer och armar med viss koordination.

Kommunikation

  • Ler till ljudet av bekanta röster.
  • Ger ifrån sig babblande ljud.
  • Börjar imitera vissa ljud.
  • Vänder huvudet i den riktning som ljud kommer ifrån.

Emotionellt, mentalt, socialt

  • Börjar utveckla ett socialt leende.
  • Barnet tycker om när du leker med det och det kan börja gråta om du slutar att leka.
  • Härmar rörelser och ansiktsuttryck.

Ojdå! Han kunde visst allt=P
Tänk så mycket vi har fått se och vara med om, så mycket han har lärt sig! Det är verkligen jätte kul att följa sitt barns utveckling:)


Känns bättre...

Idag känns det bättre, idag är jag positiv.

Igår fick jag äta godis och dricka läsk för det var lördag, och det gjorde jag:) Man uppskattar det mycket mer närman inte får det varje dag!
Änsålänge har jag inte brytit något nyårslöft! Och jag tycker faktiskt om mitt nya hälsosammare liv:)
På måndag ska jag och Sanna träffas, vi ska gå in på internet och kolla upp shemat på kraftverket där vi ska börja träna. Vi vet väll inte riktigt vad vi ska börja träna än å vi ska kolla upp det oxå!

Köpte fotoalbum igår, två stycken tjocka album. Ett får året som gick och ett för 2009. Måste börja skärpa mig med att framkalla bilder och sätta in i album. Det är ju roligare för Theo att sitta och titta och peka i ett album än på en jävla dataskärm!

Igår var jag och Dennis flitiga, vi gjorde Crepes med taco-köttfärsfyllning. Det blev faktiskt gott:) Och i förrigår gjorde vi egen korvstroganoff, det är framsteg för oss! Alltid annars brukar vi typ använda kryddmix på påse där man typ bara tillsätter mjölk+vatten+kött hehe! Men nu är det ändring på det! Jag vill faktiskt lära mig laga mat!
Idag blir det biffar som vi har i frysen sen sist vi åt det (jepp hemalagade) med potatis, brunsås. Har hittat en jätte bra sida på nätet som jag nog kommer besöka troget i fortsättningen, skit bra recept hittar ni på tasteline.

Usch..är verkligen trött.. Var uppe fyra och gav Theo mat, sen låg han bara och sprattlade i vår säng och sov inte mycket. Dennis gick upp vid halv sju och tog honom för att jag skulle få sova lite..men icke! ..det gick ju inte när man hörde Theo vråla och låta besvärad ute i vardagsrummet så jag gick upp. Och när jag kommer ut i vardagsrummet har han somnat i Dennis famn i soffan. Hade lika bra kunnat gå in och lägga mig igen men kände att jag inte orkade försöka somna om IGEN.

På onsdags är det dags för ett nytt besök på BVC med Theo, spännande! Det ska verkligen bli kul att se hur mycket han gått upp i vikt och hur lång han blivit imed att det var ett tag sen sist. Var nog en månad sen...

Allt för mig just nu.. ♥


Ingenting kul.

Bloggtorka... Inget kul att skriva om, händer inget kul just nu.

Usch.. Ingen bra dag idag. Ingenting är kul och ingenting får mig att må bra idag. Fan asså!



Segt, väldigt segt...

Theo vaknade redan fem i morse och vill äta, så jag la han i vår sänga och gav han mat sen somnade han om tills klockan var halv åtta. Men usch jag är så trött och kände inte alls för att gå upp.. Huvudet bankar och har ont i magen, hade verkligen behövt sova två timmar till. Men Dennis verkade minst lika trött som mig så jag fick gå upp och se glad ut. Kanske kan övertala han till att jag får sovmorgon imorgon då!
Igår var vi hemma hos pappa och "firade jul", det var trevligt! Theo fick fina julklappar, en vinterjacka, sex par strumpor och en typ sparkdräkt. Sen fick jag en stickad tröja som var jätte fin som dom köpt till mig i österrike och tillsammans fick jag och dennis en en glasform som man typ kan göra lasagn i och en glasskål med lock och sist men inte minst fick vi en bok om konsten att vara förälder (boken kommer ifrån tv-programmet om Nannyn som hjälper familjer). Tror boken är riktigt bra, det handlar mest om rutiner tex sovrutiner, matrutiner och en massa bra tips:)

Jag och dennis har nog bestämt oss för att köpa en systemkamera i före en tv till sovrummet. Jag älskar att fota och det hade verkligen varit kul med en riktig kamera!
Vill ha tillbax min laptop som är på lagning.. Har varit utan den i flera veckor:S Därför jag inte gjort nån fin årsresume med bilder för att alla bilder ligger på min dator.

Idag ska vi ut och köralite, vi vet inte riktigt var men det är mest för att jag ska köra lite imed att jag inte kör bil så ofta. Måste köra lite då och då för att inte komma ifrån det. Nu på vintern tycker jag inte alls om att köra, det är mörkt och halt hela tiden och sen har jag Theo att tänka på och det gör mig så nervös! Men idag ska vi köra en sväng!

Uppdaterar senare om vad denna dag hade att ge! Nu vill lill-killen ha mat!
Ciao!♥


Nyårslöften.

Jag lovade ju att skriva ner mina nyårslöften. Stor del till att jag gör det är för att jag vill att alla ska veta vad jag lovar mig själv och om jag misslyckas ska jag känna mig riktigt dum, en riktigt loser! Men nu hoppas jag på att jag för en gångs skull kan hålla vad jag lovar!

♦ Sluta äta godis och dricka läsk. (förutom på lördagar)

♦ Börja träna. (antingen arobics, spinning eller något liknande)

♦ Ut och gå långpromenad med Brandie minst fem dagar i veckan.

♦ Ut och springa i alla fall en gång i veckan. (till att börja med)

♦ Spendera mer tid med Brandie och inte bli så lätt irreterad på henne.

♦ Inte låta någon behandla mig illa!

Så från och med idag börjar mitt nya och hälsosammare liv! Den lilla mamma-mage som är kvar ska bort och min kondition ska bli som förr igen! Just nu flåsar jag och svettas bara jag gått upp för en brant backe med barnvagen, herregud! Nu blir det ändring!

Nyårsafton!

Nyårsafton var helt okej, men kunde ju varit bättre... Men jag är nöjd med maten, sällskapet och sällskapspelandet:) Det jag saknade var lite kärlek vid tolv-slaget. Förhoppningsvis blir det bättre nästa år!
Lägger kanske upp lite bilder sen om jag orkar;)
Theo sov helt oberört när alla raketer smällde, sov som en stock:)
Idag blir det nog hem till pappa och fira en sen jul!
Hoppas att alla haft en bra nyårsafton!

Ciao!♥

Ingenting slår 2008!

Ingenting slår 2008 för det var då vår älskade son kom till världen! Älskar dig över allt annat! Helt obeskrivligt



RSS 2.0