Valborg idag!

Ja då va det valborg idag! Vi har inte riktigt än bestämt oss för vad vi ska hitta på. Är det fint väder ikväll kanske vi drar till Vanstad för en kompis bror skulle kanske ha nån trädgårds-fest. Men är det dåligt väder är man ju inte så sugen på det hehe!

Igår va vi på banken och skrev papper och lite sånt. Det börjar kännas mer och mer verkligt att vi ska flytta nu. Men det är ju ett tag till dess, men gud va jag längtar!!! Jag och Dennis va på IKEA igår kväll och tittade på alla fina möbler vi ska köpa. Och vi hittade en ursnygg soffa som både jag och dennis tyckte om så det blir nog en sån hehe! Jag tycker tiden kan gå snabbt nu!!

Snart kommer Daniel(dennis bror) och has flickvän och hämtar mig, vi ska in till Ystad och gå i lite affärer. Jag får väll se om jag hittar lite nya kläder för jag har inte ett ända par byxor som går knäppa så jag får ha en jävla hårsnodd där knappen egentligen ska sitta för att hålla ihop byxorna lite i alla fall hehe! Det är ju tur att det snart är sommar för då kan man förhoppningsvis gå i klänning.

Nu är syrran på väg upp till Gävle. Pappa och Lumi bestämde sig för att dom skulle köra henne upp och sen spendera sin lediga helg i Stockholm. Dom tyckte inte det var så bra ide att jag skulle köra... Jag känner mig inte rikitgt redo för att köra så långt än plus att pappa är overbeskyddande och tycker inte att man ska köra så långt om man är gravid. Men men det blev nog bäst så här ändå.. Lite synd för jag förlorade lite tid jag skulle spendera med Jusse men men... Fick träffa henne två ggr och nu åker hon och kommer inte hem förrens i slutet på augusti. Men sen har hon lovat att hon ska stanna hemma tills bebisen kommit, hon sa att hon förmodligen stannar i skåne tills efter jul:)

Nä nu ska jag släppa ut min vildhund sen är det nog dags att åka!

Helgen!

Denna helgen har varit jätte mysig! I fredags va vi hos mäklaren på dagen och sen efter det körde vi inte till malmö och fixade lite saker och sen åt vi lite thai-mat. När vi kom hem blev det lungt med film och godis hihi! Sen i lördags va det staketbygge, men jag fick ju nöja mig med att titta på eller göra nått lite mindre ansträngande arbete. Vid två fick vi sticka hem och göra oss klara och sen bar et av till höllviken på kalas hos kusinen. Vi hämtade upp syrran och Cami i malmö först oxå. På kalaset va det trevligt! Det blev ganska sent och på hemvägen släppte vi av jusse och Cami på möllan för dom skulle ut och sen körde vi hem och jag däckade i samma sekund som huvet landade på kudden hehehe! Igår va det staketbygge igen och sen grillning hos Paddan och Valle, sjukt gott va det! Och efter det blev det hem och nanna.
Ja det va en kort förklaring på min helg! Har varit sjukt skönt väder oxå så igår brände jag både min näsa och mina kinder hihi!

Idag vet jag inte rikitgt vad som händer. Tänkte i alla fall ringa jusse och fråga vad hon ska göra för på onsdag morron åker hon upp till gävle och blir där i 4 månader. Det va inte speciellt länge man fick ha henne här hemma.
Men i vilket fall som helst så ska jag städa här hemma för här är ganska skitigt. Sen borde jag åka till skogen med brandie och gå en lång promenad. Ja vi får väll se vad som händer.

Idag är det typ nio dagar kvar tills ultraljudet, längtar!

Jag är vrålhungrig så jag får väll ta och äta frukost och släppa ut vilddjuret nu!

Staketbygge på hög nivå!

