Theo i skånskan!

Idag är Theo med i tidningen=) I skånskadagbladet.
Synd bara att dom klippte till bilden så att bara huvudet är med, och sen var annonsen ganska liten..men strunt samma han är ju med i alla fall!=)
Har precis kommit hem efter min dagliga powerwalk. Idag blev det promenad till ICA för att köpa tidningen och lite lunch.
Nu är förhoppningsvis dopet bokat och även lokalen vi ska ha kalaset i. och gud nåde Syrran om hon inte kommer hem när hon ska för nu har vi bokat så sent mest för hennes skull! Plus att den datumen kommer det vara ett annat barn som döps samtidigt så att det kommer sitta en helt främmande släkt och titta på när Theo döps.. Ville absolut inte detta! Men vad gör man inte för sina loveones! Vill ju verkligen att Syrran ska vara med imed att hon ska bli Theos "gudmor".
Men det blir säkert ett jätte fint dop ändå=)

Fick sms av kusinen min tidigt imorse och allt gick bra med Brandie=) Saknar henne redan, men vet oxå att hon förmodligen har roligare med Alexandra i helgen än vad hon hade haft om hon skulle varit är hemma. Vi ska ju till Ullared imorn så hon hade fått varit ganska mycket ensam imorn ändå. Då är det ju mycket bättre att hon kan få komma ut lite i stan och ha tre vligt med Alexandra!

Sitter just nu och käkar min lunch (lasagne) samtidigt som jag bloggar, får passa på nu när lillen nannar.
Han somnade så gott i vagnen på vägen till affären och har nannat sen dess så snart vaknar han nog och vill ha lite mat.
Snöar ju lite till och från idag, riktigt vinterväder! Man blir så där härligt röd om kinderna av kylan. Till och med lille Theo som ligger nerbäddad ivagnen när vi är ute blev alldeles rödrosig om dom små kinderna=)

Imorn blir det julklappsshopping mm i Ullared!
Så måste iväg och köpa en termos idag till vattnet till Theos mat. Ska bli intressant och se hur det går att shoppa i flera timmar när lille Theo är med, förhoppningsvis sover han hela dagen=)

Allt för mig!♥



Söta miner! =P

Kommentarer
Postat av: Anonym

Naaw, tack=) Så söt Theo är! Längtar tills man får träffa honom=)

2008-11-21 @ 12:46:24
Postat av: Denise

Det var från mig då=)

2008-11-21 @ 12:46:43
URL: http://snisen.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Tack så mycket! Och detsamma :D

2008-11-21 @ 14:25:37
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Malin

Varför var Theo med i tidningen?

Jag vill oxå vara med på dopet =(

2008-11-23 @ 13:40:12
URL: http://olssonmalin.blogg.se/
Postat av: Svar till Malin

Han var med i tidningen där nyfödda är med:)

Ja, tyvärr är du ju inte hemma:( Men ska nog inte bjuda nån kompisar så du missar inget. Men du får se en massa bilder sen:D Kramar!

2008-11-23 @ 19:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0