Haha ja som Dennis, Paddan och Dennis mamma har hållt på hela förmiddagen... Dom håller på att sätta staket runt Evas trädgård. Det gick väll ganska bra men dom kom inte så jätte långt idag. Vi va tvugna att åka hem nu för vi måste duscha och lite sånt för vi ska vara i malmö och hämta syrran halv fem och sen ska vi vara på kalas hos kusinerna i höllviken klockan fem. Det ska bli trevligt:) Det bästa med kalas är ju nästan alltid mate eller efterrätten hihi!
Nu är man ledig några dagar, skönt! Imorn blir det nog mer staketbygge, jag kan ju inte hjälpa till så mycket imed att jag inte får bära något tungt men jag e ju smakråd hehe. Sen imorn kväll hade jag tänkt bada Brandie för det har jag fortfarande inte kommit till skott att göra. Men igår när vi va på jägersro så köpte jag ett fästingband på apoteket så jag tänkte bada henne först innan jag sätter på det. Hoppas bara att hon inte blir irreterad i huden av bandet denna gången. Förra sommaren verkade det som att hon va allergisk mot bandet. Men om vi märker minsta lilla kliande får vi ju ta av det.
Ne nu får jag väll hoppa in i duschen innan min älskling kommer hem och ska sno duschen ifrån mig i en halvtimme hehe. Han är och tvättar min bil till mig, kan man ha en bättre pojkvän? hihi!

Kul att ni kommenterar mina inlägg:) Ni kan ju oxå skaffa blogg så jag kan få snoka lite i era liv..hehe! Ciao!

Tjenis Penis!

I onsdags kom ÄNTLIGEN min älskade syster hem! Efter mycket krångel hehe. Jag, pappa, Lumi och Simon va på kastrup och hämtade henne klockan nio i onsdag. Jag blev så glad när jag såg henne:) Och det första hon frågade mig när hon kramade mig va om jag va gravid och när jag då sa ja så blev hon skit glad! (hon va ju typ den sista som fick reda på det, synd bara att hon fick höra det av e annan person innan mig.)Jag trodde hon skulle bli så där lite små arg för att hon skulle spela lite mammig hehe Men nä hon blev faktiskt friktigt glad:)
Jag sov hos pappa i onsdags och sen på torsdag morron begav jag och jusse oss in till malmö. Snacka om att alla där kör som idioter! Jag använde min tuta för allra första gången och det va mer än en gång hehe! Vi hälsade på camilla när hon satt på frisörsalongen och fixade sina flätor och sen gick vi och kollade i lite affärer och fixade ny mobl och nytt abonemang till jusse. Sen efter det begav jag mig till ystad för det va dags att jobba, sjukt trött va jag men jag tog mig igenom den kvällen oxå!

Idag blir det jobb mellen 10-14 och sen klockan 15 ska vi vara hos mäklaren. Sen kväll har vi inget bestämt, kanske blir en mysig hemmakväll. Imornkväll blir det kalas hos kusinerna, ska bli kul=)

Ne nu måste jag verkligen gå och göra mig klar och köra till jobb, hade ju tänkt käka frukost på jobb innan jag börjar hihi!

Fan fan fan!

Fan fan fan va jag hatar dom idioterna i Afrika just nu! Va fan sysslar dom med! Jusse skulle kommit hem ikväll men när hon skulle ta flyget så kunde dom inte få fram hennes flygbiljett! Så hon missade sitt flyg. Så nu har hon bokat en ny biljett till imorgon. Så om allt går som det ska så ska hon vara på kastrup klockan nio imorron kväll. Tycker så synd om henne.. Snacka om att hon har haft otur  nu asså! Vill bara hon ska komma hem så man slipper oroa sig hela tiden.

Idag vet jag inte vad som händer.. Ska diska och städa här i hemmet lite. Sen kommer dennis och då ska vi göra spagetti och köttfärsås, mums!
Har haft ganska ont i magen idag... Men jag har inte ätit sådär jätte ordentligt så jag får väll skylla mig själv. Blir kanske bättre sen när jag ätit.
Ikväll tror jag att jag ska bada brandie. Hon är verkligen super skitig. Eller det är egentligen inte skit utan typ damm.. fattar inte hur en hund kan vara dammig men det e hon hehe! I vilket fall som helst så ska hon bli ren och blänkande! Badar hene ganska ofta nu men det e fär hon blir så äclig snabbt..jag tror det beror på att hon börjar komma till åren lite och pälsen håller sig inte så fin lika länge. Men jag får bada henne precis innan hon ska gå och lägga sig för jag vågar inte bada henne och sen ta ut henne senare för då kanske hon får öroninflammation IGEN och det vill jag inte!

Ne nu måste jag verkligen börja städa lite.. Brandies pälsbollar flyger rundor på golvet hehe Och ädå dammsög jag igår..hel sjukt!

Va kul att det finns nån som läser=) Ciao!

Underbara väder!

Helt underbart vårväder ute! Man blir mycket gladare och positivare när det är fint väder. Synd bara man ska jobba till fyra idag. Men det positiva är ju att det är ljust när jag kommer hem och det är ju inte allt för ofta det händer.

Igår va jag och tittade på vårt nya hem, sjukt fint! Och våra möbler kommer göra sig sjukt bra där=)

Imorgon är jag ledig och förhoppningsvis kommer systern min hem då! I så fall ska jag följa med och hämta henne på kastrup klockan 22.00. Blir kanske så att jag sover hos pappa sen för jag känner inte riktigt för att köra hem helt ensam sen på natten. Det dryga e bara att jag ska jobba dagen efter så jag får ta med jobbkläder till pappa i så fall och köra ganska tidigt på onsdag.. Men det löser sig=)

Nä nu ska jag släppa ut min vildhund och sen får jag börja göra vid mig och sticka till jobb.

Kan det inte bara bli sjunde maj nu! Och efter det kan man hoppa över juni så det blir juli istället hehe!=)
 

Äntligen bestämt oss!

Så nu har vi bestämt oss för att flytta=) Vi har inte skrivit på papperna men det ska vi nog göra imorn eller i veckan. Är så glad! Och brandie kommer bli glad som får trädgård=) Men vi flyttar inte förren i juli nån gång.

Jahapp...Syrran min skulle kommit hem i helgen men pappa ringde mig igår och berättade att hon hade blivit bestulen på sitt pass och flygbiljett! Så hon fick gå till svenska ambasaden och prata med dom och det verkar som att hon skulle få sitt nya pass på måndag och att hon har bokat en resa hem på tisdag. Vilken otur hon har! Saknar henne och vill att hon kommer hem nu nu nu!!!

Idag har jag inga planer förutom att jobba. Jobbar mellan 17-22. Det lär väll bli en promenad nånstans med brandie innan jobb bara. Jag känner inte för att göra nått just nu..skit jobbigt! Jag känner inte för att träffa nån och jag har ingen energi till att aktivera brandie så mkt som behövs just nu.. Men det blir väll bättre förhoppningsvis! Jag har i alla fall bara massa positiva saker att se fram emot=) Längtar!

Undra om nån läser min blogg...? Jag skriver mest för att skriva av mig lite men det hade ju varit skoj att veta om nån läste. Så ni får gärna skriva en liten kommentar till mig=)

Nu får jag verkligen ta och hitta på nått så jag inte somnar igen hehe!

Hoppas hoppas hoppas!!!

Hoppas det går bra imorgon! Man vågar ju inte panera och bli glad försen allt är bestämt. Vill så gärna flytta! Jag har verkligen trivts jätte bra i denna lägenheten, men det blir ju lite väl trångt. Sen älskar jag att ha tädgård och en som älskar det ännu mer är Brandie hihi! Men går inte detta bra nu så går det ju fler tåg..Men hoppas hoppas hoppas!
Igår hände inte så mkt, jag var bara hemma och sen på kvällen jobbade jag.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på... Ska ialla fall försöka få mattan i hallen ren ifrån kräk..usch! Brandie hade kräkt imorse igen. Det får väll bli så hädan efter att Dennis får ge henne mat innan han sticker imed att han går upp tidigast så kanske hon inte hinner kräka. Men sen har hon aldrig varit känslig för att inte få mat förren vid nio annars. Men det är ju synd om henne om hon ska kräka varje morgon och det är väldigt äckligt att vakna varj morgon och det första man ser är kräk.. Inte nog med det, hon kräker alltid i korgen eller på mattan..men men.
Efter jag har torkat kräk får vi väll gå en promenad till afärren och köpa frukost för det hade vi inget hemma. Ska även köpa lite annat så jag kan göra pastasallad ikväll, mums!
När vi har käkat frukost så lutar planerna mot att vi ska gå en lång promenad eller kanske cykla nu när Brandies träningsverk är över. Och denna gången ska jag inte cykla så långt med henne så jag överanstränger henne igen..Oops! Stackare!

Då va det fyra dagar kvar nu tills syrran kommer hem! Längtar! Hoppas allt är bra med henne! Mamma sa nått om att hon hade skrivit ett sms att hon träffat en underbar kille. Hehe snacka om att man inte hänger med i hennes svängar! Men det e ju bara bra så slipper hon tänka på Ab.

Ne nu bara skriver jag massa trams för att dra på tiden för att jag tror att kräket ska försvinna av sig själv haha! Men nu måste jag verkligen fixa det och sen börja njuta av min lediga dag:)


Tvätt-förmiddag!

Idag fick man gå upp tidigt och börja tvätta. Men det va ganska skönt för dennis tvättade det mesta igår så jag har bara fyra maskiner idag, han e snäll han! hehe! Ska nog passa på att tvätta lite jackor och skor nu när det ändå är tid över. Sen ska man jobba ikväll igen. Har verkligen varit en super skön helg! I fredags var vi ju hos pappa, i lördags på kalas och igår cyklade vi en lång runda med Brandie och sen åt vi tacos hos Eva och sen cyklade vi bort till paddan med hundarna så att brandie kunde få vara en jävla bitch mot deras lilla Eddie. Fattar inte varför hon måste vara så jävla aggresiv i början när hon träffar hundar, sen efter ett tag så bryr hon sig ändå inte om dom. Men dennis sa till henne på skarpen igår och satte sig med henne och lugnade henne innan hon fick springa runt med den lille. Ja, det va typ en snabb förklaring om hur helgen har varit, jätte lugn och mysig.

Snart kommer syrran min hem:) Om 6 dagar! Längtar!

Ne nu vet jag faktiskt inte vad jag mer ska skriva... Ska slänga mig i sängen och glo lite på tv tills nästa maskin tvätt är klar och sen blir det nog e promenad med min Brandie (som har sjuk träningsverk) i det fina vädert! 

Härliga helg!

För en gångs skull så slutade jag tre igår och är ledig nu både lördag och söndag! Det är inte ofta det händer kan jag ju ta och berätta. Så jag och Dennis passar verkligen på att hitta på en massa saker när vi är lediga tillsammans.. Igår kväll åkte vi hem till pappa och lumi och käkade middag, det var jätte trevligt! Men det va inte så trevligt på vägen hem, dennis hade druckit ett par glas vin så jag fick köra och när jag satte mig i bilen så kände jag verkligen hur tröttheten kom smygandes och när vi hade kommit halvvägs började det bli riktig jobbigt. Jag är ju inte så van vid att köra när det regnar och är örkt och sen plus att jag var sjukt trött och hade riktigt ont i magen. Men vi kom hem till sist  och jag stupade rakt ner i sängen direkt hehe!

Idag är vi bjudna på kalas, dennis kusin fyller tjugo så vi är bjudna till en lokal och det skulle tydligen komma ca 40 personer och jag kan ju berätta att av dom känner jag kanske fem hehe. Ja det blir nog trevligt!

Jag borde kanske gå och välja vad jag ska ha på mig idag för det lär ju ta en stund.

Trevlig helg!

Kräk-morgon!

Imorse vaknade jag av att Brandie sprang runt och pep hela tiden.. Hon brukar göra det när hon vill ha uppmärksamhet så jag drog täcket över huvudet och försökte somna om. Men denna gången gav hon sig verkligen inte! Tillslut gick jag upp och gav henne mat så att hon skulle bli nöjd och glad. På vägen tillbaka till sängen såg jag att hon hade kräkt ner hela sin nya Bia-Bädd. Men det gör ju inget för den går ju bara orka av tur som är(därför köpte vi en sån). Det som är så äcklig är att varje gång hon kräkt nu på sistone så har det bara varit vätska och en massa hår. Så jag har ju kommit underfull med att anledningen till att hon kräker är för att hon fäller sjukt mycket och förmodligen slickar i sig en hel del hår. Hoppas hon minskar fällningen snart... Nä nog med kräksnack!

Igår på jobb gick tiden ganska snabbt... Men när jag kom hem så började jag och dennis diskutera och blev en aning osams och hans jävla humör är fan inte roligt så det slutade med att han gick och tur va kanske det! Men han kom ju tillbaka sen och efter lång om länge bad han om förlåtelse för det som hänt... Vi får nog ta och sätta oss ner en dag och verkligen prata ut om allt för det funkar inte att han inte kan diskutera. Visst jag e inte så duktig på det själv men jag börjar i alla fall inte skrika och vara otrevlig. Men jag älskar ju han ändå<3

Ikväll är det jobb som gäller igen sen är det bara jobb mellan 11 och 15 imorn sen är jag ledig lördag och söndag, så skönt!

Känner verkligen för att bara krypa ner i sängen och kolla på en film så jag tror jag ska göra det! Sen får jag väll köra ut till fältet med brandie och släppa henne där en stund innan jag ska köra och jobba.
Ne nu väntar film och sängen!
 

Ny blogg!

Tröttnade på min gamla blogg, allt va så komplicerat där. Så nu har jag bytat och tänker blogga lite här istället!

Dagarna nu blir bara mer och mer fyllda av längtan... Och snart kommer min underbara syster hem ifrån Afrika, gud va jag ska krama henne då! Hoppas inte hemligheten kommer fram innan jag hinner berätta något. Sen blir det roadtrip till Gävle, kommer bli riktigt kul!

Jag blir så arg på min stackars hund! Hon låter inte bli sina tassar, hon nafsar och slickar mellan trampdynorna hela tiden.. Väldigt dåligt beteende som måste bort! Hon haltar nu oxå för att hon har nafsat för mycket. Svårt och bryta ett sådant fixerings beteende!

Ikväll kommer jag och min älskling ungefär hem samtidigt, han slutar åtta och det gör jag oxå! Ända skillnaden är att jag har lite längre att köra än han. Kommer bli en skön helg..jag är ledig hela helgen och förhoppningsvis får jag min Dennis att vara det oxå! Vi ska i alla fall på kalas på lördage så då får han inte jobba!

Allting känns så jobbigt.. Känner inte alls för att jobba idag, känner inte för att jobba nån dag! Inte på McD i alla fall. Har ingen aning varför det blivit så här! Tur som e så får jag två lugna månader på kärnan i sommar! Ska bli skönt att vara ledig varannan helg och vara ledig varje kväll! Kommer kunna umgås mycket mer med Dennis denna sommaren än förra. Förra sommaren jobbade jag konstant!

Hoppas nu folk ser att jag bytat blogg så att dom inte går in på den förra för där lär jag inte skriva mer nu!

Ne nu måste jag byta om och köra till jobb! Så jag får det överstökat...

RSS 2.0